0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιας και δεν άντεχα μπροστά στον υπολογιστή..πήγα να αγοράσω βοηθήματα κτλ κτλ..δίπλα από το βιβλιοπωλείο είναι η Δευτεροβάθμια και το ΚΕΔΔΥ.πάω στο γραφείο δευτεροβάθμιας αλλά μιλούσαν οπότε λέω ας πάω στο κεδδυ ανεβαίνω λοιπόν και ρωτάω τη διευθύντρια "εσείς αναφέρατε τα κενά στη δευτεροβάθμια για να σας στείλουν άτομα;;" και μου απαντάει πολύ ευγενικά "εμείς συνήθως με αποσπάσεις παίρνουμε άτομα δε μας ρωτάει κανείς πόσα άτομα θέλουμε"με ρώτησε τι ειδικότητα είμαι και φεύγοντας μου λέει "τι καλά να έρθουν άτομα,χρειαζόμαστε"πηγαίνω και κάτω ξανά στο γραφείο ειδικής αγωγής της δευτεροβάθμιας και τους ρωτάω "άτομα από τους πίνακες θα πάνε στα κεδδυ;;"και μου λέει τα κεδδυ μας δίνουν τα κενά και εμείς τα καλύπτουμε..."τελικά σίγουρα μας working,,,τα κεδδυ θέλουν άτομα αλλά δε δίνουν κενά κάπουη δευτεροβάθμια παίρνει από κάπου κενά και τα καλύπτει..και μου τη δίνει το ΚΤΕΛ...καλή όρεξη σε όσους δεν έφαγαν...εμείς γεμιστά..
Παράθεση από: eam στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:18:44 pmΠαραίτηση μόνο εγώ.Πήρα τηλ εγώ απο το κινητο μου στο Υπουργείο για να τους πείσω οτι είναι απλό αυτό που ζητάω και έδωσα στον υπάλληλο να μιλήσει με μια υπαλληλο του Υπουργείου ο ίδιος για σιγούρια.Ξέρω οτι δεν περιμένω άδικα, αυριο Γρεβενούλια για καφέ!Α!Αυτή η κοπέλα με την Braille ως τώρα δεν έχει βρει άκρη.Λες να γίνει το θαύμα και να είμαστε επιτέλους μια χρονιά μαζί;;Μακάρι αλλά φοβάμαι πολύ ακόμα..
Παραίτηση μόνο εγώ.Πήρα τηλ εγώ απο το κινητο μου στο Υπουργείο για να τους πείσω οτι είναι απλό αυτό που ζητάω και έδωσα στον υπάλληλο να μιλήσει με μια υπαλληλο του Υπουργείου ο ίδιος για σιγούρια.Ξέρω οτι δεν περιμένω άδικα, αυριο Γρεβενούλια για καφέ!Α!Αυτή η κοπέλα με την Braille ως τώρα δεν έχει βρει άκρη.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:20:46 pmΠαράθεση από: eam στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:18:44 pmΠαραίτηση μόνο εγώ.Πήρα τηλ εγώ απο το κινητο μου στο Υπουργείο για να τους πείσω οτι είναι απλό αυτό που ζητάω και έδωσα στον υπάλληλο να μιλήσει με μια υπαλληλο του Υπουργείου ο ίδιος για σιγούρια.Ξέρω οτι δεν περιμένω άδικα, αυριο Γρεβενούλια για καφέ!Α!Αυτή η κοπέλα με την Braille ως τώρα δεν έχει βρει άκρη.Λες να γίνει το θαύμα και να είμαστε επιτέλους μια χρονιά μαζί;;Μακάρι αλλά φοβάμαι πολύ ακόμα..Θα γίνει!Εδω κάτεφερα να παραίτηθω,ασε που με πήραν απο τα Γρεβένα να με ενημερώσουν οτι με πήραν, ανησύχησαν μη με χάσουν τι να πω
καλή όρεξη σε όσους δεν έφαγαν...εμείς γεμιστά..
Παράθεση από: eam στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:24:15 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:20:46 pmΠαράθεση από: eam στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:18:44 pmΠαραίτηση μόνο εγώ.Πήρα τηλ εγώ απο το κινητο μου στο Υπουργείο για να τους πείσω οτι είναι απλό αυτό που ζητάω και έδωσα στον υπάλληλο να μιλήσει με μια υπαλληλο του Υπουργείου ο ίδιος για σιγούρια.Ξέρω οτι δεν περιμένω άδικα, αυριο Γρεβενούλια για καφέ!Α!Αυτή η κοπέλα με την Braille ως τώρα δεν έχει βρει άκρη.Λες να γίνει το θαύμα και να είμαστε επιτέλους μια χρονιά μαζί;;Μακάρι αλλά φοβάμαι πολύ ακόμα..Θα γίνει!Εδω κάτεφερα να παραίτηθω,ασε που με πήραν απο τα Γρεβένα να με ενημερώσουν οτι με πήραν, ανησύχησαν μη με χάσουν τι να πω άντε!!!μήπως τηλ γενικώς σε εκείνους που διορίζονται και στη γενική;
Λοιπον πήρα κι εγώ τηλ. στο υπουργείο...και πάω για φόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εγω περιμενα 9 μηνες να γ...... μια παρθενα τι να κανω???
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:26:21 pmΛοιπον πήρα κι εγώ τηλ. στο υπουργείο...και πάω για φόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ψάχνεις συνεργούς? μόνο πλήρες ωραρίου, δέχομαι!....