0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στη σειρά 14...από που έχει τόσα μόρια; αφού στα αναλυτικά μόρια των ετών έχει παντού κουλουράκια; ομοίως και στη σειρά 15
....που πήγαν οι 5 ΟΕΟ ?
Γιατί κάνατε ανάληψη υπηρεσίας στις δευτεροβάθμιες άλλος την 1η, άλλος την 2η και άλλος την 3η μέρα της προθεσμίας που σας δόθηκε. Μια μέρα είναι περίπου 0,033 μόρια αν θυμάμαι καλά...
Αν είσαι αναπληρωτής παίζει ρόλο πότε έκανες ανάληψη υπηρεσίας......οι ώρες δεν έχουν σημασία..λάθος δεν είχαν πέρσι σημασία...φέτος με τους @ΑΜΩ θα έχουν.
Παράθεση από: miss piggy στις Ιουλίου 23, 2010, 06:05:16 pmΓιατί κάνατε ανάληψη υπηρεσίας στις δευτεροβάθμιες άλλος την 1η, άλλος την 2η και άλλος την 3η μέρα της προθεσμίας που σας δόθηκε. Μια μέρα είναι περίπου 0,033 μόρια αν θυμάμαι καλά...Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 23, 2010, 06:09:50 pmΑν είσαι αναπληρωτής παίζει ρόλο πότε έκανες ανάληψη υπηρεσίας......οι ώρες δεν έχουν σημασία..λάθος δεν είχαν πέρσι σημασία...φέτος με τους @ΑΜΩ θα έχουν.Δηλαδή εγώ πήγα στις 27.10.09 Τρίτη ενώ οι άλλοι (που έχουν περισσότερα μόρια) δύο ή τρεις μέρες πριν;Νομίζω ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε έως 27.10.09. Θα μπορούσα να πάω και πιο πριν και να πάρω επιπλέον μόρια;
στη σειρά 14...από που έχει τόσα μόρια; αφού στα αναλυτικά μόρια των ετών έχει παντού κουλουράκια; ομοίως και στη σειρά 15;εγώ ανέβηκα (όχι προς τα μπρος..προς τις πρώτες θέσεις...αλλά προς τα πίσω) 9 θέσεις!!! (στον πίνακα αναπληρωτών) στον πίνακα διορισμών είμαι 4-5 θέσεις πιο κάτω.....προς τα πίσω από εκεί που περίμενα
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 23, 2010, 05:44:20 pm....που πήγαν οι 5 ΟΕΟ ?συνάδελφε, μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?