Σύνολο ψηφοφόρων: 227
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για φαντασου καποιον που την ψηφισε 3 φορες, δηλαδη εδω ως χειροτερη στο παιδειας, στο fimotro ως χειροτερη υπουργο και......πριν λιγους μηνες στις εκλογες
Άσχετο: Μήπως θα ήταν καλύτερα να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε "ψόφο για τον (την) χειρότερη υπουργό παιδείας";
Εγώ τώρα να κάνω μία παρατήρηση?Εμείς δε λυσάξαμε για τις "ρουσφετολογικές σχέσεις"?Εμείς δε λυσάξαμε με την κατάργηση της ωρομισθίας?Εμείς δε λυσάξαμε με τους διορισμούς όσων έχουν προυπηρεσία?Τώρα που βγήκε και τα κατήργησε,γιατί εμείς δεν τη θέλουμε?
Εγώ τώρα να κάνω μία παρατήρηση?Εμείς δε λυσάξαμε για τις "ρουσφετολογικές σχέσεις"?Εμείς δε λυσάξαμε με την κατάργηση της ωρομισθίας?Εμείς δε λυσάξαμε με τους διορισμούς όσων έχουν μόνο προυπηρεσία?Τώρα που βγήκε και τα κατήργησε,γιατί εμείς δεν τη θέλουμε?
Το αν είναι πιο δίκαιο να διορίζονται οι παπαγάλοι που τα έχουν όλα έτοιμα και απλώς κάθονται στο γραφείο τους και διαβάζουν το έχουμε κουβεντιάσει άπειρες φορές χωρίς να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα.Όταν λες "τα θύματα της μεταβατικής περιόδου" τι εννοείς? Θύματα είμαστε όλοι όσοι κάναμε θυσίες για να μαζέψουμε μόρια,δε με ενδιαφέρει αν είναι από ασεπ ή όχι.Και μισό μόριο αν έχει κάποιος από τη στιγμή που το έχει δουλέψει,το δικαιούται να το έχει με την αξία που είχε όταν έπιασε δουλειά.Διευκρίνισα νωρίτερα ότι μιλάω για την ωρομισθία βάσει του νέου ορισμού της από το υπουργείο.
Με τα βύσματα και τα ρουσφέτια θα συμφωνήσω. Δεν είναι όμως όλοι όσοι έχουν προυπηρεσία βύσματα και έχω πάαρα πολλά παραδείγματα να σου αναφέρω. Άμα πας για απόξεση ριζών,φώναξέ με να κρατάω την αναρρόφηση.