0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου είπανε ....... να προσέξουμε να προσληφθούν καθηγητές ειδικής γιατί παίζει να πάρουνε από τον γενικό πίνακα.Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό απλά το αναφέρω.
Παράθεση από: maricagirl στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 06:56:46 pmΜου είπανε ....... να προσέξουμε να προσληφθούν καθηγητές ειδικής γιατί παίζει να πάρουνε από τον γενικό πίνακα.Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό απλά το αναφέρω.νομιζω πως το κουτακι στην αιτηση για τη γενικη αγωγη ελεγε αφου εξαντληθουν οι πινακες της ειδικης..η ο,τι να ναι θυμαμαι?
profanws an exoun pei oti 8a paroun k apo thn genikh, shmainei oti 8a eksantlh8oun apthn eidikh agwgh. afou to exoun dhlwsei auto alliws an paroun apth genikh xwris na xoun aporofh8ei oloi ths eidikhw 8a pesoun enstaseis k mhnuseis, giati safws einai aparadekto kati tetoio.
παιδιά μην γράφουμε μπούρδες, έλεος εκπαιδευτικοί είστε, κρατήστε ένα επίπεδο, εκτός και αν έχετε οριακή νοημοσύνη και έχετε γενικές μαθησιακές δυσκολίες οπότε σας δικαιολογώ.
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:55:44 pmπαιδιά μην γράφουμε μπούρδες, έλεος εκπαιδευτικοί είστε, κρατήστε ένα επίπεδο, εκτός και αν έχετε οριακή νοημοσύνη και έχετε γενικές μαθησιακές δυσκολίες οπότε σας δικαιολογώ.Ε, τόσα χρόνια στην ΕΑ κάτι μας έχει επηρεάσει, το λένε και οι ερευνες άλλωστε αλλά και η εμπειρίες μας, ετσι δεν είναι συνάδελφε?