0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά διάβασα σε κάποιο σημείο του forum το εξής: ''Έχετε υπόψην σας, όσοι περιμένετε να σας πάρουν στο πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη των παιδιών με αναπηρία, ότι είναι μειωμένου ωραρίου. Το διάβασα στο forum των δασκάλων στην alfavita. Ένας δάσκαλος που τον καλέσαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρουσιάστηκε σήμερα και του το είπαν στο γραφείο...'' ξέρετε κάτι τέτοιο....σε α΄λλο βέβαια γραφείο δεν ξέραν τίποτε για το πρόγραμμα!!! εγώ άκουσα οτι θα ναι ΑΚΩ...τι λένε στο υπουργείο; γιατί καποιοι απο εμάς κατα πάσα πιθανότητα θα μαστε με τη β φαση κανονικά ΑΚΩ.... ψυλλοι στα αφτιά μου μπήκανε....
Παράθεση από: gogona στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 06:27:33 pmπαιδιά διάβασα σε κάποιο σημείο του forum το εξής: ''Έχετε υπόψην σας, όσοι περιμένετε να σας πάρουν στο πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη των παιδιών με αναπηρία, ότι είναι μειωμένου ωραρίου. Το διάβασα στο forum των δασκάλων στην alfavita. Ένας δάσκαλος που τον καλέσαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρουσιάστηκε σήμερα και του το είπαν στο γραφείο...'' ξέρετε κάτι τέτοιο....σε α΄λλο βέβαια γραφείο δεν ξέραν τίποτε για το πρόγραμμα!!! εγώ άκουσα οτι θα ναι ΑΚΩ...τι λένε στο υπουργείο; γιατί καποιοι απο εμάς κατα πάσα πιθανότητα θα μαστε με τη β φαση κανονικά ΑΚΩ.... ψυλλοι στα αφτιά μου μπήκανε....εγω ρώτησα το υπουργείο και με διαβεβαιωσε οτι ειναι ακω!!!!
Παράθεση από: k.m στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 06:46:41 pmΠαράθεση από: gogona στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 06:27:33 pmπαιδιά διάβασα σε κάποιο σημείο του forum το εξής: ''Έχετε υπόψην σας, όσοι περιμένετε να σας πάρουν στο πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη των παιδιών με αναπηρία, ότι είναι μειωμένου ωραρίου. Το διάβασα στο forum των δασκάλων στην alfavita. Ένας δάσκαλος που τον καλέσαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρουσιάστηκε σήμερα και του το είπαν στο γραφείο...'' ξέρετε κάτι τέτοιο....σε α΄λλο βέβαια γραφείο δεν ξέραν τίποτε για το πρόγραμμα!!! εγώ άκουσα οτι θα ναι ΑΚΩ...τι λένε στο υπουργείο; γιατί καποιοι απο εμάς κατα πάσα πιθανότητα θα μαστε με τη β φαση κανονικά ΑΚΩ.... ψυλλοι στα αφτιά μου μπήκανε....εγω ρώτησα το υπουργείο και με διαβεβαιωσε οτι ειναι ακω!!!!Δόξα τον Πανάγαθο....καμία εκτίμηση για το πότε θα μας καλέσουν; ποιος έχει υπερφυσικές ιδιότητες;
καλησπερα συναδελφοι..θελω να ρωτησω εσας που το κατεχετε το θεμα..ειστε ολοι φιλολογοι?ειμαι φιλολογος....χωρις επιτυχια σε ασεπ και κανενα μοριοσκεφτομαι να ξεκινησω σεμιναριο, νοηματικη κ μπρειλ...αξιζει??? εχουν μαζευτει πολλοι?οτι σκεφτεστε πειτε το μου εστω και με προσωπικο μηνυμααπλα μην παω και σταξω 2000...