*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών - SQL ερωτήματα  (Αναγνώστηκε 29004 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών - SQL ερωτήματα
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 24, 2010, 01:34:20 am »
Μπορει καποιος να μου πει αν οι ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ ανηκουν τωρα στο Παιδειας και τους αναγνωριστηκε ολη η προυπηρεσια τους;

Από την εγκύκλιο:
Παράθεση
Όπου στις κείμενες διατάξεις αναφέρεται προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, νοείται αυτή που προσφέρθηκε:
...
ιε΄) στις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.)
...

Προσμέτρηση των υπηρεσιών της παραγράφου (α) γίνεται, εφόσον η πρόσληψη έχει γίνει από:
...
vii) το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για τα Τ.Ε.Ε. του Ο.Τ.Ε.Κ.
...

Υποθέτω έτσι ότι τα ΤΕΕ ΟΤΕΚ παραμένουν στο ΥΠΤ, απλά αναγωνρίζεται η προϋπηρεσία και για το ΥΠΔ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:06:27 »

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 24, 2010, 08:47:36 am »
Δείτε λοιπόν, 15 άτομα συγκέντρωσαν φέτος πάνω από 9,6 μόρια σε μια χρονιά που ξεκίνησε τον Νοέμβρη.

Πρώτη φορά δούλεψαν φέτος 195 άτομα χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση, εκ των οποίων οι 5 συγκέντωσαν πάνω από 8 μόρια!

Αυτά πώς εξηγούνται;    ???
Ειδικά οι top-5 που αναφέρεις και τσέκαρα, δεν ήταν από δυσπρόσιτα.
extra:ο ένας εκ των 5 μάλιστα είχε εμφανιστεί το 2006 με παιδαγωγική κατάρτιση την οποία "έχασε" το 2007
Δεν ξέρω για ποιό άτομο πρόκειτε, ούτε πως έχασε την παιδαγωγική του κατάρτιση. Θα σου πω όμως το εξής. Πριν από λίγα χρόνια αρκούσε κάποιος να είναι μουσικός απόφοιτος ωδείου για να έχει παιδαγωγική κατάρτιση. Όμως αυτό πλέον δεν ισχύει. Έχει αλλάξει ο νόμος για τους ωδειακούς μουσικούς και έτσι πλέον δεν τους καλύπτει σε αυτό το κομμάτι το ωδειακό πτυχίο. Δεν ξέρω αν για αυτό το άτομο ισχύει αυτό απλά σου λέω ένα παράδειγμα πως μπορεί κάποιος να έχει χάσει την παιδαγωγική του κατάρτιση.

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 24, 2010, 08:52:15 am »
Μπορει να ειναι απο τη Σιβιτανιδειο οι προυπηρεσιες
Ή από ειδική αγωγή

Αποσυνδεδεμένος cindy79

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 24, 2010, 10:12:41 am »
Την ίδια απορία είχα και εγώ...βρήκα κάποιον με 9 μόρια από εκκλησιαστικά.....που όλοι ξέρουμε πόσο αξιοκρατικά προσλήφθηκε....
ο οποίος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στον πίνακα...και πολύ πιθανό να διοριστεί κιόλας....
ντροπή!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:06:27 »

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 24, 2010, 12:23:24 pm »
aifos
είχε μάλιστα δημιουργηθεί θέμα στο παρόν φόρουμ το 2007 (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2514.75;wap2) για πληθώρα λαθεμένων  :D  προσθηκών παιδαγωγικής κατάρτισης ειδικά στον κλάδο ΠΕ19-20
ένας εξ αυτών του παραπάνω ποστ είναι ο ένας εκ των φετινών σούπερμαν της υπερμοριοδότησης. μάλιστα δεν βρέθηκε στις λίστες τα επόμενα 2 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος), αλλα εμφανίστηκε φέτος με 0 μόρια και στο τέλος της χρονιάς έλαβε 9+. τι στο καλό, με 0 μόρια, σε περιφέρεια με "λαό" (Μακεδονία), χωρίς ειδ.κατηγορία και παδαγωγικά και ήταν τόσο περιζήτητος; ε δεν μπορώ να το καταλάβω.
με αυτό για την ειδική αγωγή που αναφέρατε, τι ακριβώς εννοείτε; έχω δουλέψει κι εγώ σε ε.α. αλλά τα μόρια μπήκαν φυσιολογικά, ούτε διπλά ούτε τπτ  :P

cindy79
έχω κατά νου κάποιον από εκκλησιαστικό, που τα μόρια του διπλασιάστηκαν λόγω και δυσπρόσιτου χεχεχε :D

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 24, 2010, 12:42:17 pm »
Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το έντυπο ένστασης για αναπληρωτές  ???

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 24, 2010, 01:30:09 pm »
aifos
είχε μάλιστα δημιουργηθεί θέμα στο παρόν φόρουμ το 2007 (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2514.75;wap2) για πληθώρα λαθεμένων  :D  προσθηκών παιδαγωγικής κατάρτισης ειδικά στον κλάδο ΠΕ19-20
ένας εξ αυτών του παραπάνω ποστ είναι ο ένας εκ των φετινών σούπερμαν της υπερμοριοδότησης. μάλιστα δεν βρέθηκε στις λίστες τα επόμενα 2 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος), αλλα εμφανίστηκε φέτος με 0 μόρια και στο τέλος της χρονιάς έλαβε 9+. τι στο καλό, με 0 μόρια, σε περιφέρεια με "λαό" (Μακεδονία), χωρίς ειδ.κατηγορία και παδαγωγικά και ήταν τόσο περιζήτητος; ε δεν μπορώ να το καταλάβω.
με αυτό για την ειδική αγωγή που αναφέρατε, τι ακριβώς εννοείτε; έχω δουλέψει κι εγώ σε ε.α. αλλά τα μόρια μπήκαν φυσιολογικά, ούτε διπλά ούτε τπτ  :P

