0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:29:34 pmΠαράθεση από: skieswanderer στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:17:59 pmααααα!!! κάνεις λάθος tzzzz... εγώ τους ενόχλησαν (στο ...194) και μου είπαν..."να τα περιμένετε αργά..." Τους ζήτησα να δώσουν ένα περιθώριο 4 ημερών για την τοποθέτηση στις δευτεροβάθμιες (λόγω απεργιών σε τρένα (αύριο), έλλειψη σε κάυσιμα και μη μεσολάβηση Σαββατοκύριακου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική... αυτά... εν αναμονή λοιπόν... δηλαδή τι περιθώριο θα δώσουν; από τρίτη έως πέμπτη μου είπε η κοπέλα που μίλησα το πρωί
Παράθεση από: skieswanderer στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:17:59 pmααααα!!! κάνεις λάθος tzzzz... εγώ τους ενόχλησαν (στο ...194) και μου είπαν..."να τα περιμένετε αργά..." Τους ζήτησα να δώσουν ένα περιθώριο 4 ημερών για την τοποθέτηση στις δευτεροβάθμιες (λόγω απεργιών σε τρένα (αύριο), έλλειψη σε κάυσιμα και μη μεσολάβηση Σαββατοκύριακου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική... αυτά... εν αναμονή λοιπόν... δηλαδή τι περιθώριο θα δώσουν;
ααααα!!! κάνεις λάθος tzzzz... εγώ τους ενόχλησαν (στο ...194) και μου είπαν..."να τα περιμένετε αργά..." Τους ζήτησα να δώσουν ένα περιθώριο 4 ημερών για την τοποθέτηση στις δευτεροβάθμιες (λόγω απεργιών σε τρένα (αύριο), έλλειψη σε κάυσιμα και μη μεσολάβηση Σαββατοκύριακου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική... αυτά... εν αναμονή λοιπόν...
τι έγινε mitsy αλλάξαμε ρόλους;Κανένας φούρνος θα γκρεμίστηκε..Τόσες μέρες που δεν υπήρχε περίπτωση εσύ αισιοδοξούσες πως θα βγουν και σήμερα που περιμένουμε είπες να είσαι συγκρατημένη..;;
Άρα δεν υπήρχε η "εμπλοκή" στο σύστημα... Are we working us? ( δουλευόμαστε;)
Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το esos.gr με το υπ. Παιδείας, γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν σήμερα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που διορίζονται στα σχολεία Ειδικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο αριθμός των αναπληρωτών που θα διοριστούν σε πρώτη φάση , θα είναι 807.
Τι αστείο βρε; Αυτό ίσχυε πάντα.Από την ημέρα των αποτελεσμάτων δίνουν 2 εργάσιμες..Γιατί νομίζεις θέλαμε όλοι να βγουν Παρασκευή..;;
Παράθεση από: AAA στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:40:25 pmΣύμφωνα με επικοινωνία που είχε το esos.gr με το υπ. Παιδείας, γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν σήμερα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που διορίζονται στα σχολεία Ειδικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο αριθμός των αναπληρωτών που θα διοριστούν σε πρώτη φάση , θα είναι 807. δε μου αρέσει η λέξη 'προσπάθεια'