0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι χίλιες και είναι για 4ωρα...ενώ υπάρχουν κενά μεγαλύτερα
Νομίζω έγιναν ενστάσεις γιατί ακόμα δεν πήραν ΑΜΩ...
Στην γενικη αγωγη αρχισαν να καλουν ωρομισθιους ΠΕ.02
Παράθεση από: tou.fas στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 11:42:17 amΣτην γενικη αγωγη αρχισαν να καλουν ωρομισθιους ΠΕ.02tou.fas einai exakrivomeno ayto ? mipws gnwrizeis kai perifereia?
Παράθεση από: kvanto_thess στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 12:53:18 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 11:42:17 amΣτην γενικη αγωγη αρχισαν να καλουν ωρομισθιους ΠΕ.02tou.fas einai exakrivomeno ayto ? mipws gnwrizeis kai perifereia?Ωρομίσθιους του 4ωρου εννοούν τα παιδιά..εκτός αν βιάζεσαι για το "πολυπόθητο" 4ωρο...!!
Ξέρω πως πρέπει να κουνήσουμε το κεφάλι μας μπας και καταλάβουμε πόσο ασήμαντους κάνουμε τους εαυτούς μας όταν περιμένουμε 4ωρες εργασία την εβδομάδα που από δω και πέρα ως τον Ιούνιο δίινουν 15 μέρες περίπου προυπηρεσία.....!!! Τα είπα,δεν θα τα ξαναπώ...εμείς τους αφήνουμε και μας ξεφτιλίζουν....Όσο για τα 4ωρα...ένα παιδί ανέφερε πως άρχισαν να καλούν στην Πελοπόννησο,άτομα με περίπου 20 μόρια....Ίσως και σε άλλες περιφέρειες...δεν ξέρω...
Kι εμένα χθες που πήγα μου είπαν πως ήμουν η πρώτη που πήγα....φαίνεται πως ο κόσμος απελπίστηκε.... Ή επειδή είναι σε άκυρη χρονική στιγμή δεν το πήραν χαμπάρι....