0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον, παιδιά, εγώ πήγα και παρουσιάστηκα σήμερα στο γυμνάσιο που θα είμαι(θα είμαι σε 2 αλλά προς το παρόν μου είπαν να πάω μόνο στο ένα)και ο διευθυντής μου είπε ότι προκειται για Τ.Ε. και όχι για παράλληλη στήριξη.Υπάρχει ήδη άλλη μια συνάδελφος Ε.Α. αγωγής εκεί που έχει αναλάβει τα τμηματα ένταξης και θα συνεργαστούμε λέει.Τώρα, για επιμόρφωση κλπ δεν μου είπαν τίποτα απο τη δευτεροβάθμια.Τελικά δεν ξέρω τι συμπ΄περασμα να βγάλω...
Παράθεση από: delan στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:40:31 pmΚαλημέρα και από μένα! Καλή τοποθέτηση σε όσους προσλήφθηκαν. Έχω μερικές απορίες, που καλύτερα να μου τις απαντήσετε εδώ, παρά να ρωτάω και να ξαναρωτάω στο υπουργείο. 1) Η α' φάση που πήρε μέχρι το 171 (με κάποια κενά ανάμεσα) αφορά μόνο στα ειδικά σχολεία; Δηλαδή όσοι προσλήφθηκαν με την α' φάση, θα δουλέψουν όλοι σε ειδικά σχολεία ή θα απασχοληθούν και σε παράλληλη στήριξη (Π.Σ.) ή και τμήματα ένταξης (Τ.Ε.);2) Το πρόγραμμα, από ό,τι κατάλαβα, αφορά μόνο Π.Σ.; Αν είναι έτσι, σίγουρα θα προκύψουν κι άλλα κενά!3) Η β' φάση τι θα περιλαμβάνει; Προσλήψεις μόνο σε Τ.Ε.; 4) Ωρομίσθιους θα καλέσουν, γιατί ένας γνωστός, που είναι 3 χρόνια τώρα ωρομίσθιος μου είπε πως από τους πίνακες των ωρομισθίων δε θα πάρουν κανένα!! Αληθεύει;Ας μου απαντήσει όποιος συνάδερφος γνωρίζει, μήπως και τα ξεκαθαρίσω όλα στο μυαλό μου!!! η α φάση αφορά τε, εεεεκ κ ειδικα σχολειατο προγραμμα αφορα ΠΣ, από τα λιγα που γνωρίζουμεη β φάση θα ειναι για κενά σε ΤΕ....λογικάγια ωρομίσθιους , στη δευτεροβάθμια κορινθίας μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μην πάρουν
Καλημέρα και από μένα! Καλή τοποθέτηση σε όσους προσλήφθηκαν. Έχω μερικές απορίες, που καλύτερα να μου τις απαντήσετε εδώ, παρά να ρωτάω και να ξαναρωτάω στο υπουργείο. 1) Η α' φάση που πήρε μέχρι το 171 (με κάποια κενά ανάμεσα) αφορά μόνο στα ειδικά σχολεία; Δηλαδή όσοι προσλήφθηκαν με την α' φάση, θα δουλέψουν όλοι σε ειδικά σχολεία ή θα απασχοληθούν και σε παράλληλη στήριξη (Π.Σ.) ή και τμήματα ένταξης (Τ.Ε.);2) Το πρόγραμμα, από ό,τι κατάλαβα, αφορά μόνο Π.Σ.; Αν είναι έτσι, σίγουρα θα προκύψουν κι άλλα κενά!3) Η β' φάση τι θα περιλαμβάνει; Προσλήψεις μόνο σε Τ.Ε.; 4) Ωρομίσθιους θα καλέσουν, γιατί ένας γνωστός, που είναι 3 χρόνια τώρα ωρομίσθιος μου είπε πως από τους πίνακες των ωρομισθίων δε θα πάρουν κανένα!! Αληθεύει;Ας μου απαντήσει όποιος συνάδερφος γνωρίζει, μήπως και τα ξεκαθαρίσω όλα στο μυαλό μου!!!
το πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.