0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απανταεο:"ε να...ισως τρεξει τωρα σε πρωτη φαση το προγραμμα αυτο...ξερετε,,,,"Ρωταω: "και πότε περιπου?"Απαντα: "α δεν ξερουμε...να πουμε τελος του μηνα?" (σκεφτηκα...ειναι 3 κιλα να το αφησω??)Ρωτω: ξερετε ποτε περιπου ποσοι που θα γινουν?"οχι...τιποτα δεν ξερουμε ακομη..ας τα πουμε καλυτερα τελος του μηνα!!!Τα σχολια δικα σας!!!
Παράθεση από: LG_Shine στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 02:30:46 pmαπανταεο:"ε να...ισως τρεξει τωρα σε πρωτη φαση το προγραμμα αυτο...ξερετε,,,,"Ρωταω: "και πότε περιπου?"Απαντα: "α δεν ξερουμε...να πουμε τελος του μηνα?" (σκεφτηκα...ειναι 3 κιλα να το αφησω??)Ρωτω: ξερετε ποτε περιπου ποσοι που θα γινουν?"οχι...τιποτα δεν ξερουμε ακομη..ας τα πουμε καλυτερα τελος του μηνα!!!Τα σχολια δικα σας!!!έπρεπε κι εσύ να τη ρωτήσεις: ΄΄τουτουνού ή τ'αλλουνού;;;΄΄
" K.Καψαλάκη η πρωτοβάθμια είναι πολύ τυχερή που σας έχει στο δυναμικό της...εμείς οι φιλόλογοι της ειδικής να περιμένουμε κάτι άμεσα; θα ξανακαλέσουν; το πρόγραμμα εξειδικευμένης υποστήριξης δεν θα εφαρμοστεί;""ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ πιστεύω πως ναι. Κια θα ξανακαλέσουν και το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί. Στο σχολείο μου, αν και έχω ζητήσει, δεν έχω φιλόλογο (ΕΕΕΕΚ) ακόμη. Το πρόγραμμα εξειδικευμένης υποστήριξης χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ κια θα ρέπει να εφασμοστεί άμεσα". Tαδε έφη χθες ο κ. Καψαλάκης, αιρετός, που φαίνεται να ξέρει σίγουρα πιο πολλά απο μας καθώς στο υπουργείο όλο δεν ξέρουμε και δεν ξέρουμε....έχουνε βαλθεί να μας πεθάνουν....