0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και απο μένα,χτες μετα την ανακοίνωση το έκλεισα γιατι το επόμενο βήμα ήταν να χωρίσω Είμαι Γρεβένα και απο όσο ξέρω μέσα στην πόλη,αρα μια χαρούλα και στα δικά σας οι υπόλοιποι και σύντομα να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρια!Αυτό το μπέρδεμα με την Braille έχουν και 2 γνωστές μου,την μια μάλιστα την στέλνουν σε περιοχή που δεν είχε καν δηλώσει και δεν είχε βάλει και το κουτάκι.Χτες που μιλήσαμε μου είπε οτι θα το ψαξει από Δευτέρα,αλλα λεει οτι περυσι της είχαν πει μην δηλώνεις την Braille γιατι απο αυτόν τον πίνακα σε πάνε οπου θέλουν και δεν είχε δώσει πολυ σημάσια.Μου ειπε θα με ενημερ'ωσει για οποια εξέλιξη και θα σας την μεταφέρω.
Καλημέραααααααααα!!!!
Στις προσλήψεις της πρωτοβάθμιας ακολούθησαν την σειρά: ΕΝΓ --> Braille --> πίνακας Α 20% --> πίνακας
Παράθεση από: noname στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 08:57:55 amΟ τρόπος που παιρνουν άτομα από τους πίνακες Braille και νοηματικής εξυπηρετεί την τοποθέτηση κάποιων (προφανώς χαλάει κάποιους άλλους) ή την πρόσληψη κάποιων που θα ήταν αδύνατον να γίνει από τον πίνακα
Ο τρόπος που παιρνουν άτομα από τους πίνακες Braille και νοηματικής εξυπηρετεί την τοποθέτηση κάποιων (προφανώς χαλάει κάποιους άλλους) ή την πρόσληψη κάποιων που θα ήταν αδύνατον να γίνει από τον πίνακα
Στις προσλήψεις της πρωτοβάθμιας ακολούθησαν την σειρά: ΕΝΓ --> Braille --> πίνακας Α συμπλήρωμα μέχρι 20% --> πίνακας
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 09:02:30 amΠαράθεση από: noname στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 08:57:55 amΟ τρόπος που παιρνουν άτομα από τους πίνακες Braille και νοηματικής εξυπηρετεί την τοποθέτηση κάποιων (προφανώς χαλάει κάποιους άλλους) ή την πρόσληψη κάποιων που θα ήταν αδύνατον να γίνει από τον πίνακα
Ευχαριστώ mitsy μου,αντε και ελπίζω σε σας να έχει και Γιαννενάκια!Ακριβώς επειδη δεν το είχε δει πουθενα αυτό δεν έδωσε σημασία.Τι να πω θα αρχίσουμε να κρύβουμε και τα προσόντα μας τωρα!Η κοπέλα θα μπορούσε να ήταν στην 1η της επιλογη,είχε καλή σειρά.Δεν ξέρω και αν θα βγάλει άκρη μεσα σε 3 μέρες, που έχει για να παρουσιαστεί!