0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι οι ωρομισθιοι εξακολουθουν να εχουν εως 11 ωρες..ποιος σας ειπε για το εως 5?εγω που ρωτησα στην δευτεροβαθμια μου ειπαν πως εξακολουουν να εχουν εως 11...απλα αν εχουν απο 5 εως 15 τοτε λέγονται αμω αλλα στους απλους ωροισθιους δεν αλλαζει κατι...εξαλλου η εγκυκλιος δεν λεει απο 1-5 ωρες ή κατι τετοιο...εκτος και αν καποιοε πηρε στο υπουργειο και του παν κατι αλλο αλλα και παλι η εγκυλιος δεν λεει κατι ξεκαθαρο για το ωραριο των ωρμισθιων περαν του οτι πολλοι το εξηγουν σε 1-5 ωρες βασει λογικης.
το πρόγραμμα δεν θα μας περιλαμβάνει; το ξεχωρίουν από την β φάση γιατί είναι από το ΕΣΠΑ;
απ οτι καταλαβαίνω (ή θέλω να καταλαβαίνω ) καλό είναι αυτό....να μην ταυτίζονται τα δυο...μιλάμε για πιο πολλές θέσεις έτσι;
έχεις καλή σειρά k.m? ελπίζεις;[ΟΧΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ!!! ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ!!!!ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ Κ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ!!!!
Μου είπανε ....... να προσέξουμε να προσληφθούν καθηγητές ειδικής γιατί παίζει να πάρουνε από τον γενικό πίνακα.Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό απλά το αναφέρω.