0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα Deyna. Μπήκα κι εγώ στην ίδια φάση, κι όπως και άλλες φίλες και γνωστές που έκαναν ανάληψη στις 28/09/09 έχουν τα ίδια μόρια με εμάς, 8.8 Φαντάζομαι, λοιπόν, πως είναι οκ. Κι εγώ βρέθηκα σχεδόν 30 θέσεις πιο κάτω από περυσι. Όμως, σκέψου ότι κάποιοι δούλεψαν σε δυσπρόσιτο τη χρονιά που πέρασε και τα μόρια τους στον πίνακα των αναπληρωτών διπλασιάζονται. Έτσι, ανέβηκαν πιο πάνω από εμάς. έτσι έγινε και με μια γνωστή. Την πήραν στην επόμενη φάση από εμάς και είναι 300 θέσεις πιο πάνω από μένα - το χειρότερο? στον πίνακα του ΑΣΕΠ την περνάω 2000 θέσεις. Τρελαίνομαιιιιι Μακάρι να μας πάρουν και φέτος. Αν και δεν με προβληματίζουν τόσο οι προσλήψεις, όσο το μειωμένο. Δεν το δήλωσα, αλλά σκέφτομαι πως μόνο κακό θα κάνει. Τέσπα. Ελπίζω να μη σε ψυχοπλάκωσα Καλό βράδυ!
Καλημέρα.Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ θα μου λύσετε την εξής απορία; Πως μετράνε τα μόρια; Για παράδειγμα, μια φίλη μου παρουσιάστηκε σε μια περιοχή που δίνει 4 μόρια, στην πρωτοβάθμια στις 23/10. Παίρνει τα μόρια της περιοχής αλλά όχι και τα 6 (4 της περιοχής και 2 της χρονιάς), επειδή παρουσιάστηκε αργά, από ότι έχω ακούσει.Ευχαριστώ
4 μόρια δίνει η συγκεκριμένη περιοχή και 2 μόρια η συγκεκριμένη χρονιά που ήταν αναπληρώτρια.
Νομίζω οτι 2 είναι για τους μόνιμους για τους αναπληρωτές η χρονιά δίνει κοντά στο 1,7. Δενη είμαι τελείως σίγουρη για το δεκαδικό. Πάντως 2 δεν είναι