0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kinegire κι εγώ θα προτιμούσα να με προσλάβουν ΑΚΩ, αλλά έχουν άλλα σχέδια αυτοί που τα ρυθμίζουν αυτά. Αν εσείς εκεί χρειάζεστε ΑΚΩ πάρτε τηλέφωνο να σας στείλουν. ΘΑ σας αγνοήσουν όμως, γιατί έχουν άλλα σχέδια.Οι περισσότεροι που συμμετέχουμε εδώ μέσα έχουμε αγωνία για την εξέλιξη των προσλήψεων και παρουσιάζουμε κάθε πληροφορία που έχουμε κάθε φορά. Αντίθετα εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι μόνιμος και περνάς εδώ τον ελεύθερο χρόνο σου.Εγώ έχω άλλα ενδιαφέροντα για τον ελεύθερο χρόνο μου.-
Παράθεση από: Λεωνιδας στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:14:37 am Kinegire κι εγώ θα προτιμούσα να με προσλάβουν ΑΚΩ, αλλά έχουν άλλα σχέδια αυτοί που τα ρυθμίζουν αυτά. Αν εσείς εκεί χρειάζεστε ΑΚΩ πάρτε τηλέφωνο να σας στείλουν. ΘΑ σας αγνοήσουν όμως, γιατί έχουν άλλα σχέδια.Οι περισσότεροι που συμμετέχουμε εδώ μέσα έχουμε αγωνία για την εξέλιξη των προσλήψεων και παρουσιάζουμε κάθε πληροφορία που έχουμε κάθε φορά. Αντίθετα εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι μόνιμος και περνάς εδώ τον ελεύθερο χρόνο σου.Εγώ έχω άλλα ενδιαφέροντα για τον ελεύθερο χρόνο μου.-Συνάδελφε είπες στο προηγούμενο μήνυμα σου κάτι που το ας δεχτώ το είπες πάνω στην αγωνία σου. Σε διόρθωσα. Έρχεσαι τώρα να βγεις από πάνω ?Για χαλάρωσε γιατί η αγωνία σου δεν δικαιολογεί τα πάντα. Άκου και μάθαινε από τους παλαιότερους από εσένα, είτε είναι αναπληρωτές είτε μόνιμοι.Την μιζέρια και την παραφιλολογία την βλέπω καθημερινά εδώ. Ας σταθούμε στο ύψος μας συνάδελφε.Όσο αφορά το σχόλιο σου ότι είμαι μόνιμος άρα η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με τον ελεύθερο μου χρόνο ισχύει. Δίνω των ελεύθερο χρόνο μου εδώ για να ενημερώνομαι για την δουλειά μου καθώς και για να ενημερώνω και να συμβουλεύω άλλους συναδέλφους. Εκμεταλλεύσου το.
Παράθεση από: kinegiros στις Νοεμβρίου 18, 2010, 02:05:14 pmΠαράθεση από: Λεωνιδας στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:14:37 am Kinegire κι εγώ θα προτιμούσα να με προσλάβουν ΑΚΩ, αλλά έχουν άλλα σχέδια αυτοί που τα ρυθμίζουν αυτά. Αν εσείς εκεί χρειάζεστε ΑΚΩ πάρτε τηλέφωνο να σας στείλουν. ΘΑ σας αγνοήσουν όμως, γιατί έχουν άλλα σχέδια.Οι περισσότεροι που συμμετέχουμε εδώ μέσα έχουμε αγωνία για την εξέλιξη των προσλήψεων και παρουσιάζουμε κάθε πληροφορία που έχουμε κάθε φορά. Αντίθετα εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι μόνιμος και περνάς εδώ τον ελεύθερο χρόνο σου.Εγώ έχω άλλα ενδιαφέροντα για τον ελεύθερο χρόνο μου.-Συνάδελφε είπες στο προηγούμενο μήνυμα σου κάτι που το ας δεχτώ το είπες πάνω στην αγωνία σου. Σε διόρθωσα. Έρχεσαι τώρα να βγεις από πάνω ?Για χαλάρωσε γιατί η αγωνία σου δεν δικαιολογεί τα πάντα. Άκου και μάθαινε από τους παλαιότερους από εσένα, είτε είναι αναπληρωτές είτε μόνιμοι.Την μιζέρια και την παραφιλολογία την βλέπω καθημερινά εδώ. Ας σταθούμε στο ύψος μας συνάδελφε.Όσο αφορά το σχόλιο σου ότι είμαι μόνιμος άρα η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με τον ελεύθερο μου χρόνο ισχύει. Δίνω των ελεύθερο χρόνο μου εδώ για να ενημερώνομαι για την δουλειά μου καθώς και για να ενημερώνω και να συμβουλεύω άλλους συναδέλφους. Εκμεταλλεύσου το. kinegire...η αλήθεια είναι πως έχεις προκαλέσει ουκ ολίγες φορές αντιδικίες εδώ μέσα απ'τη μία με την εμμονή σου με τους νόμους (σε ορισμένες περιπτώσεις καλώς βέβαια) και απ'την άλλη με τον απότομο τρόπο που μιλάς σε αρκετούς όταν τυχαίνει να μην ξέρουν κάτι που ξέρει η αφεντιά σου!! Λοιπόν...έχει δίκιο ο Λεωνίδας...άσε μας στην αγωνία μας...και πίστεψέ με έχουμε την ανάλογη ευφυία για να ερμηνεύουμε νόμους!!όσον αφορά στο θέμα...παιδιά,πέρσι τέτοιο καιρό καλούσαν την δεύτερη παρτίδα ωρομισθίων...αντε να δούμε τι θα κάνουν φέτος...;; Όσο για ΑΜΩ...εγώ δυστυχώς βλέπω μόνο η Α'θμια να τους νοιάζει...μόνο εκεί στείλαν ως τώρα....!!
ωραια,εσεις που περιμενατε επομενη φαση ακω ή αμω πατε για 4ωρη ωρομισθια,,και εμεις χαμηλα στον πινακα που περιμεναμε ωρομισθια μενουμε στα αζητητα για ποοολυ καιρο.τι γινετε? ο κυριος καψαλακης εστειλε επιστολη στο υπουργειο κ ισχυριζετε οτι τα κενα στα τε κ στα εεεκ ειναι πολλα.ελεος κατι πρεπει να γινει.