cindy79
έχω κατά νου κάποιον από εκκλησιαστικό, που τα μόρια του διπλασιάστηκαν λόγω και δυσπρόσιτου χεχεχε :D
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα ότι είχε προκύψει τέτοιο θέμα το 2007. Τώρα το έμαθα. Πάντος μέχρι και το σχολικό έτος 2005-2006 οι ωδειακοί ήταν και αυτοί ΠΕ 16 μουσικής και είχαν και αυτοί παιδαγωγική κατάρτιση. Μετά ο νόμος άλλαξε και πλέον από τότε δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση ως ωδειακοί. Οι χρονολογίες είναι πολύ κοντινές και ίσος να είχε προκύψει θέμα τότε και λόγο αυτής της αλλαγής. Δεν μπορώ όμως να το γνωρίζω αυτό.
Στην ειδικη αγωγή υπάρχει περίπτωση να δουλέψει κάποιος αναπληρωτής χωρίς ποτέ του να έχει δουλέψει πρώτα ωρομίσθιος. Αυτό συμβαίνει σε κάποιες ειδικότητες επειδή υπάρχουν λίγα άτομα στους πίνακες και μπορεί να συμβεί κυρίος όταν κάποιος είναι στον πίνακα Α της ειδικής.

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 24, 2010, 01:37:41 pm »
Να προσθέσω ότι όταν κάποιος είναι στον πίνακα Α της ειδικής δεν σημαίνει ότι φαίνετε σαν ειδική κατηγορία στους πίνακες της γενικής.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 24, 2010, 01:46:49 pm »
Από ΠΕ19 διορίζονται μόνιμοι 12 φέτος και 12 του χρόνου;

Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχοουν πολλοί συνδυασμοί: 12-12, 0-24, κοκ...
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 24, 2010, 02:20:27 pm »
Λοιπόν:

Γι' αυτούς που έχουν πάνω από 9 μόρια πραγματική:

18 ήταν ΣΜΕΑ

3 ήταν Εκκλησιαστικά

14 ήταν Σιβιτανίδειο

3 άγνωστο αλλά εικάζω κατά 90% Σιβιτανίδειο
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος evephant

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 24, 2010, 05:02:24 pm »
Μια φορά και ένα καιρό, το 2007 κάποια ήξερε κάποιον που δεν είχε παιδαγωγική επάρκεια και επειδή τη "δήλωσε" του την καταχώρησαν και το καμάρωνε. Στη συνέχεια αυτή έκανε καταγγελία και ζήτησε να ελεγχθούν όλοι όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια. Ζητήθηκε από όλους να καταθέσουν χαρτιά και τότε βρέθηκαν αρκετοί που δήλωναν ό,τι ήθελαν και την έχασαν....

Αποσυνδεδεμένος mpi

• Έμπειρο μέλος
  • nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 24, 2010, 05:15:30 pm »
Έπεσα 40 θέσεις σε σχέση με πέρσυ. Άτομα τα οποία ανέλαβαν μετά απο εμένα εμφανίζουν παραπάνω μόρια (Και στην ίδια περιφέρεια-νομό)

Φέτος 16 ώρες απο τέλη Νοέμβρη και 22 απο Φεβρουάριο.

Τελικά αν και κατηγορούσα το νέο σύστημα τώρα λέω ότι έιναι καλό.
Δεν είναι δυνατόν με τόσες ώρες να πέφτεις αντι να ανεβαίνεις-σταθερός.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ftw τελικά. Άντε γράψε ΑΣΕΠ αν έχεις @@.
Κουτάκι

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 24, 2010, 05:34:36 pm »
να κανω μια ερωτηση παιδια μηπως μπορειτε να με διαφωτισετε; ενας φιλος ΠΕ20 εκανε πρωτη φορα τα χαρτια του κ του ειπαν οτι ηταν ηδη στο συστημα..και μαλιστα με παιδαγωγικη καταρτηση.πως αποκτατε παιδαγωγικη καταρτηση;και στον πινακα με μηδενικη προυπηρεσια με ποιο κριτηριο γινεται η καταρτηση;

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 24, 2010, 05:35:50 pm »
Μια φορά και ένα καιρό, το 2007 κάποια ήξερε κάποιον που δεν είχε παιδαγωγική επάρκεια και επειδή τη "δήλωσε" του την καταχώρησαν και το καμάρωνε. Στη συνέχεια αυτή έκανε καταγγελία και ζήτησε να ελεγχθούν όλοι όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια. Ζητήθηκε από όλους να καταθέσουν χαρτιά και τότε βρέθηκαν αρκετοί που δήλωναν ό,τι ήθελαν και την έχασαν....
Παιδιά για να το λέτε έτσι θα είναι. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ. Απλά σας λέω και κάτι που ξέρω ότι ισχύει και μπορείτε να το επαληθεύσετε αν θέλετε. Και θα το ξαναπώ. Το σχολικό έτος 2005-2006 κάποιος με πτυχίο ωδείου ΠΕ 16 και πτυχίο ΠΕ 19 - 20 είχε παιδαγωγική επάρκεια και κάποιος με τα ίδια προσόντα από το σχολικό έτος 2006-2007 δεν είχε παιδαγωγική επάρκεια. Είμαι 99% σίγουρη ότι αυτό ισχύει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 614
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)