*

Αποστολέας Θέμα: Αγγελίες για Ιδιαίτερα  (Αναγνώστηκε 17688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Αγγελίες για Ιδιαίτερα
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 01, 2010, 11:27:15 am »
Ειπα και εγώ...
Ο ΜΑΡΚΟΣ "διαφθορέας" νεαρών αγαθών και ηθικών συναδέλφων;;; :o

με χαρακτηρισες "διαφθορεα"?
μπορεις σε παρακαλω, εσυ ή καποιος αλλος,να μου παραθεσεις το μηνυμα και το σημειο που επικροτω κατι τετοιο?
γιατι ο αντρας πρεπει να μετραει τα λογια του ακομα περισσοτερο οταν τα λεει δημοσια.

Τα μετράω ξανά και ξανά και δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός... ;D

κατι δε μετρας σωστα. Συμβαινει αυτο ξερεις. δες τα παλι λιγο πιο προσεκτικα.  ;D ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:12 »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 01, 2010, 05:17:03 pm »
Ειπα και εγώ...
Ο ΜΑΡΚΟΣ "διαφθορέας" νεαρών αγαθών και ηθικών συναδέλφων;;; :o

με χαρακτηρισες "διαφθορεα"?
μπορεις σε παρακαλω, εσυ ή καποιος αλλος,να μου παραθεσεις το μηνυμα και το σημειο που επικροτω κατι τετοιο?
γιατι ο αντρας πρεπει να μετραει τα λογια του ακομα περισσοτερο οταν τα λεει δημοσια.

βλεπω εχουμε περι πολλου το φροντιστηριο, ενω μεχρι χτες ακομα το κατηγορουσαμε!

Δε μιλαω για φουλ προγραμμα με τις αποδοχες του, αλλα...
οχι, αν ο φροντιστηριαρχης σου δινει 2 ή 4 ωρες την εβδομαδα τοτε πως θα ζησεις? κλέβοντας?
και αν δεν μπορεις να βρεις ευκολα ιδιαιτερο αλλα λογω του φροντιστηριου σου δοθει η ευκαιρια να παρεις 1, 2 ιδιαιτερα τοτε γιατι να μη τα παρεις? Εσυ, ως φιλοτιμος και "ηθικος" οφειλεις να σκεφτεις το συμφερον του φροντιστηριου. Ο φροντιστηριαρχης ομως δεν οφειλει να σκεφτει το πως θα ζησεις?

αφηνω το αλλο, ....ποιο δηλ?
το γεγονος οτι ειμαι αθυρμα και οτι μπορει σημερα να με εχει στη δουλεψη του και αυριο να παρω τον...πουλο!,
οτι με πιεζει, μου ασκει κριτικη, με προσβαλλει, κλπ κλπ για να παρω ψιχουλα!

Συ είπας! ;)

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 01, 2010, 05:19:21 pm »
χαααχαχαχαχαχ!!!!!!
δεν παιζεσαι ρε παλιοψαρο !!!
γυρισες αρον αρον απο την πλαζζζζζζζζζζ  για να κανεις παρεμβασις ??
εισαι κορυφη !

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 01, 2010, 05:43:47 pm »
Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:12 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 01, 2010, 05:58:48 pm »
υπηρχαν προυποθεσεις ακριβως παραπανω, αυτες γιατι δεν τις "μαρκαρισες"?
μηπως πρεπει και στον ΑΣΕΠ να εξεταζομαστε στη "κατανοηση " κειμενου ? Αφηνω οτι επειδη καποτε δε συμφωνησα με σενα (οπως πρεπει να κονουμε) παντα εισαι ετοιμη να ειρωνευτεις καθε λεγομενο μου. Αυτο, ευτυχως εγω δεν το συνηθιζω.
Στη προκειμενη περιπτωση τωρα, ας μη κρινουμε ευκολα συναδελφους (βλ. killbill) αλλα να εξεταζουμε τι οδηγει καποιον σε μια ενεργεια.
Αξιες, και αρχες ολοι μας εχουμε. οι καταστασεις ομως μας κανουν να λοξοδρομισουμε....μετα βρισκουμε παλι το δρομο.
Αλλα φαινεται πως  στο κοσμο του βυθου εχετε αλλους κανονες. ;D

