0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είπε χαρακτηριστικά:"¨η μάνα σας περίμενε 9 μήνες για να σας κάνει ρε παιδιά!!!!!!!!!!"κάντε λίγη υπομονή!!!!!!!!είναι απίστευτοι!!!!εδώ το'χα να της πω: ¨εσείς πόσο καιρό περιμένατε για να μπείτε στο υπουργείο;;;;;;;;;;;;ουστ !
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:09:37 pmείπε χαρακτηριστικά:"¨η μάνα σας περίμενε 9 μήνες για να σας κάνει ρε παιδιά!!!!!!!!!!"κάντε λίγη υπομονή!!!!!!!!είναι απίστευτοι!!!!εδώ το'χα να της πω: ¨εσείς πόσο καιρό περιμένατε για να μπείτε στο υπουργείο;;;;;;;;;;;;ουστ !Τη δικιά της μάνα που περίμενε 9 μήνες για να τη φέρει στον κόσμο και τώρα παίζει να τη δει σφαγμένη-κρεμασμένη-ανασκολοπισμένη κτλ δεν τη σκέφτηκε όταν έδινε τέτοια μ.....νη απάντηση??μη σου πω και τεμαχισμένη - θεέ μου συγχώρα μας!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:09:37 pmείπε χαρακτηριστικά:"¨η μάνα σας περίμενε 9 μήνες για να σας κάνει ρε παιδιά!!!!!!!!!!"κάντε λίγη υπομονή!!!!!!!!είναι απίστευτοι!!!!εδώ το'χα να της πω: ¨εσείς πόσο καιρό περιμένατε για να μπείτε στο υπουργείο;;;;;;;;;;;;ουστ !Εγώ θα της έλεγα 11 μήνες έχεις να δεις χαρά, 8 χρόνια αδιόριστη εγώ, σε 8 λεπτά "έρχομαι να δω την ξινισμένη φάτσα σου, μη φύγεις" και θες 8 φάσκελα για τη βλακεία που σε δέρνει. Σύνολο 11888. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Παράθεση από: Lucinda στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:17:25 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:09:37 pmείπε χαρακτηριστικά:"¨η μάνα σας περίμενε 9 μήνες για να σας κάνει ρε παιδιά!!!!!!!!!!"κάντε λίγη υπομονή!!!!!!!!είναι απίστευτοι!!!!εδώ το'χα να της πω: ¨εσείς πόσο καιρό περιμένατε για να μπείτε στο υπουργείο;;;;;;;;;;;;ουστ !Εγώ θα της έλεγα 11 μήνες έχεις να δεις χαρά, 8 χρόνια αδιόριστη εγώ, σε 8 λεπτά "έρχομαι να δω την ξινισμένη φάτσα σου, μη φύγεις" και θες 8 φάσκελα για τη βλακεία που σε δέρνει. Σύνολο 11888. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Παραίτηση μόνο εγώ.Πήρα τηλ εγώ απο το κινητο μου στο Υπουργείο για να τους πείσω οτι είναι απλό αυτό που ζητάω και έδωσα στον υπάλληλο να μιλήσει με μια υπαλληλο του Υπουργείου ο ίδιος για σιγούρια.Ξέρω οτι δεν περιμένω άδικα, αυριο Γρεβενούλια για καφέ!Α!Αυτή η κοπέλα με την Braille ως τώρα δεν έχει βρει άκρη.
Παράθεση από: eam στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:18:44 pmΠαραίτηση μόνο εγώ.Πήρα τηλ εγώ απο το κινητο μου στο Υπουργείο για να τους πείσω οτι είναι απλό αυτό που ζητάω και έδωσα στον υπάλληλο να μιλήσει με μια υπαλληλο του Υπουργείου ο ίδιος για σιγούρια.Ξέρω οτι δεν περιμένω άδικα, αυριο Γρεβενούλια για καφέ!Α!Αυτή η κοπέλα με την Braille ως τώρα δεν έχει βρει άκρη.Λες να γίνει το θαύμα και να είμαστε επιτέλους μια χρονιά μαζί;;Μακάρι αλλά φοβάμαι πολύ ακόμα..