*

Αποστολέας Θέμα: ερωτήσεις σχετικά με τους πίνακες κατάταξης για αυτούς που μπήκαν για πρώτη φορά  (Αναγνώστηκε 3860 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EIRHNHKAT

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι για πρώτη φορά στους πίνακες και δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα!θα ήθελα να ρωτήσω με ποιά κριτήρια γίνεται η επιλογή των αναπληρωτών και αν υπάρχουν πιθανότητες  πρόσληψης για όσους κατατάχθηκαν για πρώτη φορά! ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
οι αναπληρωτές διορίζονται (δεν επιλέγονται) βάσει των μορίων τους, των κενών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του σχ. έτους, και των περιοχών που οι ίδιοι έχουν δηλώσει...τουλάχιστον έτσι ήταν τα πράγματα ως τώρα!
για άλλες απορίες, εφόσον είσαι νέο μέλος, κάνε αναζήτηση και να παρακολουθείς συζητήσεις και θέματα, θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες!!

Αποσυνδεδεμένος katia_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
τωρα βγήκαν οι πρωσορινοι πινακες,μετα οι οριστικοί οκ?κ αν μια στο εκατομυριο σε καλέσουν για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια παίρνουν απο την δευτεροβάθμια που χεις δηλώσει τηλ?η πως αλλιως?Thanks!

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
σε παίρνουν τηλ όταν εμφανιστεί κάποιο κενό. έχεις κάποιες ώρες στη διάθεσή σου να το σκεφτείς. αν σου προτείνουν θέση ωρομίσθιου και δεν δεχτείς, αν προκύψει άλλο κενό, και πουν οι πιο πάνω από σένα στον πίνακα όχι, σε ξαναειδοποιούν. αν όμως σου προτείνουν θέση αναπληρωτή και δεν πας διαγράφεσαι από τον πίνακα για όλη τη τρέχουσα χρονιά, δηλαδή δεν σε ξαναπαίρνουν τηλέφωνο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
Παιδια καλησπερα!θα θελα να ρωτησω αν τα μορια του δυσπροσιτου πιανονται διπλα στον ενιαιο πινακα αναπληρωτων;γιατι ημουν σε δυσπροσιτο και τωρα στους πινακες δεν ειναι διπλα τα μορια μου

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ήταν σίγουρα δυσπρόσιτο το σχολείο; γιατί αν ήταν θα έπρεπε να είναι στον πίνακα αναπληρωτών (σε γκρι χρώμα)
ποιό είναι το σχολείο;

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Πάτησε στην google δυσπρόσιτα σχολεία και ψάξε για αυτό που ήσουν. Αν δεν μπορείς γράψε το σχολείο και το νομό και θα στο βρούμε. Αν όντως είναι διπλό και δεν πήρες τα μόρια να πας αύριο να κάνεις ένσταση στη β/θμια.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
Συναδελφοι εχω την εξης απορια:αν καποιος ο οποιος εχει π.χ 10 μορια και εχει βαλει πρωτη επιλογη ενα δυσπροσιτο ως ΑΜΩ και καποιος αλλος ο οποιος εχει για παραδειγμα 20 μορια επιλεγοντας την ιδια περιοχη αλλα οχι ως πρωτη επιλογη,ποιον απ τους δυο θα καλεσουν πρωτο? :-\
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συναδελφοι εχω την εξης απορια:αν καποιος ο οποιος εχει π.χ 10 μορια και εχει βαλει πρωτη επιλογη ενα δυσπροσιτο ως ΑΜΩ και καποιος αλλος ο οποιος εχει για παραδειγμα 20 μορια επιλεγοντας την ιδια περιοχη αλλα οχι ως πρωτη επιλογη,ποιον απ τους δυο θα καλεσουν πρωτο? :-\

θα καλέσουν πρώτα αυτόν που έχει τα 20 μόρια.
την ίδια απορία είχα και εγώ φέτος και μου το διευκρίνησαν στην δευτεροβάθμια όταν έκανα την αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
θα καλέσουν αυτόν με τα 20 μόρια πρώτα. ρώτησα στο υπουργείο πριν καιρό και μου έδωσαν και εμένα αυτή την απάντηση

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γενικα όπως είναι και δίκαιο άλλωστε....δεν μπορείς να πάρεις την θέση, του από πάνω σου ,με τίποτα αν αυτός δέχτηκε να πάει σε αυτήν την θέση.

Αποσυνδεδεμένος malena

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
γεια σας ! είμαι ΠΕ34 τώρα αρχίζω και μαθαίνω ή τουλαχιστον προσπαθώ να κατανοήσω το σύστημα (το ακατανόητο!) και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής
στον πίνακα διορισμών αναφέρονται μόνο τα μόρια προυπηρεσίας. πότε προστίθονται τα μόρια που έχουμε πάρει από τον ασεπ? πως λοιπόν θα ξέρω την σειρά μου χωρίς αυτά τα μόρια?
και ακριβώς τι ρόλο παίζει αυτός ο πίνακας όταν κάθε χρόνο διορίζονται οι ειπιτυχόντες ασεπ, 24μηνιτες, 30μηνίτες κλπ?

Αποσυνδεδεμένος dT

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
τα μόρια του ΑΣΕΠ προστίθονται μόνο στον πίνακα των αναπληρωτών στον πίνακα των διορισμών είναι μόνο τα μόρια καθαρής προυπηρεσίας

Αποσυνδεδεμένος malena

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ευχαριστώ για την απάντηση σου. χοροπηδάμε λοιπόν από πίνακα σε πίνακα, καλή επιτυχία σε όλους και καλές βουτιές :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)