*

Αποστολέας Θέμα: Kαταστρατήγηση 60-40%  (Αναγνώστηκε 25355 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Kαταστρατήγηση 60-40%
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 02, 2010, 02:49:02 pm »
Έλα μου ντε... Όσοι γράφουν καλά στον ΑΣΕΠ είναι απλά τυχεροί κι όσοι δεν γράφουν απλά άτυχοι. Τόσα τζόκερ έχω παίξει αλλά μόνο στον ΑΣΕΠ στάθηκα τυχερή! Κότα να δεις ρε παιδί μου...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:33:26 »

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 02, 2010, 02:59:07 pm »
Κάθε στιγμιαία εξέταση κρύβει τον παράγοντα τύχη και δεν είναι πάντα ενδεικτική ή τουλάχιστον αυτά μαθαίναμε στην σχολή.
Κι ο ΑΣΕΠ είναι στιγμιαία εξέταση. Ας μην ξεχνάμε τα επιλογής στην Α θεματική (ανέκδοτο)
Στο κάτω κάτω οι βαθμοί είναι πραγματικά τόσο κοντά...

Κανείς δεν αρνήθηκε ότι όλοι διάβασαν και κόπιασαν ο καθένας ξέρει τι αντιμετώπισε. Και χίλια μπράβο στους 600, και στους υπόλοιπους επιτυχόντες, η πραγματική όμως εξέταση είναι στην τάξη, αυτή είναι η μόνιμη και διαρκής, μόνο που τότε έχουν πέσει οι κουρτίνες και αυτοί που πραγματικα πληρώνουν τη νύφη είναι τα 5χρονα!

Αλλά είπαμε κάτι τέτοιες ώρες ο καθένας βλέπει μόνο ότι θέλει να δεί και ακούει ότι θέλει να ακούσει!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 03:03:34 pm από runaway »
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:12:52 pm »
Κάθε στιγμιαία εξέταση κρύβει τον παράγοντα τύχη και δεν είναι πάντα ενδεικτική ή τουλάχιστον αυτά μαθαίναμε στην σχολή.
Κι ο ΑΣΕΠ είναι στιγμιαία εξέταση. Ας μην ξεχνάμε τα επιλογής στην Α θεματική (ανέκδοτο)
Στο κάτω κάτω οι βαθμοί είναι πραγματικά τόσο κοντά...

Κανείς δεν αρνήθηκε ότι όλοι διάβασαν και κόπιασαν ο καθένας ξέρει τι αντιμετώπισε. Και χίλια μπράβο στους 600, και στους υπόλοιπους επιτυχόντες, η πραγματική όμως εξέταση είναι στην τάξη, αυτή είναι η μόνιμη και διαρκής, μόνο που τότε έχουν πέσει οι κουρτίνες και αυτοί που πραγματικα πληρώνουν τη νύφη είναι τα 5χρονα!

Αλλά είπαμε κάτι τέτοιες ώρες ο καθένας βλέπει μόνο ότι θέλει να δεί και ακούει ότι θέλει να ακούσει!

Συμφωνώ πολύ,  η αληθινή εξέταση και δοκιμασία είναι μέσα στην τάξη!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως τίποτα δεν γίνεται τυχαίο!!!!! Και αυτοί που κόπιασαν και πέρασαν στον ΑΣΕΠ, κάτι έχουν να δείξουν.... Η πράξη βέβαια μας κρίνει όλους μας!!!! Και εγώ ήμουν πολύ άριστη μαθήτρια και φοιτήτρια και έγραψα πολύ καλά στον ΑΣΕΠ, όμως αγχώνομαι πάρα πολύ για το τι θα συναντήσω στην τάξη, όταν Θεού Θέλοντος διοριστώ.... :o  ::)  Καλή συνέχεια!!!

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:14:45 pm »
Ρε παιδιά τι να κάνεις στην τάξη όταν π.χ. στο γνωστικό των αρχαίων γράφεις 20-30? Δεν είναι όλα σχετικά ξέρετε...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:33:26 »

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:36:17 pm »
για να μην το κουραζουμε το θεμα....και σκοτωνομαστε μεταξυ μας....η ουσια ειναι οτι στην πρωτοβαθμια δε θα επρεπε να υπαρχει 24μηνο και ολα τα ατομα με προυπηρεσια να διοριζονταν απο τον ενιαιο πινακα!
αλλωστε στον κλαδο μας δεν υπαρχουν οαεδιτες και λοιπες περιεργες κατηγοριες.
ειναι καθαρα ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ τα κριτηρια!
το εχω ξαναπει.....απο αυτο τον αχταρμα κατηγοριων αδικημενοι ειναι οι ΑΣΕΠιτες και ευνοημενοι αυτοι που διοριζονται απο τον ενιαιο αφου αφαιρεσουμε το 24μηνο το οποιο και δικαιως πρεπει να διοριστει εχοντας σχεδον 2,5+ χρονια πρυπηρεσιας!

