0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι κοιταξα τους πινακες και υπολογισα οτι τα μορια μου ειναι πανω κατω αυτα που περιμενα.αξιζει κανεις να κανει ενσταση?κερδιζει κατι η μπορει να χασει?επισης τι χρειαζεται για την ενσταση?ευχαριστω
Ο καθένας για να βρει τη θέση του στον καθαρό πίνακα (σε αυτόν που θα προκύψει μετά τους όποιους διορισμούς, δηλ.) θα πρέπει ν' αφαιρέσει, από την τωρινή του θέση, το 60%, το 40%, 3 30μηνίτες (θεωρώ ότι θα τους διορίσει), κάποιους 24μηνίτες, κάποιους πολ/κνους, κάποιους αν/ρους με 12μηνο και κάποιους γονείς αν/ρων παιδιών με 12μηνο (συγγνώμη για την ορολογία ..., χάριν συντομίας).Στο σενάριο του διορισμού 120 από 60% και 80 από 40% (οι μισοί, δηλ.) + χοντρικά 100 από λοιπές κατηγορίες (γι' αυτές μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν) , εγώ, για π.χ. με θέση 1191 στον τωρινό πίνακα (24,475 μόρια ..., μου έχουν καταβροχθίσει και κάτι ..., άντε να τρέχω για ένσταση ... ), πάω κάπου στο 950.Στο σενάριο που ακούγεται για διορισμό του 80% από 60-40 + 150 από λοιπές κατηγορίες, εγώ προσεγγίζω τη θέση 800 ... Μπροστά μου, υπάρχουν 97 3τεκνοιΑγαπητέ σε όλους αρίστο, μας έλειψαν οι εύστοχες και αισιόδοξες προβλέψεις σου! Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα...άντε, και καλές μας...βουτιές!Στην α περίπτωση, εγώ για να κληθώ ΑΚΩ, πρέπει να καλέσει κάτι λιγότερους από 1100, στη β περίπτωση χοντρικά 900 ...Θεωρώ πως, παρά τις όποιες κινήσεις του Υπουργείου, οι συνταξιοδοτήσεις δημιουργούν ανάγκες που θα τους οδηγήσουν στη β περίπτωση διορισμών και, τότε, η κλήση 900 ΑΚΩ δε είναι αδύνατη, ούτε και σίγουρη ...Γνώμη μου, η βάση για ΑΚΩ θα παίξει ανάμεσα 24 και 26 μόρια ..., η βάση για ΑΜΩ δεν προσδιορίζεται, αν και η αίσθησή μου είναι πως θα πέσει κάτω από 20 μόρια ... Χωρίς, πάντως, ασφαλή δεδομένα διορισμών, είναι νωρίς και για ασφαλείς υπολογισμούς ..., καλό μπάνιο ..., ραντεβού στη στεριά ...!
...να και οι αλεξιπτωτιστες των 4 μηνυματων , με τις εμβριθεις αναλυσεις...η ...ρεαλιστικη προσεγγιση δλδ, βλεπει να απαιτουνται μολις 250 -το πολυ- ΑΚΩ ...
καθενας κανει τις εκτιμησεις του κινουμενος απο τις προσδοκιες του. μια πολυ πιο ρεαλιστικη προσεγγιση δειχνει οτι η βαση θα κυμανθει 36-37 μορια για ΑΚΩ στους πε02
με 31+ μόρια αυτή τη στιγμή η σειρά είναι περιπου 850.ας υπολογίσουμε ότι με τους διορισμούς κατεβαίνει στο 650.για να φύγει αναπληρωτής πρέπει να πάρουν 750-800 άτομα αν υπολογίσουμε και τους τρίτεκνους.άρα,θεωρώ, ότι η βάση θα κυμανθεί για φέτος πολύ πάνω από το 30 για ΑΚΩ.
Ο καθένας για να βρει τη θέση του στον καθαρό πίνακα (σε αυτόν που θα προκύψει μετά τους όποιους διορισμούς, δηλ.) θα πρέπει ν' αφαιρέσει, από την τωρινή του θέση, το 60%, το 40%, 3 30μηνίτες (θεωρώ ότι θα τους διορίσει), κάποιους 24μηνίτες, κάποιους πολ/κνους, κάποιους αν/ρους με 12μηνο και κάποιους γονείς αν/ρων παιδιών με 12μηνο (συγγνώμη για την ορολογία ..., χάριν συντομίας).Στο σενάριο του διορισμού 120 από 60% και 80 από 40% (οι μισοί, δηλ.) + χοντρικά 100 από λοιπές κατηγορίες (γι' αυτές μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν) , εγώ, για π.χ. με θέση 1191 στον τωρινό πίνακα (24,475 μόρια ..., μου έχουν καταβροχθίσει και κάτι ..., άντε να τρέχω για ένσταση ... ), πάω κάπου στο 950.Στο σενάριο που ακούγεται για διορισμό του 80% από 60-40 + 150 από λοιπές κατηγορίες, εγώ προσεγγίζω τη θέση 800 ... Μπροστά μου, υπάρχουν 97 3τεκνοιΣτην α περίπτωση, εγώ για να κληθώ ΑΚΩ, πρέπει να καλέσει κάτι λιγότερους από 1100, στη β περίπτωση χοντρικά 900 ...Θεωρώ πως, παρά τις όποιες κινήσεις του Υπουργείου, οι συνταξιοδοτήσεις δημιουργούν ανάγκες που θα τους οδηγήσουν στη β περίπτωση διορισμών και, τότε, η κλήση 900 ΑΚΩ δε είναι αδύνατη, ούτε και σίγουρη ...Γνώμη μου, η βάση για ΑΚΩ θα παίξει ανάμεσα 24 και 26 μόρια ..., η βάση για ΑΜΩ δεν προσδιορίζεται, αν και η αίσθησή μου είναι πως θα πέσει κάτω από 20 μόρια ... Χωρίς, πάντως, ασφαλή δεδομένα διορισμών, είναι νωρίς και για ασφαλείς υπολογισμούς ..., καλό μπάνιο ..., ραντεβού στη στεριά ...!