0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το PDE (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) είναι η online κοινότητα των εκπαιδευτικών. Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών αλλά και όσων αγαπούν την εκπαίδευση και θέλουν να ενταχθούν σε αυτήν. Παρέχονται συμβουλές και γίνεται ένας ζωντανός και γόνιμος διάλογος ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της πρόσληψης νέων εκπαιδευτικών. Καλωσήρθατε!
Και μια ερώτηση: είμαι 1η επιλαχούσα στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του περασμένου Απρίλη με τους φιλολόγους (ΠΕ 02) και απευθυνόμενη σε διάφορους φορείς δεν έχω λάβει καμιά σαφή απάντηση για το αν έχω κάποιες πιθανότητες να διοριστώ του χρόνου. Μήπως κάποιος μπορεί κάπως να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Καλό ξεκίνημα, καλές και γόνιμες συζητήσεις!
μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα διεξαχθεί ο νέος γραπτός διαγωνισμός των εκπαιδευτικών?
Αλήθεια μήπως θα έπρεπε Dr_Michael το 1000οστο μέλος να κέρδιζε και κάτι
Παράθεση από: homeboy στις Αυγούστου 12, 2006, 11:00:04 pmΑλήθεια μήπως θα έπρεπε Dr_Michael το 1000οστο μέλος να κέρδιζε και κάτι Κάτι θα κερδίσει.