0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:32:27 pmΜόλις ρώτησα την υπάλληλο πότε θα βγουν τα αποτελέσματα την έπιασε σπαστικο γέλιο!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!γέλαγε για 5 δευτερόλεπτα..τι κανουν εκει μέσα ρε παιδιά??Αυγά τους καθαρίζουν??? μου είπε οτι το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγουν σήμερα μπορεί στις 5 αλλά μπορεί και στισ 9 το βράδυ!!και μετά άρχισε πάλι να γελάει!!!!!!!!!!!κανένας ψυχίατρος υπάρχει εδω??νομίζω έχουμε επέιγοντα περιστατικα στο Υπουργείο..γιατί εδώ μέσα εμεις δεν έχουμε επείγοντα περιστατικά?!!!εμένα από το νευρικό γέλιο θα μου πέσει η κήλη σε λίγο!!
Μόλις ρώτησα την υπάλληλο πότε θα βγουν τα αποτελέσματα την έπιασε σπαστικο γέλιο!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!γέλαγε για 5 δευτερόλεπτα..τι κανουν εκει μέσα ρε παιδιά??Αυγά τους καθαρίζουν??? μου είπε οτι το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγουν σήμερα μπορεί στις 5 αλλά μπορεί και στισ 9 το βράδυ!!και μετά άρχισε πάλι να γελάει!!!!!!!!!!!κανένας ψυχίατρος υπάρχει εδω??νομίζω έχουμε επέιγοντα περιστατικα στο Υπουργείο..
Παράθεση από: brad στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:35:08 pmΠαράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:32:27 pmΜόλις ρώτησα την υπάλληλο πότε θα βγουν τα αποτελέσματα την έπιασε σπαστικο γέλιο!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!γέλαγε για 5 δευτερόλεπτα..τι κανουν εκει μέσα ρε παιδιά??Αυγά τους καθαρίζουν??? μου είπε οτι το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγουν σήμερα μπορεί στις 5 αλλά μπορεί και στισ 9 το βράδυ!!και μετά άρχισε πάλι να γελάει!!!!!!!!!!!κανένας ψυχίατρος υπάρχει εδω??νομίζω έχουμε επέιγοντα περιστατικα στο Υπουργείο..γιατί εδώ μέσα εμεις δεν έχουμε επείγοντα περιστατικά?!!!εμένα από το νευρικό γέλιο θα μου πέσει η κήλη σε λίγο!!ωχ..θα πληρώνουμε ΚΑΙ γερανούς βραδιάτικα..
Τί να κάνουν κι αυτοί θα βάζουν στοιχήματα κάθε φορά που χτυπάει το τηλ, αν είναι άντρας ή γυναίκα, αν θα πει γεια σας ή καλησπέρα..πώς να περάσει και η ώρα για τις υπερωρίες τους;;;
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:35:59 pmΠαράθεση από: brad στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:35:08 pmΠαράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:32:27 pmΜόλις ρώτησα την υπάλληλο πότε θα βγουν τα αποτελέσματα την έπιασε σπαστικο γέλιο!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!γέλαγε για 5 δευτερόλεπτα..τι κανουν εκει μέσα ρε παιδιά??Αυγά τους καθαρίζουν??? μου είπε οτι το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγουν σήμερα μπορεί στις 5 αλλά μπορεί και στισ 9 το βράδυ!!και μετά άρχισε πάλι να γελάει!!!!!!!!!!!κανένας ψυχίατρος υπάρχει εδω??νομίζω έχουμε επέιγοντα περιστατικα στο Υπουργείο..γιατί εδώ μέσα εμεις δεν έχουμε επείγοντα περιστατικά?!!!εμένα από το νευρικό γέλιο θα μου πέσει η κήλη σε λίγο!!ωχ..θα πληρώνουμε ΚΑΙ γερανούς βραδιάτικα..ελαφρύς είμαι, δεν θα ζημιώσω το ελληνικό δημόσιο!
Τι λέτε ρε παιδιά;;; Απλώς διαβάζουν το forum και τα σχόλιά μας και γελάνε κι αυτοί...
Πω πω ανά διαστήματα η καρδιά μου κάνει ένα φτερουγιστό κατοστάρι μέχρι τον Άρη και ξανά πάλι πίσω..
πω,πω τι θα κάνουμε αν έχουν σκοπό να τα βγάλουν βράδι;;εξάλλου,όλες τις προσλήψεις βράδι της έβγαλαν!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:58:05 pmπω,πω τι θα κάνουμε αν έχουν σκοπό να τα βγάλουν βράδι;;εξάλλου,όλες τις προσλήψεις βράδι της έβγαλαν! θα βάλουμε και λάδι ..