0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει καποιος να μου πει αν οι ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ ανηκουν τωρα στο Παιδειας και τους αναγνωριστηκε ολη η προυπηρεσια τους;
Όπου στις κείμενες διατάξεις αναφέρεται προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, νοείται αυτή που προσφέρθηκε:... ιε΄) στις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.)... Προσμέτρηση των υπηρεσιών της παραγράφου (α) γίνεται, εφόσον η πρόσληψη έχει γίνει από: ...vii) το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για τα Τ.Ε.Ε. του Ο.Τ.Ε.Κ....
Παράθεση από: nickthegreek82 στις Ιουλίου 23, 2010, 08:46:47 pmΔείτε λοιπόν, 15 άτομα συγκέντρωσαν φέτος πάνω από 9,6 μόρια σε μια χρονιά που ξεκίνησε τον Νοέμβρη.Πρώτη φορά δούλεψαν φέτος 195 άτομα χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση, εκ των οποίων οι 5 συγκέντωσαν πάνω από 8 μόρια!Αυτά πώς εξηγούνται; Ειδικά οι top-5 που αναφέρεις και τσέκαρα, δεν ήταν από δυσπρόσιτα.extra:ο ένας εκ των 5 μάλιστα είχε εμφανιστεί το 2006 με παιδαγωγική κατάρτιση την οποία "έχασε" το 2007
Δείτε λοιπόν, 15 άτομα συγκέντρωσαν φέτος πάνω από 9,6 μόρια σε μια χρονιά που ξεκίνησε τον Νοέμβρη.Πρώτη φορά δούλεψαν φέτος 195 άτομα χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση, εκ των οποίων οι 5 συγκέντωσαν πάνω από 8 μόρια!
Μπορει να ειναι απο τη Σιβιτανιδειο οι προυπηρεσιες
aifosείχε μάλιστα δημιουργηθεί θέμα στο παρόν φόρουμ το 2007 (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2514.75;wap2) για πληθώρα λαθεμένων προσθηκών παιδαγωγικής κατάρτισης ειδικά στον κλάδο ΠΕ19-20ένας εξ αυτών του παραπάνω ποστ είναι ο ένας εκ των φετινών σούπερμαν της υπερμοριοδότησης. μάλιστα δεν βρέθηκε στις λίστες τα επόμενα 2 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος), αλλα εμφανίστηκε φέτος με 0 μόρια και στο τέλος της χρονιάς έλαβε 9+. τι στο καλό, με 0 μόρια, σε περιφέρεια με "λαό" (Μακεδονία), χωρίς ειδ.κατηγορία και παδαγωγικά και ήταν τόσο περιζήτητος; ε δεν μπορώ να το καταλάβω.με αυτό για την ειδική αγωγή που αναφέρατε, τι ακριβώς εννοείτε; έχω δουλέψει κι εγώ σε ε.α. αλλά τα μόρια μπήκαν φυσιολογικά, ούτε διπλά ούτε τπτ cindy79έχω κατά νου κάποιον από εκκλησιαστικό, που τα μόρια του διπλασιάστηκαν λόγω και δυσπρόσιτου χεχεχε
Από ΠΕ19 διορίζονται μόνιμοι 12 φέτος και 12 του χρόνου;
Μια φορά και ένα καιρό, το 2007 κάποια ήξερε κάποιον που δεν είχε παιδαγωγική επάρκεια και επειδή τη "δήλωσε" του την καταχώρησαν και το καμάρωνε. Στη συνέχεια αυτή έκανε καταγγελία και ζήτησε να ελεγχθούν όλοι όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια. Ζητήθηκε από όλους να καταθέσουν χαρτιά και τότε βρέθηκαν αρκετοί που δήλωναν ό,τι ήθελαν και την έχασαν....