0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πειθήνιοι έγιναν όσοι επέτρεψαν να τους κοιτάνε στα δόντια, όπως τα άλογα,για να διοριστούν.Τη δουλειά πρέπει απλώς να έχουμε το δικαίωμα να τη διαλέγουμε και όχι να μας επιλέγουν...όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες
Προς Chob και Delan: σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου να σας κάνω μια παραίνεση: να μην κάνετε τέτοιες ερωτήσεις και βασικά να μην αγωνιάτε να σας πάρουν ωρομίσθιους. Γιατί; Γιατί ωρομίσθιος σημαίνει μέχρι 4 ώρες. Είμαι μια τέως ωρομίσθια και νυν αμω (με 12 ώρες, όσες είχα και ως ωρομίσθια...) και σας λέω από πρώτο χέρι ότι δεν αξίζει. Εγώ, όταν πήγαινα ωρομίσθια, εκτός του ότι δεν έδιναν μόνο 4 ώρες, το έκανα, όπως όλοι, γιατί υπήρχε η προοπτική του μόνιμου διορισμού (μη βιαστείτε, έχω δώσει και επιτύχει και στον ασεπ). Τώρα πια η ωρομισθία = ένα τίποτα. Με 4 ώρες θα πάρετε κάτι 0,00& ως προσαύξηση στον ασεπ. Από χρήματα δε το συζητάμε. Κι αυτά τα λέω επειδή υποψιάζομαι πως δεν έχετε αντιληφθεί πώς έχει η κατάσταση και φυσικά για να σας βοηθήσω. Κλείνω λέγοντας πως πλέον ντρέπομαι για τον εαυτό μου κι ας το έκανα με την προοπτική του διορισμού. Όχι μόνο δε μας διόρισαν αλλά επιπλέον όσοι δεχτήκαμε τη θέση ωρομίσθιου αποδειχτήκαμε μ..κες και δεν ξέρω κι αν με την παθητικότητά μας ανοίξαμε το δρόμο για την ελαστική εργασία. Σκεφτείτε τα καλά αυτά κι αν έχετε κάποια απορία ευχαρίστως να σας απαντήσω. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι που χαιρόμουν που με πήραν.
τι αιτησεις παλι???θα μας τρελανουν τελειως??εγω μπορει να θελω να παω ΑΜΩ παντου,τους νοιαζει?ΕΛΕΟΣ