0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 31, 2010, 05:33:05 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 31, 2010, 05:10:38 pmΕιπα και εγώ...Ο ΜΑΡΚΟΣ "διαφθορέας" νεαρών αγαθών και ηθικών συναδέλφων;;; με χαρακτηρισες "διαφθορεα"? μπορεις σε παρακαλω, εσυ ή καποιος αλλος,να μου παραθεσεις το μηνυμα και το σημειο που επικροτω κατι τετοιο?γιατι ο αντρας πρεπει να μετραει τα λογια του ακομα περισσοτερο οταν τα λεει δημοσια.Τα μετράω ξανά και ξανά και δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 31, 2010, 05:10:38 pmΕιπα και εγώ...Ο ΜΑΡΚΟΣ "διαφθορέας" νεαρών αγαθών και ηθικών συναδέλφων;;; με χαρακτηρισες "διαφθορεα"? μπορεις σε παρακαλω, εσυ ή καποιος αλλος,να μου παραθεσεις το μηνυμα και το σημειο που επικροτω κατι τετοιο?γιατι ο αντρας πρεπει να μετραει τα λογια του ακομα περισσοτερο οταν τα λεει δημοσια.
Ειπα και εγώ...Ο ΜΑΡΚΟΣ "διαφθορέας" νεαρών αγαθών και ηθικών συναδέλφων;;;
βλεπω εχουμε περι πολλου το φροντιστηριο, ενω μεχρι χτες ακομα το κατηγορουσαμε!Δε μιλαω για φουλ προγραμμα με τις αποδοχες του, αλλα...οχι, αν ο φροντιστηριαρχης σου δινει 2 ή 4 ωρες την εβδομαδα τοτε πως θα ζησεις? κλέβοντας?και αν δεν μπορεις να βρεις ευκολα ιδιαιτερο αλλα λογω του φροντιστηριου σου δοθει η ευκαιρια να παρεις 1, 2 ιδιαιτερα τοτε γιατι να μη τα παρεις? Εσυ, ως φιλοτιμος και "ηθικος" οφειλεις να σκεφτεις το συμφερον του φροντιστηριου. Ο φροντιστηριαρχης ομως δεν οφειλει να σκεφτει το πως θα ζησεις?αφηνω το αλλο, ....ποιο δηλ?το γεγονος οτι ειμαι αθυρμα και οτι μπορει σημερα να με εχει στη δουλεψη του και αυριο να παρω τον...πουλο!,οτι με πιεζει, μου ασκει κριτικη, με προσβαλλει, κλπ κλπ για να παρω ψιχουλα!
υπηρχαν προυποθεσεις ακριβως παραπανω, αυτες γιατι δεν τις "μαρκαρισες"?μηπως πρεπει και στον ΑΣΕΠ να εξεταζομαστε στη "κατανοηση " κειμενου ? Αφηνω οτι επειδη καποτε δε συμφωνησα με σενα (οπως πρεπει να κονουμε) παντα εισαι ετοιμη να ειρωνευτεις καθε λεγομενο μου. Αυτο, ευτυχως εγω δεν το συνηθιζω.Στη προκειμενη περιπτωση τωρα, ας μη κρινουμε ευκολα συναδελφους (βλ. killbill) αλλα να εξεταζουμε τι οδηγει καποιον σε μια ενεργεια.Αξιες, και αρχες ολοι μας εχουμε. οι καταστασεις ομως μας κανουν να λοξοδρομισουμε....μετα βρισκουμε παλι το δρομο.Αλλα φαινεται πως στο κοσμο του βυθου εχετε αλλους κανονες.
δεν πρεπει να δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει .τι γινεται ομως οταν σου πεταει ξεροκοματα και αυτος τρωει τον αστακο? δεν θα απλωσεις και συ το χερακι σου να δαγκωσεις λιγο?ας φροντισει να σε εχει ικανοποιημενο για να μην του " επιτεθεις ".ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.
Ακριβώς, αυτή είναι και η δαφορά μεταξύ ανθρώπου και ζώων. Η συνείδηση. Αν έχεις συνείδηση τότε θεωρείσαι άνθρωπος. Αν το μόνο κριτήριό σου είναι πως να τα αρπάξεις και χρησιμοποιείς δικαιολογίες του στυλ "να εξετάσουμε τις συνθήκες" και κάτι τέτοια τότε σίγουρα σκέφτεσαι όπως ένα ζώο στη ζούγκλα. Πως θα φας τους άλλους. Ας μην κοροιδευόμαστε η ηθική δεν είναι υπό συνθήκη ούτε επιλεκτική. Όταν τραβάς ιδιαίτερα από το φροντιστήριο στο οποίο δουλεύεις είσαι ανήθικος τελεία και παύλα.Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποιο είδος ανήκειΠαράθεση από: bettina στις Αυγούστου 02, 2010, 02:06:49 amδεν πρεπει να δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει .τι γινεται ομως οταν σου πεταει ξεροκοματα και αυτος τρωει τον αστακο? δεν θα απλωσεις και συ το χερακι σου να δαγκωσεις λιγο?ας φροντισει να σε εχει ικανοποιημενο για να μην του " επιτεθεις ".ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.
ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.