0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα. Μια ερωτηση για οποιον ξερει. Φετος πηγα αναπληρωτης Νοεμβρη και πηρα 7.8 μορια. Ομως νωριτερα ειχα δουλεψει 3 εβδομαδες περιπου ωρομισθιος. Αυτα τα μορια δεν μου τα εχουν περασει. Προφανως εχει γινει λαθος ε? Αν κανω ενσταση χρειαζομαι καποιο χαρτι, γιατι ακομη δεν εχω παρει την προυπηρεσια των 3 εβδομαδων απο τη δευτεροβαθμια. Τη δινουν αυτες τις μερες αν παω. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Νομίζω ότι για τους ωρομίσθιους η βεβαίωση προϋπηρεσίας εκδίδεται από το σχολείο, δεν ξέρω αν γίνεται και από τη Διεύθυνση ή το Γραφείο.
γινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σας
Παράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 23, 2010, 11:18:27 pmγινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σαςΔεν ξέρω τι παίζει με τι ς διαγραφές μηνημάτων σε αυτο το φορουμ αλλά μετά από 4 χρόνια αρχίζει και μου σπάει τα νευρα η αυθαιρεσία ! ! !Θα το ξαναγραψω ....maraki κανεις προφανώς κάποιο λάθος σε αυτο που έγραψες .....είναι δυνατον να έχεις 9,66 προυπηρεία ενώ σου λείπει.......μια μέρα ? ? ? για ξανασκέψου το !
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 24, 2010, 09:38:27 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 23, 2010, 11:18:27 pmγινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σαςΔεν ξέρω τι παίζει με τι ς διαγραφές μηνημάτων σε αυτο το φορουμ αλλά μετά από 4 χρόνια αρχίζει και μου σπάει τα νευρα η αυθαιρεσία ! ! !Θα το ξαναγραψω ....maraki κανεις προφανώς κάποιο λάθος σε αυτο που έγραψες .....είναι δυνατον να έχεις 9,66 προυπηρεία ενώ σου λείπει.......μια μέρα ? ? ? για ξανασκέψου το !δυστυχως δεν κανω λαθος . τα μορια της φετινης προυπηρεσιας οπως εχουν υπολογιστει και απο το υπουργειο για οσουν κληθηκαν στην α΄φαση ειναι 9.667 .το κακο ειναι οπως γραφτηκε και στο κλαδο μου που το ανεφερα οτι εχει γινει λαθος στο γραφειο της φθιωτιδας και περασαν την προυπηρεσια των αναπληρωτων α΄φασης 9.7 ενω επρεπε να ισχυει οπως σε ολους 9,667.τα ειχα υπολογισει και πριν βγει ο πινακας αφαιρωντας την μια μερα και εβγαινε στο νουμερο που δινει το υπουργειο.
για οσους ξεκίνησαν 2/9 τα μόρια είναι 9.967.