0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ
Hi guys!Συγχαρητήρια κι από μένα.Μια και... πάλιουρας πλέον (6ος χρόνος) στο δημόσιο, μπορώ τουλάχιστον να δώσω τα φώτα μου (όπου και όσο ξέρω) στους νέους συναδέλφους, χωρίς "νομίζω", "μου είπαν", "είπε ο μπαμπάς μου", "το άκουσε η θεία μου", ή "το πήρε το αυτί μου στην Τατιάνα". Αν δεν είμαι σίγουρος, το
Παλιέ, σ' ευχαριστούμε για τη προθυμία και για την ευχή σου αλλά έχε υπόψη σου ότι για να δημοσιεύσουμε κάτι εδώ χρησιμοποιούμε έγκυρες πηγές ή, αν μη τί άλλο, προειδοποιούμε τους άλλους αν οι πηγές μας είναι αμφίβολες.Γι' αυτό τα περί Τατιάνας καλύτερα πες τα σε άλλους. Όταν δεν είμαστε σίγουροι δεν το "βουλώνουμε", τέτοιες λέξεις παραπέμπουν σε άλλες καταστάσεις, απλώς "δεν απαντάμε" ή από το να το "βουλώσουμε" προσπαθούμε να βγάλουμε όλοι μαζί μια άκρη.Εύχομαι να απολαμβάνεις το "αραλίκι" σου στο εξής παρέα με μας και ως παλιός να μη ξεχνάς ότι ο νέος είν' ωραίος!
Αν λέγοντας "ανεύθυνες απαντήσεις" εννοείς απαντήσεις που παραπέμπουν σε παραπληροφόρηση τότε να μας τις εντοπίσεις μία-μία. Επαναλαμβάνω ότι οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί ανεύθυνη απάντηση αλλά προσπάθεια να βοηθήσει -όσο μπορεί και όσο ξέρει- ο ένας τον άλλο. Και αν πρόσεξες, όταν κάπου γίνεται κάποιο λάθος -επειδή άνθρωποι είμαστε- τότε αμέσως κάποιος σπεύδει να δώσει τη σωστή απάντηση. Αν λοιπόν, δίναμε ανεύθυνες, όπως λές, απαντήσεις τότε δεν θα είμασταν και 1000βάλε μέλη.Γι'αυτό έχω να σου αντιπροτείνω: προσοχή στις ανεύθυνες κρίσεις.Όλα με καλή διάθεση πάντα κι όσο για το pm που μου έστειλες συνεχίζω να πιστεύω αυτό που σου απάντησα
Οι συγκρούσεις (εσωτερικές αρχικά, αλλά στη συνέχεια εξωτερικεύονται) είναι συνάρτηση του Α ρ ά γ μ α τ ο ς. Για την ακρίβεια όσο πιο πολύ αράζει κανείς, τόσο περισσότερο επιζητεί τη σύγκρουση. Αυτά σε προσωπικό επίπεδο....ο θετικός και ο θεωρητικός τρόπος σκέψης βρίσκονταν ανέκαθεν σε σύγκρουση. Αλήθεια; Τότε γιατί όλοι οι μεγάλοι φυσικοί - μαθηματικοί - γιατροί ήταν ταυτόχρονα και φιλόσοφοι, φιλόλογοι, ιστορικοί, ζωγράφοι, .... Ίσως να βρίσκονταν σε σύγκρουση με τον εαυτό τους
... Καλό όμως είναι να χρησιμοποιείς σταθερές επιχειρηματικές βάσεις ...
Συνεχίστε με pm!