0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά έχω μαι φίλη με σεριά 400...να ελπίζει για β Φάση ή δύσκολο?
Παράθεση από: k.m στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:57:00 amΚαλημέρα!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι σήμερα δε θα βγει η β φάση λόγω της απεργίας και μάλλον θα βγει αύριο... σε ερωτησή μου για πόσους πε 02 μου είπαν γύρω στους 40-50...Εγώ είπα αυτο τον αριθμό και μου απάντησαν" κάπου εκεί"!!!! κ στη συνέχεια θα τρέξει το πρόγραμμα!!!! ευχαριστούμε για την ενημέρωση! άρα ως αύριο ας ξεκουραστεί το τόπικ
Καλημέρα!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι σήμερα δε θα βγει η β φάση λόγω της απεργίας και μάλλον θα βγει αύριο... σε ερωτησή μου για πόσους πε 02 μου είπαν γύρω στους 40-50...Εγώ είπα αυτο τον αριθμό και μου απάντησαν" κάπου εκεί"!!!! κ στη συνέχεια θα τρέξει το πρόγραμμα!!!!
Παράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:59:06 amΠαράθεση από: k.m στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:57:00 amΚαλημέρα!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι σήμερα δε θα βγει η β φάση λόγω της απεργίας και μάλλον θα βγει αύριο... σε ερωτησή μου για πόσους πε 02 μου είπαν γύρω στους 40-50...Εγώ είπα αυτο τον αριθμό και μου απάντησαν" κάπου εκεί"!!!! κ στη συνέχεια θα τρέξει το πρόγραμμα!!!! ευχαριστούμε για την ενημέρωση! άρα ως αύριο ας ξεκουραστεί το τόπικ Και σε μένα το ίδιο είπαν: 40 και κάτι άτομα!!!μετά θα ακολουθήσει το πρόγραμμα!!!Μ είπε και κάτι δυσάρεστο το οποίο ελπίζω να μη γίνει πραγματικότητα!!!Ρώτησα μόνο για την ειδικότητα των φιλολόγων!!Μετά από τους ακω του προγράμματοσ που θα πάρουν ως το τέλος του Οκτωβρίου, δε θα γίνουν άλλες προσλήψεις !!!Φάση ΑΜΩ δε θα τρέξει!!!εχει κάποιος άλλος τέτοια ενημέρωση
Καλημέρα!Μόλις επικοινώνησα με το υπουργείο. κάνουν προσπάθειες να αναρτηθούν σήμερα!!Από την επόμενη βδομάδα θα τρέξει το πρόγραμμα!!!
μακάρι! πάντως νομίζω οτι για κάποιον που είναι οριακά σήμερα συμφέρει να πάει στο πρόγραμμα ε? και από άποψη περιοχής μιας και θα είναι από τους πρώτους στις επόμενες προσλήψεις. τώρα θα μου πείτε σου χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζες στα δόντια αλλά πρώτη φορά μου χαρίζουν κάτι οπότε .... δικαιολογούμαι
Παράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 08, 2010, 10:55:10 amμακάρι! πάντως νομίζω οτι για κάποιον που είναι οριακά σήμερα συμφέρει να πάει στο πρόγραμμα ε? και από άποψη περιοχής μιας και θα είναι από τους πρώτους στις επόμενες προσλήψεις. τώρα θα μου πείτε σου χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζες στα δόντια αλλά πρώτη φορά μου χαρίζουν κάτι οπότε .... δικαιολογούμαι Γενικά ισχύει αυτό (κι εγώ οριακά είμαι)...αλλά ποιος ξέρει πού μπορεί να δώσουν περιοχές στο πρόγραμμα...μπορεί να είναι όλες απομακρυσμένες..