0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι μικρή σημασία έχει αφού μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά συνεπείς ήταν. Γι' αυτό και δεν το έγραψα... Αφού ρωτάς, όμως, ''το πιθανότερο αύριο'' ήταν η απάντηση, χωρίς να θέλω να επιφορτίζω με ανυπομονησία τους συναδέλφους. Υπομονή και ό, τι καλύτερο για όλους.
Παράθεση από: bf44 στις Οκτωβρίου 18, 2010, 05:39:14 pmΝομίζω ότι μικρή σημασία έχει αφού μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά συνεπείς ήταν. Γι' αυτό και δεν το έγραψα... Αφού ρωτάς, όμως, ''το πιθανότερο αύριο'' ήταν η απάντηση, χωρίς να θέλω να επιφορτίζω με ανυπομονησία τους συναδέλφους. Υπομονή και ό, τι καλύτερο για όλους.Ευχαριστούμε! Ε συνηθίσαμε, όταν θα βγούν θα μου κακοφαίνεται που δεν θα έχω τι να περιμένω χαχα
Παράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 18, 2010, 05:42:49 pmΠαράθεση από: bf44 στις Οκτωβρίου 18, 2010, 05:39:14 pmΝομίζω ότι μικρή σημασία έχει αφού μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά συνεπείς ήταν. Γι' αυτό και δεν το έγραψα... Αφού ρωτάς, όμως, ''το πιθανότερο αύριο'' ήταν η απάντηση, χωρίς να θέλω να επιφορτίζω με ανυπομονησία τους συναδέλφους. Υπομονή και ό, τι καλύτερο για όλους.Ευχαριστούμε! Ε συνηθίσαμε, όταν θα βγούν θα μου κακοφαίνεται που δεν θα έχω τι να περιμένω χαχαΘα ακολουθήσει και το πρόγραμμα (όπως έχει γραφτεί και παραπάνω) για όσους μείνουν εκτός β' φάσης
Oxi απλά υπάρχουν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία που δε τους πήραν ουτε σαν αναπληρωτές φέτος στην ειδική αγωγη.Αυτο ειναι άδικο αν σκεφτει κανεις την εμπειρία κάποιων.Απ την άλλη όμως οταν εξακολουθουν να στέλνουν για παράδειγμα, σε σχολεία κωφων , καθηγητές με 1-2 έτη νοηματικής ή και καμία απολυτως γνωση της γλωσσας αυτης, τη στιγμη που υπάρχουν νεοι καθηγητές είτε κωφοί, είτε με επάρκια της νοηματικής που μένουν απ έξω, ε ειναι και αυτο άδικο.Γενικά καλό ειναι ο κατάλληλος άνθρωπος να πηγαίνει στη κατάλληλη θέση.Δε νοείτε καθηγητής σε σχολείο τυφλών χωρίς γνώση Braille ούτε σε κωφών χωρίς γνώση νοηματικής.Οση προϋπηρεσία και αν έχουν κάποιοι...
μολις τηλ και μου ειπαν σημερα αλλα χωρις δεσμευση.δηλαδη οχι σημερα οπως καταλαβαινετε.αν καποιος εχει κανενα καλυτερα νεο.......
λωρα εισαι σιγουροι οτι το 20% αφορα μονο τον πινακα Α' για τους τριτεκνους?
Συναδελφοι στην κρητη ποσους φιλολογους γνωστες της νοηματικης πηραν περυσι?ξερει καποιος?με 3 ή 4 χρονια νοηματικης παιρνουν φιλολογο?(+σεμινμαριο φυσικα)και κατι ακομα?πού μπορω να βρω να βρω τα γυμνασια-λυκεια-επαλ κωφων και τυφλοκωφων στην κρητη?υπαρχουν στην κρητη?ξερει κανεις?και τελος, στα ειδικα σχολεια υπαρχει περιπτωση να στεγαζονται κωφα και τυφλα παιδια ή αυτα παρεαπεμπονται μοναχα σε σχολεια κωφων και τυφλών αντιστοιχα?