0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήρα πριν απο λιγο στην γνωστη κυριούλα και μου είπε οτι δεν θα βγουν για την δευτεροβάθμια.Παλεύουν για την πρωτοβάθμια.Για δευτεροβάθμια μίλησε για 500 περίπου άτομα και για ΠΕ 2.50περίπου όσα και πέρισυ
Παράθεση από: anka στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 05:45:47 pmπήρα πριν απο λιγο στην γνωστη κυριούλα και μου είπε οτι δεν θα βγουν για την δευτεροβάθμια.Παλεύουν για την πρωτοβάθμια.Για δευτεροβάθμια μίλησε για 500 περίπου άτομα και για ΠΕ 2.50περίπου όσα και πέρισυστο 2195?εγώ δεν έβγαζα γραμμή!και γιατί μας είπανε άλλα το μεσημέρι;;;οχι στο 94
Παράθεση από: anka στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 05:45:47 pmπήρα πριν απο λιγο στην γνωστη κυριούλα και μου είπε οτι δεν θα βγουν για την δευτεροβάθμια.Παλεύουν για την πρωτοβάθμια.Για δευτεροβάθμια μίλησε για 500 περίπου άτομα και για ΠΕ 2.50περίπου όσα και πέρισυΚαλά αφού ξέρουν και πόσα άτομα, είναι παράλογο γιατί να μην βγουν..ουφ..και τσαφ και τσουφ..Της Α/θμιας θα βγουν όπως και να χει, γι αυτους παλεύουν όλη μερα..εμείς ας ευχαριστηθούμε ποτά το Σ/κ..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 05:52:57 pmΠαράθεση από: anka στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 05:45:47 pmπήρα πριν απο λιγο στην γνωστη κυριούλα και μου είπε οτι δεν θα βγουν για την δευτεροβάθμια.Παλεύουν για την πρωτοβάθμια.Για δευτεροβάθμια μίλησε για 500 περίπου άτομα και για ΠΕ 2.50περίπου όσα και πέρισυΚαλά αφού ξέρουν και πόσα άτομα, είναι παράλογο γιατί να μην βγουν..ουφ..και τσαφ και τσουφ..Της Α/θμιας θα βγουν όπως και να χει, γι αυτους παλεύουν όλη μερα..εμείς ας ευχαριστηθούμε ποτά το Σ/κ..ακριβώς....
Είμαι και Α/
χθές η πρώτη ανακοίνωση 22.55..η δεύτερη 23.00...υπομονή λοιπόν μέχρι 23.00..μετά θα σημάνει η λήξη..