0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α' ανάθεση εννοείς...Είναι δυνατόν;
Και με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε να μάθουμε κι εμείς να δουλεύουμε στην Α'θμια...μας αφήνουν όμως...;; Δεν μας αφήνουν φυσικά!! Και ξέρεις γιατί...; Γιατί είναι θέμα συντεχνιακό καθαρά και τίποτε άλλο!! Ας μην κοροιδευόμαστε λοιπόν...ένα κι ένα κάνουν δύο!!
Eίδατε την ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του φόρουμ; Έχουν πρόθεση να πάρουν μειωμένου ωραρίου για την παράλληλη στήριξη...και παραδόξως ζητάνε να πάνε όσοι δεν το είχαν δηλώσει ως μειωμένο ωράριο να το δηλώσουν... Ρε παιδιά...δεν θυμάμαι...στην αίτηση που συμπληρώσαμε την παράλληλη στήριξη την είχε ως επιλογή μόνο για πλήρες ωράριο και γι αυτό τώρα ζητάνε να την δηλώσουμε και για μειωμένο...; Προφανώς γιατί τους τέλειωσαν τα λεφτά για πλήρες....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 10, 2010, 11:58:35 amEίδατε την ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του φόρουμ; Έχουν πρόθεση να πάρουν μειωμένου ωραρίου για την παράλληλη στήριξη...και παραδόξως ζητάνε να πάνε όσοι δεν το είχαν δηλώσει ως μειωμένο ωράριο να το δηλώσουν... Ρε παιδιά...δεν θυμάμαι...στην αίτηση που συμπληρώσαμε την παράλληλη στήριξη την είχε ως επιλογή μόνο για πλήρες ωράριο και γι αυτό τώρα ζητάνε να την δηλώσουμε και για μειωμένο...; Προφανώς γιατί τους τέλειωσαν τα λεφτά για πλήρες....Έχεις δίκιο. Δεν υπήρχε αυτό το κουτάκι. Τώρα το εφηύραν!!!! Και πρέπει να πάμε να καταθέσουμε πάλι δήλωση. Και το κακό είναι ότι πατάνε επί πτωμάτων.... Εγώ π.χ. που έχω ανάγκη τα ένσημα και έχω σχετικά καλή σειρά θα πάω να το δηλώσω και αυτοί θα χαίρονται επειδή υπάρχουν κορόιδα που χορεύουν το χορό τους Ρώτησε κανείς αν μπορούμε να πάμε σε οποιαδήποτε δευτεριβάθμια ή πρέπει να πάμε στην πρωτεύουσα του νομού, όπως κάναμε το καλοκαίρι;
πλήρους και μου είπαν για σημερα