0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:17:58 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:16:12 pmτο 2004 θυμάμαι που είχα ξανακάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ΠΕ60 με κάλεσαν 2 φορές κιόλας! τώρα οικονομία, έτσι?κι αποταμιευση!!εμενα περυσι δεν μου τηλεφωνησαν!χαχαχσιγά μη μας τηλεφωνουν!θυμάμαι όμως το '08 μας είχαν στείλει μήνυμα!!! άρα,γιατί να μου πουν εμένα σήμερα το πολύ Δευτέρα;και να έχετε το νου σας;μας κοροιδεύουν!
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:16:12 pmτο 2004 θυμάμαι που είχα ξανακάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ΠΕ60 με κάλεσαν 2 φορές κιόλας! τώρα οικονομία, έτσι?κι αποταμιευση!!εμενα περυσι δεν μου τηλεφωνησαν!
το 2004 θυμάμαι που είχα ξανακάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ΠΕ60 με κάλεσαν 2 φορές κιόλας! τώρα οικονομία, έτσι?
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:19:44 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:17:58 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:16:12 pmτο 2004 θυμάμαι που είχα ξανακάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ΠΕ60 με κάλεσαν 2 φορές κιόλας! τώρα οικονομία, έτσι?κι αποταμιευση!!εμενα περυσι δεν μου τηλεφωνησαν!χαχαχσιγά μη μας τηλεφωνουν!θυμάμαι όμως το '08 μας είχαν στείλει μήνυμα!!! άρα,γιατί να μου πουν εμένα σήμερα το πολύ Δευτέρα;και να έχετε το νου σας;μας κοροιδεύουν! μηνυμα??κοστιζουν!!!!!!!!!!ξεχαστετα αυτα!!!τωρα γιατι ειπαν να εχετε το νου σας σε εσενα mitsy και εμενα "ξεχασε το" βγαλε ακρη...
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:04:16 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:02:13 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:46 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;ειχαν βγει τα αποτελεσματα κ αργησαν δωθουν στο υπουργειο..το λεω απο προσωπικη εμπειρια... αναγκαστήκατε να δώσετε 2η φορά για να πάρετε την επάρκεια;ή δώσατε 1 φορά κι απλά τα αποτελέσματα καθυστέρησαν;κάτι τέτοια υποψιάστηκα και εγω γιατι ήξερα πως κάποιοι περίμεναν τα απποτελέσματα του ιουνιου...παντως τώρα λογικα δεν [ιστεύω να περιμένουν κι αλλα αποτελέσματα???δλδ εννοω τώρα οι επόμενοι πάνε για του χρόνου??ετσι δεν ειναι???μην τρελαθούμε δλδ...δεν πιστευω να χουμε και αλλες ανανωσεις του πινακα μπρειλ για οσους αποκτουν επάρκεια φετος???!!
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:02:13 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:46 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;ειχαν βγει τα αποτελεσματα κ αργησαν δωθουν στο υπουργειο..το λεω απο προσωπικη εμπειρια... αναγκαστήκατε να δώσετε 2η φορά για να πάρετε την επάρκεια;ή δώσατε 1 φορά κι απλά τα αποτελέσματα καθυστέρησαν;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:46 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;ειχαν βγει τα αποτελεσματα κ αργησαν δωθουν στο υπουργειο..το λεω απο προσωπικη εμπειρια...
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;
Κοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.
α, θα πάω βόλτα, όσο κάθομαι μέσα τοοοοοσο το σκέφτομαι! θα γίνουμε οι ίδιες ειδικές περιπτώσεις έτσι όπως πάμε!!!
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:25:05 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:04:16 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:02:13 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:46 pmΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:42 pmΚοίταξε μήπως απλά κάποιοι που είχαν εκμάθηση πήραν την επάρκεια..βγηκαν τα αποτελέσματα πρίν τον τελικό πίνακα.υπήρχε δυνατότητα να δώσει κάποιος την επάρκεια λίγο πριν ανανεωθεί ο πίνακας;ειχαν βγει τα αποτελεσματα κ αργησαν δωθουν στο υπουργειο..το λεω απο προσωπικη εμπειρια... αναγκαστήκατε να δώσετε 2η φορά για να πάρετε την επάρκεια;ή δώσατε 1 φορά κι απλά τα αποτελέσματα καθυστέρησαν;κάτι τέτοια υποψιάστηκα και εγω γιατι ήξερα πως κάποιοι περίμεναν τα απποτελέσματα του ιουνιου...παντως τώρα λογικα δεν [ιστεύω να περιμένουν κι αλλα αποτελέσματα???δλδ εννοω τώρα οι επόμενοι πάνε για του χρόνου??ετσι δεν ειναι???μην τρελαθούμε δλδ...δεν πιστευω να χουμε και αλλες ανανωσεις του πινακα μπρειλ για οσους αποκτουν επάρκεια φετος???!! περιμεναμε τα αποτελεσματα πριν βγει η εγκυκλιος κ τελικα με το ζορι τα εβγαλαν τωρα για να προλαβουμε την περιοδο ενστασεων και του τελικου πινακα...ευτυχως...
1 φορα!!! πήραμε εκμάθηση κ περιμέναμε αποτελέσματα επάρκειας
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:33:22 pmα, θα πάω βόλτα, όσο κάθομαι μέσα τοοοοοσο το σκέφτομαι! θα γίνουμε οι ίδιες ειδικές περιπτώσεις έτσι όπως πάμε!!! μια ειδική περίπτωση...την κουβαλάμε όλοι! πήγαινεθα σε ενημερώσουμε εμείς αν βγει κάτι
βλέπω το esos έκανε ερωτήσεις σχετικά με τους αναπληρωτες των τεχνικών ειδικοτήτων, για αναπληρωτες στα μουσικά, για άλλες ειδικότητες. καλά κανείς δε σκέφτηκε να ρωτήσει για την ειδική αγωγή και πότε οι προσλήψεις;;;;δεν έχει ακουστεί καθόλου αριθμός και αυτό με ανησυχει ιδιαίτερα. χωρις ερωτήσεις, ενδιαφέρον και πίεση τι τους εμποδίζει να κουτσουρέψουν εντελώς τον αριθμό αναπληρωτων που θα πάρουν;;;;μηπως να στέλναμε εμαιλ στην αλφαβητα και το esos να ρωτήσουν και για μας.....μεγάλη ασαφεια μας περιτριγυρίζει και φοβάμαι τα χειρότερα