0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα κενά από Δευτεροβάθμιες μαζεύουν-για αυτό δεν τα βγάζουν. Μη σας πω πάει και για αύριο η δουλειά... Καλά αποτελέσματααααα
ααααα!!! κάνεις λάθος tzzzz... εγώ τους ενόχλησαν (στο ...194) και μου είπαν..."να τα περιμένετε αργά..." Τους ζήτησα να δώσουν ένα περιθώριο 4 ημερών για την τοποθέτηση στις δευτεροβάθμιες (λόγω απεργιών σε τρένα (αύριο), έλλειψη σε κάυσιμα και μη μεσολάβηση Σαββατοκύριακου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική... αυτά... εν αναμονή λοιπόν...
Εγώ παιδιά αυτό ξέρω. Ότι την Παρασκευή δεν είχαν συγκεντρώσει όλα τα κενά και τότε μου είπαν ότι για αυτό ευελπιστούν για τη Δευτέρα. Αν ακόμη πηγαίνουν κενά και σήμερα, δε το κόβω να τα βγάζουν. Μακάρι έστω αργά να μας ανακοινώσουν αλλά ας μην είμαστε και τελείως σίγουροι.
Παράθεση από: skieswanderer στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:17:59 pmααααα!!! κάνεις λάθος tzzzz... εγώ τους ενόχλησαν (στο ...194) και μου είπαν..."να τα περιμένετε αργά..." Τους ζήτησα να δώσουν ένα περιθώριο 4 ημερών για την τοποθέτηση στις δευτεροβάθμιες (λόγω απεργιών σε τρένα (αύριο), έλλειψη σε κάυσιμα και μη μεσολάβηση Σαββατοκύριακου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική... αυτά... εν αναμονή λοιπόν... δηλαδή τι περιθώριο θα δώσουν;