0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχάς να ρωτήσω με δεδομένο ότι είχα 10ωρο φέτος ως ωρομίθια δε μπορώ να πάρω πάνω από 40 ώρες το μήνα παρά το γεγονός ότι δούλεψα παραπάνω μέρες και ώρες Ισχύει κάτι τέτοιο;
εχω την εξής απορία.... σήμερα χαζευοντας στους πίνακες, βρήκα παλιους συμφοιτητές και γνωστούς.Ποιο ήταν το περίεργο με μερικούς απο αυτούς;; Είχαν 4-5 μόρια προυπηρεσία. Υποθέτωντας λοιπόν ότι φέτος δεν έκαναν πρόσθετη (γιατι οι συγκεκριμένοι είχαν νεότερο απο εμενα πτυχίο)δεν πήγαν ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές γιατί ήταν χαμηλότερα απο άλλους που δεν πήγαν στον πίνακακαι γνωρίζοντας οτι τα μόρια αυτά δεν είναι απο ΣΔΕ γιατί ξερω ακριβώς ποιοι συνάδελφοι ήταν σε ΣΔΕ της περιοχής... αναρρωτιέμαι, πως στο καλό απέκτησαν αυτη την προυπηρεσία;;;
Για την 21 Ιουνίου νομίζω ότι μετράει κανονικά. Είμαι 99% σίγουρος...τι εννοείς συνάδελφε ακριβώς; Ρώτησα πριν τις ώρες μαθήματος δεν υπολογίζουμε για τα μόρια;
αναρρωτιέμαι, πως στο καλό απέκτησαν αυτη την προυπηρεσία;;;
Παράθεση από: charm_quark στις Ιουλίου 27, 2010, 11:11:33 pmεχω την εξής απορία.... σήμερα χαζευοντας στους πίνακες, βρήκα παλιους συμφοιτητές και γνωστούς.Ποιο ήταν το περίεργο με μερικούς απο αυτούς;; Είχαν 4-5 μόρια προυπηρεσία. Υποθέτωντας λοιπόν ότι φέτος δεν έκαναν πρόσθετη (γιατι οι συγκεκριμένοι είχαν νεότερο απο εμενα πτυχίο)δεν πήγαν ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές γιατί ήταν χαμηλότερα απο άλλους που δεν πήγαν στον πίνακακαι γνωρίζοντας οτι τα μόρια αυτά δεν είναι απο ΣΔΕ γιατί ξερω ακριβώς ποιοι συνάδελφοι ήταν σε ΣΔΕ της περιοχής... αναρρωτιέμαι, πως στο καλό απέκτησαν αυτη την προυπηρεσία;;;κάνε ενσταση.Ζήτα να σου εξηγήσουν με πιό τρόπο απέκτησαν την προυπηρεσία τους.
μπορώ να κάνω εκπρόθεσμα ένσταση;;