0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Τόσο, όμως, η προϋπηρεσία όσο και η βεβαίωση της επιμόρφωσης δε συνυπολογίζονται για την ειδική αγωγή"...τι σημαίνει αυτό βρε παιδιά....εγώ που είμαι φιλόλογος ειδικής δεν θα μπει αυτή η προυπηρεσία (του προγράμματος που με πήραν δηλ)ως προυπηρεσία ειδικής; ως τι θα μπει;...
Παράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:11:07 pmτο πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.εμείς που έχουμε παράλληλη στήριξη από την α' φάση;γιατί,αφού αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για παράλληλη στήριξη,δεν τοποθέτησαν όλους όσοι προσελήφθησαν με την α' φάση σε τμήμα ένταξης ή ΕΕΕΚ μόνο;ποια η διαφορά να γραφτεί στο πρακτικό τμήμα ένταξης ή παράλληλη στήριξη;αυτό έχει να κάνει μόνο για το πρόγραμμα αυτό ή γενικώς έχει σημασία;η εξυπνάδα έγινε απο την Δ/νση που μάλλον δεν έχει καταλάβει τι είστε. Πες στου Δ/ντη σου εσύ ότι δεν είσαι για το Τ.Ε. και να προσέξετε το πρακτικό που θα σε βάλει να υπογράψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να κάνει λάθος
το πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:15:14 pmΠαράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:11:07 pmτο πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.η εξυπνάδα έγινε απο την Δ/νση που μάλλον δεν έχει καταλάβει τι είστε. Πες στου Δ/ντη σου εσύ ότι δεν είσαι για το Τ.Ε. και να προσέξετε το πρακτικό που θα σε βάλει να υπογράψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να κάνει λάθος
Παράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:11:07 pmτο πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.η εξυπνάδα έγινε απο την Δ/νση που μάλλον δεν έχει καταλάβει τι είστε. Πες στου Δ/ντη σου εσύ ότι δεν είσαι για το Τ.Ε. και να προσέξετε το πρακτικό που θα σε βάλει να υπογράψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να κάνει λάθος
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 05:50:41 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:15:14 pmΠαράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:11:07 pmτο πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.η εξυπνάδα έγινε απο την Δ/νση που μάλλον δεν έχει καταλάβει τι είστε. Πες στου Δ/ντη σου εσύ ότι δεν είσαι για το Τ.Ε. και να προσέξετε το πρακτικό που θα σε βάλει να υπογράψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να κάνει λάθοςεμείς που έχουμε παράλληλη στήριξη από την α' φάση;γιατί,αφού αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για παράλληλη στήριξη,δεν τοποθέτησαν όλους όσοι προσελήφθησαν με την α' φάση σε τμήμα ένταξης ή ΕΕΕΚ μόνο;ποια η διαφορά να γραφτεί στο πρακτικό τμήμα ένταξης ή παράλληλη στήριξη;αυτό έχει να κάνει μόνο για το πρόγραμμα αυτό ή γενικώς έχει σημασία;
Παράθεση από: k.m στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:47:35 pmΠαράθεση από: delan στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:40:31 pmΚαλημέρα και από μένα! Καλή τοποθέτηση σε όσους προσλήφθηκαν. Έχω μερικές απορίες, που καλύτερα να μου τις απαντήσετε εδώ, παρά να ρωτάω και να ξαναρωτάω στο υπουργείο. 1) Η α' φάση που πήρε μέχρι το 171 (με κάποια κενά ανάμεσα) αφορά μόνο στα ειδικά σχολεία; Δηλαδή όσοι προσλήφθηκαν με την α' φάση, θα δουλέψουν όλοι σε ειδικά σχολεία ή θα απασχοληθούν και σε παράλληλη στήριξη (Π.