0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ήταν να βγουν Παρασκευήτην Πέμπτη δεν προλάβαν…μα πέρασε κι η Κυριακήμηνύματα δε λάβαν!-θα βγούνε λέει στις επτά-εννέα σιγουράτζαμα φτάνουνε μεσάνυχταπολλή σιωπή στη Κάτζα…-το λάπτοπ ξεφορτίστηκε-και το pc χαλάει-κι εδώ στο ίντερνετ καφέη ώρα δεν περνάει…λίγοι είναι είκοσι χρονώμα οι ποιο πολύ τριάνταεμένα να μη με ρωτάςκοντεύω τα σαράντα…και κάθομαι πάλι βουβόςμπροστά από μια οθόνηκαι περιμένω ολημερίςτην τύχη να ζυγώνει…άραγε που θα με στείλουνεθα βλέπω το παιδί μου;ή Πάσχα και Χριστούγενναθα λαχταράει η ψυχή μου…δεν ξέρω άλλο τι να πω κουράστηκα να ελπίζωνα δίνω σε διαγωνισμούς τη θάλασσα να σκίζω…όχι άλλη άγονη γραμμήόχι άλλο χωριουδάκιστείλτε με και στο σπίτι μου έστω και λιγουλάκι…σήμερα Τρίτη πρωί, μπορεί και μεσημέρι, τώρα να βγήκανε!!μα τώρα πια ξημέρωσε τα μάτια μου πονάνετα πράγματα στη βαλίτσα μου και φέτος δε χωράνε…
ήταν να βγουν Παρασκευήτην Πέμπτη δεν προλάβαν…μα πέρασε κι η Κυριακήμηνύματα δε λάβαν!-θα βγούνε λέει στις επτά-εννέα σιγουράτζαμα φτάνουνε μεσάνυχταπολλή σιωπή στη Κάτζα…-το λάπτοπ ξεφορτίστηκε-και το pc χαλάει-κι εδώ στο ίντερνετ καφέη ώρα δεν περνάει…λίγοι είναι είκοσι χρονώμα οι ποιο πολύ τριάνταεμένα να μη με ρωτάςκοντεύω τα σαράντα…και κάθομαι πάλι βουβόςμπροστά από μια οθόνηκαι περιμένω ολημερίςτην τύχη να ζυγώνει…άραγε που θα με στείλουνεθα βλέπω το παιδί μου;ή Πάσχα και Χριστούγενναθα λαχταράει η ψυχή μου…δεν ξέρω άλλο τι να πω κουράστηκα να ελπίζωνα δίνω σε διαγωνισμούς τη θάλασσα να σκίζω…όχι άλλη άγονη γραμμήόχι άλλο χωριουδάκιστείλτε με και στο σπίτι μου έστω και λιγουλάκι…σήμερα Τρίτη πρωί, μπορεί και μεσημέρι, τώρα να βγήκανε!!μα τώρα πια ξημέρωσε τα μάτια μου πονάνετα πράγματα στη βαλίτσα μου και φέτος δε χωράνε…[/b][/color][/quotΚαι μετά ισχυρίζονται πως οι εκπαιδευτικοί είμαστε αμόρφωτοι...αν τύχει και δεν πετύχουμε στο ΑΣΕΠ! Κούνια που τους κούναγε.. Εδώ μεταμορφωνόμαστε σε ποιητές α΄γραμμής.. Χωρίς πλάκα, δεν έχω λόγια. Μάλιστα συγκινήθηκα...