0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι αναπληρωτές καθηγητές δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής που πήραν σήμερα 22/10/2010 είναι πλήρους ωραρίου ή μειωμένου;Αν ήταν μειωμένου ωραρίου δεν θα το λέγανε;Όπως το είπαν π.χ. στις προσλήψεις μειωμένου ωραρίου καθηγητών Γαλλικών και Γερμανικών στην Πρωτοβάθμια.
Καλησπέρα. Μου έτυχε το εξής. Χθες καλέσανε στην β φαση ειδικής αγωγής κάποιο άτομο το οποίο πριν ένα μήνα το είχαν καλέσει στην γενική εκπαίδευση. Υποθέτω (χωρίς να γνωρίζω βέβαια) οτι αυτό συμβαίνει. (ενώ κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε εφόσον κάλυψε κάποια θέση, έτσι δεν είναι???). Εαν δεν καλούσαν λοιπόν ξανά αυτό το άτομο ήταν η δική μου σειρά να με καλέσουν.Τώρα τι πρέπει να κάνω? Θα πρέπει να περιμένω να αναρτηθεί κάποια άλλη φάση ή θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικά μετά την Τετάρτη αν τυχόν δεν παρουσιαστεί?
Ευχαριστώ πολύ πολύ..Μήπως γνωρίζετε και τις κυρώσεις σε περίπτωση που αρνηθείς θέση ΑΚΩ;
Καταρχήν συγχαρητήρια,λοιπόν, στις ημέρες που αναφέρει ότι έχεις τη δυνατότητα να παρουσιαστείς, μέχρι τότε μπορείς να πάς στη Διέυθυνση. Αν υπάρχουν περισσότερα του ενός κενά για να διαλέξετε κάνετε αιτήσεις τοποθέτησης και με κάποια κοινωνικά και άλλα κριτήρια, βγαίνουν αργότερα οι τοποθετήσεις. Μπορεί να βγουν και την ίδια μέρα βέβαια.Από την ίδια ημέρα αν έιναι πρωί, ή την επόμενη πρέπει να πάς να κάνεις και ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν, και αν έχεις καλό διευθυντή, μπορεί να πεις το πρόβλημά σου ότι εισαι από μακρία ψάχνεις για σπίτι και ξερω εγω και είναι στην ευγενική του ευχέρεια να σου δώσει μια ευελιξία. Μην περιμένεις όμως και πολλά πράγματα με δεδομένο ότι τα σχολεία ΥΠΟλειτουργούν και περιμένουμε τους συναδέλφους ως μανα εξ ουρανού.... Ελπίζω να σε κάλυψα...
καλημερα,θα ηθελα να ρωτησω φετος εχουν σκοπο να παρουν ωρομισθιους ειδικης αγωγης,περυσι τετοια εποχη με ειχαν καλεσει ηδη