0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 11:20:50 pmKι εμένα χθες που πήγα μου είπαν πως ήμουν η πρώτη που πήγα....φαίνεται πως ο κόσμος απελπίστηκε.... Ή επειδή είναι σε άκυρη χρονική στιγμή δεν το πήραν χαμπάρι.... κ εγώ πήγα τη Δευτέρα κ ήμουν η πρώτη... εκείνη την ώρα διάβασαν την εγκύκλιο οι υπάλληλοι κ πήραν τηλ. στο υπουργείο να ενημερωθούν! παιδιά που έχει ειπωθεί ότι όσοι είναι με το σεμινάριο αλλά χωρίς προυπηρεσία δεν θα ξαναμπούν στον πίνακα??
Kι εμένα χθες που πήγα μου είπαν πως ήμουν η πρώτη που πήγα....φαίνεται πως ο κόσμος απελπίστηκε.... Ή επειδή είναι σε άκυρη χρονική στιγμή δεν το πήραν χαμπάρι....
Παράθεση από: bania στις Δεκεμβρίου 18, 2010, 06:54:26 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 11:20:50 pmKι εμένα χθες που πήγα μου είπαν πως ήμουν η πρώτη που πήγα....φαίνεται πως ο κόσμος απελπίστηκε.... Ή επειδή είναι σε άκυρη χρονική στιγμή δεν το πήραν χαμπάρι.... κ εγώ πήγα τη Δευτέρα κ ήμουν η πρώτη... εκείνη την ώρα διάβασαν την εγκύκλιο οι υπάλληλοι κ πήραν τηλ. στο υπουργείο να ενημερωθούν! παιδιά που έχει ειπωθεί ότι όσοι είναι με το σεμινάριο αλλά χωρίς προυπηρεσία δεν θα ξαναμπούν στον πίνακα??Πουθενά bania...εικασίες είναι απ'ό,τι κατάλαβα... Αφού δώσαν ισχύ στα σεμινάρια που έγιναν μέχρι φέτος το καλοκαίρι...
Έχουμε κανένα νέο πότε θα βγουν οι μειωμένου ωραρίου του ΕΣΠΑ?
Πάντως παιδιά η θεσσαλονίκη έχει παρα πολλα κενα μειωμενου ωραρίου(τμήματα ένταξης και κατ οικον)!!Πρέπει να πιέσουμε όλοι και για όλεσ τις περιοχες!!Από τη νέα χρόνια περά από το ΕΣΠΑ να πάρουν κι αλλους μειωμένου ωραρίου!!!
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=18365