0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από κουβέντες με γιατρούς έχω να πω ότι για τη σχολή μας δε λένε τίποτα,είναι σίγουροι όμως ότι δε δουλεύουμε.Τώρα για τα πειράματα στη γλώσσα.....τι να πω,εσύ ξέρεις καλύτερα.
Χεχε πλάκα έχεις, να φωνάξουμε και κάποιον γεωλόγο να κάνει διάγνωση στη γάτα μου που είναι άρρωστη.Δεν περίμενα από άλλους/βιβλία να μου πούν για το έργο του 'Αινσταιν, έχω διαβάσει ο ίδιος την εργασία του για την Θ.Σ., χωρίς το δίκτυο των συνεργατών του δεν θα είχε φτάσει ποτέ σε λογικά συμπεράσματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν έξυπνος, αλλά πολύ υπερεκτιμημένος...(Αυτό με τα "αξιόπιστα" βιβλία δεν υπάρχει, οι ναζί θεωρούσαν αξιόπιστα τα βιβλίαπου γράφαν μέσα ότι αυτοί είναι η ανώτερη φυλή...το ότι θεωρείς εσύ κάποιο βιβλίο αξιόπιστο δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας)Και για τους γιατρούς, όσοι έχουν δεί τι παίζει όπως ο αδερφός μου, δεν μας θεωρούν καθόλου εύκολη σχολή, ΧΑΖΗ ΕΠΙΛΟΓΗ το θεωρούν
Οι φυσικοί που έχουν ασχοληθεί το ξέρουν, εσύ έχεις διδαχθεί καλά την ειρωνεία απ'ότι βλέπω.Ε αφού θα μου μάθεις εσύ για τον 'Αινσταιν και μιλάς για "άλλους" που το παίζουν ξερόλες...διάβασε και ένα βιβλίο για τους καθρέπτες
Να μην σχολιάζουμε το Αϊνστάιν για τα μαθητικά του χρόνια. Τα σχολεία από τα οποία πέρασε να τα σχολιάσουμε..Τον Αϊνστάιν να τον σχολιάσουμε όταν ήταν παπούς και για την στάση του στην κβαντομηχανική (ο θεός δεν παίζει ζάρια). Φαίνεται ότι τα σχολεία το κυνηγούσαν ως τα γεράματα....
Παράθεση από: sikat στις Ιουλίου 28, 2010, 08:38:22 pmΝα μην σχολιάζουμε το Αϊνστάιν για τα μαθητικά του χρόνια. Τα σχολεία από τα οποία πέρασε να τα σχολιάσουμε..Τον Αϊνστάιν να τον σχολιάσουμε όταν ήταν παπούς και για την στάση του στην κβαντομηχανική (ο θεός δεν παίζει ζάρια). Φαίνεται ότι τα σχολεία το κυνηγούσαν ως τα γεράματα....Και μας θα μας κυνηγούν τα σχολεία ώς τα γεράματα, μου φαίνεται...
Το ποιός ξεκίνησε την ειρωνεία και ποιός το παίζει αυθεντίαμπορείς να το δείς αν διαβάσεις τα μηνύματά σου πριν καν υπάρξει δικό μου μήνυμα."Θα κάτσω να σ'ακούω αδιαμαρτύρητα να λες ανυπόστατα πράγματα; "Συμφωνώ, αυτό ακριβώς σκέφτηκα και απάντησα στα ανυπόστατα που έλεγες...