0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα διαφωνήσω για το θέμα των τριτέκνων κλπ.Και επειδή το βλέπω χωρίς συμφέρον (δεν είμαι τρίτεκνος, δεν διεκδικώ θέση αναπληρωτή αφού είμαι μόνιμος) και έχω περάσει από το στάδιο του αναπληρωτή, πιστεύω ότι είμαι αντικειμενικός.Στο σύνταγμα προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για κοινωνικούς λόγους. Όπως υπάρχει για τους πολύτεκνους υπάρχει και για τους τρίτεκνους υπάρχει και για τους αμεα υπάρχει και για τους άρρωστους κλπ κλπ. Η λογική "αυτή τσάμπα παίρνουν θέσεις" και άλλα που ακούστηκαν, τώρα είναι εναντίον των τριτεκνων αύριο θα είναι εναντίον όλων των άλλων που απλά είναι λίγο διαφορετικοί από εμάς.
Δεν έφυγα αναπληρώτρια για 2 θέσεις. Σταμάτησαν στο 21 και είμαι στο 23.Εχω και εγώ δύο παιδιά. Αλλά τα τρία είναι πιο τυχερός αριθμός!
Και αναρωτιομουν γιατι η περιοχη μου δεν εδωσε πολλα κενα. Στο σχολειο που ημουν (εεεεκ) πηγαν με αποσπαση 3 μονιμοι. Και οι 3 χωρις τυπικα προσοντα+χωρις προϋπηρεσια στην ειδικη αγωγη. Ο ενας μαλιστα με ειδικοτητα που δεν του "επιτρεπει" να δουλεψει γλωσσα αλλα του ανεθεσαν το μαθημα σε καποια τμηματα. Πώς σας φαινεται? Εμενα μου φαινεται οτι κανουν ο, τι γουσταρουν στις δευτεροβαθμιες.Να βγαλω το γενικο συμπερασμα οτι οπου δεν εδωσαν κενα πηγαν μονιμοι?
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:57:16 pmA Κοζάνης πάντως με το που παρουσιαστήκαμε μας είχαν ήδη τοποθετημένους..Καλές τοποθετήσεις και στους υπόλοιπους τηλεφωνικά κάνατε τις δηλώσεις ?
A Κοζάνης πάντως με το που παρουσιαστήκαμε μας είχαν ήδη τοποθετημένους..Καλές τοποθετήσεις και στους υπόλοιπους
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:03:57 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:57:16 pmA Κοζάνης πάντως με το που παρουσιαστήκαμε μας είχαν ήδη τοποθετημένους..Καλές τοποθετήσεις και στους υπόλοιπους τηλεφωνικά κάνατε τις δηλώσεις ?Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για τις "προσωρινές" τοποθετήσεις. Δε μας ζήτησαν καν να κάνουμε αίτηση-δήλωση με τα σχολεία.Αλλά εάν κανείς από εμας δεν έχει πρόβλημα με το σχολείο στο οποίο αρχίσαμε, δε νομίζω να θέλουμε να αλλάξουμε σχολείο μετά από όσους μήνες αποφασίσει το ΠΥΣΔΕ να συνεδριάσει..
Παράθεση από: marias στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 06:55:19 pmΔεν έφυγα αναπληρώτρια για 2 θέσεις. Σταμάτησαν στο 21 και είμαι στο 23.Εχω και εγώ δύο παιδιά. Αλλά τα τρία είναι πιο τυχερός αριθμός! αμαν! τι ειδικότητα είσαι marias....κ εγώ περιμένω το πρώτο μου παιδί αλλά ειμαι διατεθημένη να πάω οπουδήποτε....μήπως δεν δήλωσες το κουτάκι; τι περιοχές σε ενδιαφέρουν;