0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:47:56 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:28:43 pmΠαράθεση από: panagopou στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:17:58 pmμην πυροβολήσετε τον πιανίστα . απλά μεταφέρω τα λόγια του αιρετού στην Κρήτη Καψαλάκη Ζαχαρία. Στο facebook πριν λίγο έγραψε " Για τους συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής. Να μην περιμένουν αυτή τη βδομάδα κάτι, όπως έμαθα. Στο Υπουργείο ασχολούνται με τα κενά της
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:28:43 pmΠαράθεση από: panagopou στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:17:58 pmμην πυροβολήσετε τον πιανίστα . απλά μεταφέρω τα λόγια του αιρετού στην Κρήτη Καψαλάκη Ζαχαρία. Στο facebook πριν λίγο έγραψε " Για τους συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής. Να μην περιμένουν αυτή τη βδομάδα κάτι, όπως έμαθα. Στο Υπουργείο ασχολούνται με τα κενά της
Παράθεση από: panagopou στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:17:58 pmμην πυροβολήσετε τον πιανίστα . απλά μεταφέρω τα λόγια του αιρετού στην Κρήτη Καψαλάκη Ζαχαρία. Στο facebook πριν λίγο έγραψε " Για τους συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής. Να μην περιμένουν αυτή τη βδομάδα κάτι, όπως έμαθα. Στο Υπουργείο ασχολούνται με τα κενά της
μην πυροβολήσετε τον πιανίστα . απλά μεταφέρω τα λόγια του αιρετού στην Κρήτη Καψαλάκη Ζαχαρία. Στο facebook πριν λίγο έγραψε " Για τους συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής. Να μην περιμένουν αυτή τη βδομάδα κάτι, όπως έμαθα. Στο Υπουργείο ασχολούνται με τα κενά της
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;
Κοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.
[,οταν ειπα την ειδικοτητα μου επειδη με ρωτησαν ,μου ειπαν σημερα και αυριο με τιποτα, απο Δευτερα !!!τωρα τι να πω...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως σημερα η αυριο βγαλουν πρωτοβαθμια Ε.Α που τη θεωρουν και βασικοτερη, για αυτο ισως με ρωτησαν........καταντησαμε να κανουμε τον σερλοκ χολμς....
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:46 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;ειχαν βγει τα αποτελεσματα κ αργησαν δωθουν στο υπουργειο..το λεω απο προσωπικη εμπειρια...
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:54:59 pm[,οταν ειπα την ειδικοτητα μου επειδη με ρωτησαν ,μου ειπαν σημερα και αυριο με τιποτα, απο Δευτερα !!!τωρα τι να πω...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως σημερα η αυριο βγαλουν πρωτοβαθμια Ε.Α που τη θεωρουν και βασικοτερη, για αυτο ισως με ρωτησαν........καταντησαμε να κανουμε τον σερλοκ χολμς.... εγώ της είπα ότι είμαι στην πρωτοβάθμια και δεν μου είπε για τίποτε για "σήμερα-αύριο". Η μόνη "παραπάνω" πληροφορία ήταν ότι ο τελευταίος πίνακας είναι και ο πιο "αξιόπιστος" και πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές σημαντικές (έλα να το πεις στον τελευταίο που ελπίζει...)
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:03:41 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:54:59 pm[,οταν ειπα την ειδικοτητα μου επειδη με ρωτησαν ,μου ειπαν σημερα και αυριο με τιποτα, απο Δευτερα !!!τωρα τι να πω...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως σημερα η αυριο βγαλουν πρωτοβαθμια Ε.Α που τη θεωρουν και βασικοτερη, για αυτο ισως με ρωτησαν........καταντησαμε να κανουμε τον σερλοκ χολμς.... εγώ της είπα ότι είμαι στην πρωτοβάθμια και δεν μου είπε για τίποτε για "σήμερα-αύριο". Η μόνη "παραπάνω" πληροφορία ήταν ότι ο τελευταίος πίνακας είναι και ο πιο "αξιόπιστος" και πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές σημαντικές (έλα να το πεις στον τελευταίο που ελπίζει...)δε σου είπε τπτ δηλαδή για την α' φάση;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:05:30 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:03:41 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:54:59 pm[,οταν ειπα την ειδικοτητα μου επειδη με ρωτησαν ,μου ειπαν σημερα και αυριο με τιποτα, απο Δευτερα !!!τωρα τι να πω...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως σημερα η αυριο βγαλουν πρωτοβαθμια Ε.Α που τη θεωρουν και βασικοτερη, για αυτο ισως με ρωτησαν........καταντησαμε να κανουμε τον σερλοκ χολμς.... εγώ της είπα ότι είμαι στην πρωτοβάθμια και δεν μου είπε για τίποτε για "σήμερα-αύριο". Η μόνη "παραπάνω" πληροφορία ήταν ότι ο τελευταίος πίνακας είναι και ο πιο "αξιόπιστος" και πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές σημαντικές (έλα να το πεις στον τελευταίο που ελπίζει...)δε σου είπε τπτ δηλαδή για την α' φάση;δυστυχώς όχι, μου είπε να μην ανησυχώ, να παρακολουθώ την ιστοσελίδα του υπουργείου και όταν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη θα μας καλέσουν. Δεν φαντάζομαι να εννοεί οτι θα μας τηλεφωνήσουν, έτσι?
το 2004 θυμάμαι που είχα ξανακάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ΠΕ60 με κάλεσαν 2 φορές κιόλας! τώρα οικονομία, έτσι?
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:16:12 pmτο 2004 θυμάμαι που είχα ξανακάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ΠΕ60 με κάλεσαν 2 φορές κιόλας! τώρα οικονομία, έτσι?κι αποταμιευση!!εμενα περυσι δεν μου τηλεφωνησαν!
Τι να πω? Μακάρι μέχρι τη Δευτέρα να ξέρουμε γιατί ήδη ξεκινάμε δουλειά, σηκώνουμε μανίκια, δεν μπορούμε να περιμένουμε!
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:02:13 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:46 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;ειχαν βγει τα αποτελεσματα κ αργησαν δωθουν στο υπουργειο..το λεω απο προσωπικη εμπειρια... αναγκαστήκατε να δώσετε 2η φορά για να πάρετε την επάρκεια;ή δώσατε 1 φορά κι απλά τα αποτελέσματα καθυστέρησαν;
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:22:36 pmΤι να πω? Μακάρι μέχρι τη Δευτέρα να ξέρουμε γιατί ήδη ξεκινάμε δουλειά, σηκώνουμε μανίκια, δεν μπορούμε να περιμένουμε!