0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι, έτσι...Πάντως στο 194 σήμερα ήταν πολύ συμπονετική και σίγουρα-λόγω φωνής-δεν ήταν αυτή που το σηκώνει πάντα. Μάλιστα της είπα, εσείς τι θα κάνατε, αν ήσασταν στη θέση μου, θα περιμένατε πρόσληψη έστω και ως ωρομίσθια και όποτε έρθει ή σίγουρη δουλειά σε φροντιστήριο; Γιατί αν έχεις και μια μικρή πιθανότητα να κληθείς, πώς το ρισκάρεις; Μου απάντησε πως έτσι όπως το θέτω , καλύτεαρ να περιμένω, αν έχω τη δυνατότηα να ξενιτευτώ έστω και 4ωρο!! Το συμπέρασμα είναι πως άσχετα με όσα λένε, θα καλέσουν και ΑΜΩ και Ωρομίσθιους..δεν μπορούν να κάνουνα λλιώς με τόσα κενά. Απλώς συμφωνώ με τον-την προλαλήσαντα πως περιμένουν τις εκλογές..
Ας τηλεφωνούμε και σήμερα μήπως και ευαισθητοποιηθούν.. Γιατί ο κλάδος μας είναι για κλάμματα! Είδατε τι έγινε με τους δασκάλους πάλι; Πρόσκληση τώρα στα μέσα Οκτωβρίου για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών!! Φτου και από την αρχή..αφού εξαντλούνται σιγά-σιγά οι προηγούμενοι πίνακες...
Παράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 15, 2010, 12:09:37 pmΑς τηλεφωνούμε και σήμερα μήπως και ευαισθητοποιηθούν.. Γιατί ο κλάδος μας είναι για κλάμματα! Είδατε τι έγινε με τους δασκάλους πάλι; Πρόσκληση τώρα στα μέσα Οκτωβρίου για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών!! Φτου και από την αρχή..αφού εξαντλούνται σιγά-σιγά οι προηγούμενοι πίνακες... Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το παρόν υπουργικό σχήμα έχει δώσει "βαρύτητα" στην πρωτοβάθμια. Η Δ/βάθμια δεν τους πολυαπασχολεί σε θέματα στελέχωσης κλπ. Τα περισσότερα σχολεία έχουν τρομακτικές ελλείψεις αλλά οι "λαίενες" ενσκύπτουν όπου τους ενδιαφέρει για την προβολή τους.
συναδελφοι ακουσατε τιποτε για την β φαση?για πότε λέγεται?εχει καθυστερησει νομιζει και τα κενα ειναι πολλα..
otan ginetai enhmerwsh pinakwn, ti akrivws dior8wnoun? emena idia mou fainontai panta