σε αλλο τοπικ "συμβουλες για ιδιαιτερα" αλλιως μας τα παρουσιαζεις ..... ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 01, 2010, 06:16:16 pm από MARKOS »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 01, 2010, 06:18:08 pm »
υπηρχαν προυποθεσεις ακριβως παραπανω, αυτες γιατι δεν τις "μαρκαρισες"?
μηπως πρεπει και στον ΑΣΕΠ να εξεταζομαστε στη "κατανοηση " κειμενου ? Αφηνω οτι επειδη καποτε δε συμφωνησα με σενα (οπως πρεπει να κονουμε) παντα εισαι ετοιμη να ειρωνευτεις καθε λεγομενο μου. Αυτο, ευτυχως εγω δεν το συνηθιζω.
Στη προκειμενη περιπτωση τωρα, ας μη κρινουμε ευκολα συναδελφους (βλ. killbill) αλλα να εξεταζουμε τι οδηγει καποιον σε μια ενεργεια.
Αξιες, και αρχες ολοι μας εχουμε. οι καταστασεις ομως μας κανουν να λοξοδρομισουμε....μετα βρισκουμε παλι το δρομο.
Αλλα φαινεται πως  στο κοσμο του βυθου εχετε αλλους κανονες. ;D

1. Το μήνυμα και το σημείο ζήτησες, το μήνυμα και το σημείο μαρκάρισα. Τόσο απλά.

2.  ??? ??? ??? ???

3. Αυτό ισχύει. Εμείς είμαστε σταθεροί και συνεπείς στις απόψεις μας (με εξαίρεση ότι παλιά συμπαθούσα την... Θου Κύριε). 8)

Ας λήξουμε το θέμα, γιατί έχουμε γίνει κουραστικοί. ::)

Επειδή τώρα είδα την τροποποίησή σου,
1. Σου απάντησα στο άλλο τόπικ
2. Εμείς... του βυθού και της φωτιάς μπορεί να είμαστε λίγο απότομοι και απόλυτοι, αλλά είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Μην κρίνεις με βάση τον... αέρα το δικό σου. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 04:39:26 pm από karxarias29 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 01, 2010, 08:21:08 pm »
απλα ναι, σωστα οχι. Εμεις οι "γραμματιζουμενοι" πρεπει να εξεταζουμε και τις συνθηκες  παντα οπου ενα γεγονος λαμβανει χωρα.

Τελος παντων, σωστα μιλας. ας το αφησουμε δω.
παντως δεν ημουν εγω αυτος που το ξεκινησα και δεν ειπα ποτε απλα και μονο να "παιρνουμε " τα παιδια απο το φροντιστηριο και να τους κανουμε ιδιαιτερα. Ειπα, δεν ξερουμε τι  ωθησε τον συναδελφο να το κανει αυτο.και αν εμας δεν μας εχει τυχει ακομα και μπορουμε να μενουμε πιστοι και συνεπεις στις αξιες μας, ας κραταμε μια καλη κουβεντα και να ακουμε με συμπαθεια τον καθε συναδελφο και οχι να αναθεματιζουμε.

κουραστικοι εχουμε γινει γιατι δεν εννοεις ακριβως αυτα που γραφω. Αλλα ισως να φταιω και γω.

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 01, 2010, 09:10:39 pm »
Εμένα αυτά μου θυμίζουν συζυγικό καυγαδάκι  ;)

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 02, 2010, 02:06:49 am »
δεν πρεπει να δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει .τι γινεται ομως οταν σου πεταει ξεροκοματα και αυτος τρωει τον αστακο? δεν θα απλωσεις και συ το χερακι σου να δαγκωσεις λιγο?ας φροντισει να σε εχει ικανοποιημενο για να μην του " επιτεθεις ".ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.

Αποσυνδεδεμένος darthvader

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 02, 2010, 10:11:17 am »
Ακριβώς, αυτή είναι και η δαφορά μεταξύ ανθρώπου και ζώων. Η συνείδηση. Αν έχεις συνείδηση τότε θεωρείσαι άνθρωπος. Αν το μόνο κριτήριό σου είναι πως να τα αρπάξεις και χρησιμοποιείς δικαιολογίες του στυλ "να εξετάσουμε τις συνθήκες" και κάτι τέτοια τότε σίγουρα σκέφτεσαι όπως ένα ζώο στη ζούγκλα. Πως θα φας τους άλλους.
   Ας μην κοροιδευόμαστε η ηθική δεν είναι υπό συνθήκη ούτε επιλεκτική. Όταν τραβάς ιδιαίτερα από το φροντιστήριο στο οποίο δουλεύεις είσαι ανήθικος τελεία και παύλα.

Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποιο είδος ανήκει

δεν πρεπει να δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει .τι γινεται ομως οταν σου πεταει ξεροκοματα και αυτος τρωει τον αστακο? δεν θα απλωσεις και συ το χερακι σου να δαγκωσεις λιγο?ας φροντισει να σε εχει ικανοποιημενο για να μην του " επιτεθεις ".ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 10:20:33 am από darthvader »

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:22:55 pm »
και εγω ανηθικο το θεωρω και δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης αλλα δεν μπορω να μην δικαιολογισω και αυτους που το κανουν υπο συνθηκες.η συνειδηση ειναι αυτη που τους ξεχωριζει απο τα ζωα.αν δεν την ειχαν θα ειχαν αδιαφορησει.τωρα αν καποιος το κανει συστηματικα με μονο σκοπο το κερδος τοτε ναι ειναι κατακριτεο και ανηθικο.παντως οπως και ναχει αρπαζεις λιγο απο τον αστακο κακα τα ψεμματα

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:00:03 pm »
Ακριβώς, αυτή είναι και η δαφορά μεταξύ ανθρώπου και ζώων. Η συνείδηση. Αν έχεις συνείδηση τότε θεωρείσαι άνθρωπος. Αν το μόνο κριτήριό σου είναι πως να τα αρπάξεις και χρησιμοποιείς δικαιολογίες του στυλ "να εξετάσουμε τις συνθήκες" και κάτι τέτοια τότε σίγουρα σκέφτεσαι όπως ένα ζώο στη ζούγκλα. Πως θα φας τους άλλους.
   Ας μην κοροιδευόμαστε η ηθική δεν είναι υπό συνθήκη ούτε επιλεκτική. Όταν τραβάς ιδιαίτερα από το φροντιστήριο στο οποίο δουλεύεις είσαι ανήθικος τελεία και παύλα.

Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποιο είδος ανήκει

Παιδιά...ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι...όπως προειπώθηκε αν το κάνεις συστηματικά με μόνο στόχο το κέρδος...ναι.τότε είναι άσχημο! Αν τύχει να το κάνεις όμως γιατί όντως το έχεις ανάγκη και όντως ο φροντιστηριούχος φροντίζει για την κατάντια σου....ε...συγγνώμη αλλά τότε ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!! Όταν τίθεται θέμα επιβίωσης ή έστω στοιχειώδους ποιότητας ζωής δεν θα σκεφτείς αν είναι σωστό αυτό για τον άλλο που κονομάει από 10 μεριές και πολλές φορές εις βάρος σου......!!!!!!
Και στην τελική.....το ακόμη πιο ανήθικο συντελείται μέσα στα σχολεία από τους διορισμένους που βγάζουν ιδιαίτερα από τους μαθητές τους στη σχολική τάξη με τους γνωστούς τρόπους ενώ παίρνουν τον μισθό τους και το κάνουν καθαρά για την κονόμα!!!! Κριτικάρετε καλύτερα αυτούς που πατάνε και τον όρκο που δίνουν την ημέρα που διορίζονται και μετά τον καθένα από μας που προσπαθεί να επιβιώσει.....!!!!!!!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:03:07 pm »
Αααα...και για να μην παρεξηγηθώ...όταν λέω "τον καθένα από μας" δεν εννοώ πως έχω κάνει κάτι τέτοιο...εννοώ τους αδιόριστους γενικά...αλλά έχει τύχει να μου δώσει φροντιστηριούχος ιδιαίτερο από μόνος του...οπότε πολλά μπορεί να συμβούν και τα κόλπα είναι γνωστά και στις 2 μεριές...!!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:14:35 pm »
ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.

Αυτό είναι γνωστό λάθος-μύθος. Έχουμε συγγένεια με χιμπατζήδες, ουραγκοτάγκους και γορίλες (κυρίως με αυτά τα 3 είδη), αλλά δεν καταγόμαστε από κάποιο από αυτά. Στην πραγματικότητα έχουμε κάποιους κοινούς προγόνους, και στην πορεία της εξέλιξης διαχωρίστηκαν τα είδη. Αυτά λέει η σημερινή επιστήμη (αύριο μπορεί κάτι να αλλάξει..).
Όσον αφορά τα ζωώδη ένστικτα έχεις δίκιο, είναι μέρος της φύσης μας.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473