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:39:43 pm »
Φυσικά και όλα είναι σχετικά, μπορεί να έχει διδακτική 40 η συνάδελφος σου, (γιατί Rwxanh στον κλάδο μας ΠΕ 60, καλούμαστε να αναλάβουμε και ολοήμερο, που σημαίνει εναλλασσόμενο ωράριο και στην ουσία τα ίδια παιδιά- η ίδια τάξη) να είναι καλή στη θεωρία και να νομίζει ότι αφού διορίστηκε εξασφαλίστηκε κιόλας. Να μπαίνεις λοιπόν στην τάξη και στην κυριολεξία να μην υπάρχει ούτε οργάνωση ούτε πρόγραμμα, ούτε σχέδια εργασίας, ούτε καμία σχέση με ότι διδαχτήκατε ή έγραψε στον ασεπ. Γι αυτό λέω ότι ο Ασέπ είναι στιγμιαία εξέταση....
Θα περάσουν λοιπόν 90% όσοι το αξίζουν (κόπιασαν προσπάθησαν) αλλά πάντα θα υπάρχει ένα 10% που πήγε διαβάζοντας μόνο τον οδηγό και αυτόν μια ανάγνωση και που θα μπουν στην τάξη και θα τραβάς τα μαλλιά σου αν πέσεις να είσαι συνάδελφος στο ίδιο τμήμα. Αυτό φυσικά ισχύει και για όλες τις συναδέλφους που μπορούμε να είμαστε και με προϋπηρεσία.
Αλλά το θέμα μας εδώ είναι ότι κάποιοι θέλουν να προσπεράσουν, όσους με κόπο και απανωτούς ασεπ, έχουν λάβει μια θέση βάση προϋπηρεσίας σε έναν πίνακα των 7000 περίπου ατόμων. Δυστυχώς όμως ή ευτυχώς όπως έχει η κατάσταση συνήθως 1 μόνο Ασεπ δεν αρκεί...
Rwxanh φιλόλογος δεν είμαι, όμως πίστεψε με δεν θα μου έλεγε τίποτα αν η καθηγήτρια μου γνώριζε ακόμη και να μιλάει αρχαία ελληνικά, αν δεν μπορούσε να μου μάθει έστω μια λέξη, ή τουλάχιστον να μου μεταδώσει τον θαυμασμό της για τους αρχαίους προγόνους μας.
 ;)
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:40:40 pm »
ΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  24ΜΗΝΙΤΕΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ    ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΡΡΙΛΑΜ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:42:08 pm »
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:47:05 pm »
runaway,μην μπλεκεις τωρα δασκαλους,νηπιαγωγους με αλλες ειδικοτητες που η αναλογια ειναι στην καλυτερη 1 προς 25 και πρεπει ο τελευταιος διοριστεος να εχει γραψει χωρις προσαυξησεις πανω απο 76.Σ αυτες τις ειδικοτητες,φιλολογοι,μαθηματικοι,γαλλικης ,γερμανικης,εκτος του οτι πεφτει το διαβασμα της αρκουδας,ναι ετσι ειναι μην απορεις,οι περισσοτεροι εχουμε δωσει απο 3 ασεπ και πανω,μη σου πω καποιοι και 6.Οταν εχεις αναλογιες σε καποιους ασεπ 1προς 50

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:48:33 pm »
ΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  24ΜΗΝΙΤΕΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ    ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΡΡΙΛΑΜ

Αποσυνδεδεμένος havito

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ Ο3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 02, 2010, 03:53:25 pm »
60-40 είναι αλλά από την ανάποδη......
όμορφες ελλιές από το Μπαγκλαντές

Αποσυνδεδεμένος anastasia2010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 02, 2010, 04:01:37 pm »
οι διοριστέοι ΑΣΕΠΙΤΕΣ είτε φέτος είτε του χρόνου.....θα μονιμοποιηθούν. Είναι πολλοί που έχουν ελάχιστη διαφορά στο ποσοστό επιτυχίας με τους διοριστέους και ίσως χτειαστεί να ξαναδώσουν ΑΣΕΠ......αυτοί τι να πουν. Οι διοριστέοι πρέπει να είναι ευγνώμονες που πετύχανε........και να μη παραπονιούνται......ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 02, 2010, 04:01:55 pm »
Το θέμα είναι στην ενότητα των νηπιαγωγών... και όλοι καταλαβαίνουν γιατί πράγμα μιλάμε
Απάντησα στη Rwxanh αν και είδα ότι είναι ΠΕ 02 γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο
καθώς στους άλλους κλάδους η κατάσταση είναι διαφορετική καθώς έχετε και οαεδιτες...
Και το ξαναλέω ένας ΑΣΕΠ συνήθως δεν αρκεί, δεν μπορώ να καταλάβω που λες alceste ότι μπλέκω τους άλλους κλάδους...

josua δεν μπορώ να καταλάβω που αδικούνται οι ασεπίτες, η προκήρυξη έλεγε καθαρά 600. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, όλοι γι΄αυτό πήγαμε...
Το σύστημα σαφώς και είναι άδικο
Ειδικά όταν σε ξεπερνούν άτομα που δεν έχουν δώσει καν ασεπ, πίστεψε με το ζήσαμε και αυτό και πέφτεις 200 θέσεις κάτω, περιμένεις λοιπόν διορισμό σε μισό χρόνο και σου λένε ότι δεν διορίζεσαι...
Το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει επιτέλους ένα σύστημα και να μείνει για μια δεκαετία τουλάχιστον...
να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις, διότι αυτές οι αλλαγές πραγματικά με κούρασαν...
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 02, 2010, 04:07:11 pm »
Ενταξει βρε παιδι,ελατε κι απο τα μερη μας,εκει θα κολλησουμε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη