0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω ένα παιδί που θα πάει d class και σκέφτομαι να κάνω τα choices της burlington. Θα μου φτάσουν 3 ώρες την εβδομάδα (1μιση και 1μιση)? Η μητέρα του δεν θέλει παραπάνω ώρες. Ο μαθητής είναι μέτριος προς το καλός, κι εγώ σκεφτόμουν 4 ώρες ότι είναι καλύτερα. Τί λέτε? Να το συζητήσω με τη μητέρα του για παραπάνω ώρες ή να μην κάνω τον κόπο?
Εγώ φέτος θα κάνω 3 παιδιά d class και επειδή το choices είναι παλιό θα κάνω το Connect B1 της Burlington πάλι. Εγώ πρότεινα 3 ώρες την εβδομάδα αλλά η μητέρα της μιας μου είπε να ξεκινήσουμε με 2 κ βλέπουμε..Να ρωτήσω και κάτι ακόμα 1μιση ώρα τη μετράτε για 2 διδακτικές ή για 1μιση διδακτική???
Παράθεση από: dgoudela στις Αυγούστου 25, 2010, 08:39:39 pmΕγώ φέτος θα κάνω 3 παιδιά d class και επειδή το choices είναι παλιό θα κάνω το Connect B1 της Burlington πάλι. Εγώ πρότεινα 3 ώρες την εβδομάδα αλλά η μητέρα της μιας μου είπε να ξεκινήσουμε με 2 κ βλέπουμε..Να ρωτήσω και κάτι ακόμα 1μιση ώρα τη μετράτε για 2 διδακτικές ή για 1μιση διδακτική???Εγώ την μία ώρα τη μετράω κανονικά για 1 διδακτική, όχι 45λεπτο.
Και αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, πόσο χρεώνεις για D class?