Σ.) ή και τμήματα ένταξης (Τ.Ε.);2) Το πρόγραμμα, από ό,τι κατάλαβα, αφορά μόνο Π.Σ.; Αν είναι έτσι, σίγουρα θα προκύψουν κι άλλα κενά!3) Η β' φάση τι θα περιλαμβάνει; Προσλήψεις μόνο σε Τ.Ε.; 4) Ωρομίσθιους θα καλέσουν, γιατί ένας γνωστός, που είναι 3 χρόνια τώρα ωρομίσθιος μου είπε πως από τους πίνακες των ωρομισθίων δε θα πάρουν κανένα!! Αληθεύει;Ας μου απαντήσει όποιος συνάδερφος γνωρίζει, μήπως και τα ξεκαθαρίσω όλα στο μυαλό μου!!! η α φάση αφορά τε, εεεεκ κ ειδικα σχολειατο προγραμμα αφορα ΠΣ, από τα λιγα που γνωρίζουμεη β φάση θα ειναι για κενά σε ΤΕ....λογικάγια ωρομίσθιους , στη δευτεροβάθμια κορινθίας μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μην πάρουν Μην λέμε ότι θέλουμεη Α' Φάση ήταν όπως χρόνια τώρα μια ΑΠΟ ΟΛΑ (και ειδικά σχολεία και Τ.Ε. και Π.Σ.)το πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Η
Παράθεση από: delan στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:40:31 pmΚαλημέρα και από μένα! Καλή τοποθέτηση σε όσους προσλήφθηκαν. Έχω μερικές απορίες, που καλύτερα να μου τις απαντήσετε εδώ, παρά να ρωτάω και να ξαναρωτάω στο υπουργείο. 1) Η α' φάση που πήρε μέχρι το 171 (με κάποια κενά ανάμεσα) αφορά μόνο στα ειδικά σχολεία; Δηλαδή όσοι προσλήφθηκαν με την α' φάση, θα δουλέψουν όλοι σε ειδικά σχολεία ή θα απασχοληθούν και σε παράλληλη στήριξη (Π.Σ.) ή και τμήματα ένταξης (Τ.Ε.);2) Το πρόγραμμα, από ό,τι κατάλαβα, αφορά μόνο Π.Σ.; Αν είναι έτσι, σίγουρα θα προκύψουν κι άλλα κενά!3) Η β' φάση τι θα περιλαμβάνει; Προσλήψεις μόνο σε Τ.Ε.; 4) Ωρομίσθιους θα καλέσουν, γιατί ένας γνωστός, που είναι 3 χρόνια τώρα ωρομίσθιος μου είπε πως από τους πίνακες των ωρομισθίων δε θα πάρουν κανένα!! Αληθεύει;Ας μου απαντήσει όποιος συνάδερφος γνωρίζει, μήπως και τα ξεκαθαρίσω όλα στο μυαλό μου!!! η α φάση αφορά τε, εεεεκ κ ειδικα σχολειατο προγραμμα αφορα ΠΣ, από τα λιγα που γνωρίζουμεη β φάση θα ειναι για κενά σε ΤΕ....λογικάγια ωρομίσθιους , στη δευτεροβάθμια κορινθίας μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μην πάρουν
Καλημέρα και από μένα! Καλή τοποθέτηση σε όσους προσλήφθηκαν. Έχω μερικές απορίες, που καλύτερα να μου τις απαντήσετε εδώ, παρά να ρωτάω και να ξαναρωτάω στο υπουργείο. 1) Η α' φάση που πήρε μέχρι το 171 (με κάποια κενά ανάμεσα) αφορά μόνο στα ειδικά σχολεία; Δηλαδή όσοι προσλήφθηκαν με την α' φάση, θα δουλέψουν όλοι σε ειδικά σχολεία ή θα απασχοληθούν και σε παράλληλη στήριξη (Π.Σ.) ή και τμήματα ένταξης (Τ.Ε.);2) Το πρόγραμμα, από ό,τι κατάλαβα, αφορά μόνο Π.Σ.; Αν είναι έτσι, σίγουρα θα προκύψουν κι άλλα κενά!3) Η β' φάση τι θα περιλαμβάνει; Προσλήψεις μόνο σε Τ.Ε.; 4) Ωρομίσθιους θα καλέσουν, γιατί ένας γνωστός, που είναι 3 χρόνια τώρα ωρομίσθιος μου είπε πως από τους πίνακες των ωρομισθίων δε θα πάρουν κανένα!! Αληθεύει;Ας μου απαντήσει όποιος συνάδερφος γνωρίζει, μήπως και τα ξεκαθαρίσω όλα στο μυαλό μου!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 05:54:55 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 05:50:41 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:15:14 pmΠαράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:11:07 pmτο πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ., τώρα αυτούς που τους έβαλαν σε σχολείο με Τ.Ε. τι να πω κάποιος έκανε μια προχειρότητα, ή απλά τους έβαλαν προσωρινά εκεί μέχρι να τους επιμορφώσουν. Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι ο διευθυντής είχε ζητήσει φιλόλογο για τμήμα ενταξης.Τώρα ή δεν γνωρίζει ο ίδιος σχετικά με αυτό το πρόγραμμα ή απλά δεν τους νοιάζει και εννοώ το υπουργείο και θα στέλνουν και για τμηματα ενταξης αλλά και για παράλληλη στήριξη.η εξυπνάδα έγινε απο την Δ/νση που μάλλον δεν έχει καταλάβει τι είστε. Πες στου Δ/ντη σου εσύ ότι δεν είσαι για το Τ.Ε. και να προσέξετε το πρακτικό που θα σε βάλει να υπογράψεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να κάνει λάθοςεμείς που έχουμε παράλληλη στήριξη από την α' φάση;γιατί,αφού αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για παράλληλη στήριξη,δεν τοποθέτησαν όλους όσοι προσελήφθησαν με την α' φάση σε τμήμα ένταξης ή ΕΕΕΚ μόνο;ποια η διαφορά να γραφτεί στο πρακτικό τμήμα ένταξης ή παράλληλη στήριξη;αυτό έχει να κάνει μόνο για το πρόγραμμα αυτό ή γενικώς έχει σημασία;Γιατί γίνονται ένα σωρό προχειρότητες στην εκπαίδευση, αν βρεις την απάντηση εκεί θα απαντήσεις και στο πρώτο ερώτημα σουόσο για την διαφορά έχει να κάνει με το ότι το δημόσιο έγγραφο πρέπει να αποτυπώνει την πραγματικότητα γιατί μετά δεν μπορείς να αποδείξεις εσύ ότι είσαι ελέφαντας και αυτοί θα συχτηρίζουν εσένα που δεν τους διόρθωσες
όσοι δουλέψατε τα προηγούμενα χρόνια ως αναπληρωτές έχετε παρακολουθήσει ΠΕΚ; Αν όχι καλώς τα δεχτήκαμε..http://www.esos.gr/index.php/2009-12-02-09-40-12/enimervsi/item/9414-to-programma-eisagogikis-epimorfosis-ekpaideitikon-a/thmias-kai-b/thmias-ekpaideisis-sxolikou-etous-2010-2011
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 02:03:27 pmόσοι δουλέψατε τα προηγούμενα χρόνια ως αναπληρωτές έχετε παρακολουθήσει ΠΕΚ; Αν όχι καλώς τα δεχτήκαμε..http://www.esos.gr/index.php/2009-12-02-09-40-12/enimervsi/item/9414-to-programma-eisagogikis-epimorfosis-ekpaideitikon-a/thmias-kai-b/thmias-ekpaideisis-sxolikou-etous-2010-2011όχι!!! τι κάνουμε δλδ;;;εμένα μου έστειλαν χαρτί από τη διδε και για την επιμόρφωση αυτών που προσλαμβάνονται με το επιδοτούμενο πρόγραμμα!χωρίς να έχω προσληφθεί με αυτό!θα επιμορφωθώ πολύ εγώ!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 07:16:32 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 02:03:27 pmόσοι δουλέψατε τα προηγούμενα χρόνια ως αναπληρωτές έχετε παρακολουθήσει ΠΕΚ; Αν όχι καλώς τα δεχτήκαμε..http://www.esos.gr/index.php/2009-12-02-09-40-12/enimervsi/item/9414-to-programma-eisagogikis-epimorfosis-ekpaideitikon-a/thmias-kai-b/thmias-ekpaideisis-sxolikou-etous-2010-2011όχι!!! τι κάνουμε δλδ;;;εμένα μου έστειλαν χαρτί από τη διδε και για την επιμόρφωση αυτών που προσλαμβάνονται με το επιδοτούμενο πρόγραμμα!χωρίς να έχω προσληφθεί με αυτό!θα επιμορφωθώ πολύ εγώ!χαχαχα του χρονου θα εισαι εισηγητης στα ΠΕΚ!!θα μας επιμορφωσεις εσυ!
αφού και σε εσένα έκαναν την κίνηση αυτή αλλά και στον άλλο συνάδελφο τείνω να πιστέψω ότι έστειλαν τους συναδέλφους τουπρογράμματος να παρουσιαστούν σε σχολεία με Τ.Ε. για να δοκιμάσουν εκεί το πρόγραμμα αφού θα έχουν υλικό (παιδιά) για ΠΣ. Μπάχαλο.Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που σου είπα με το πρακτικό που θα πρέπει να αναφέρει τι είστε και για ποιο λόγο είστε εκεί.Είσαι τυχερή πάντως έχεις παρέα.Εμείς είμαστε 2 μόνιμοι (1+1 μαθ.φιλ.) + 1 μαθ. αναπληρώτρια και περιμένουμε με αγωνία 1 φιλ αναπληρωτή από