0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ήταν να διοριστώ και από τους 3 πίνακες...
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή!
Χαμός γίνεται...Τα έχω δει όλα με αυτή την κυβέρνηση..Εγώ δεν έχω συμπληρώσει 24 μήνες και ήταν να διοριστώ με το 40% τοπυ πίνακα για ΠΕ20. Τελικά παίρνουν μόνο 2 άτομα και δεν δεν μπορώ να κάνω ούτε την αίτηση διορισμνού. Εν τω μεταξύ λένε ότι θα πάρουν και 2 άτομα ΠΕ20 από ΑΣΕΠ..Άτομα όμως που δεν υπάρχουν..Γιατί έχουν διοριστεί όλοι όσοι ΠΕ20 πέρασν στον ΑΣΕΠ πέρυσι..Αυτά τα 2 άτομα λοιπόν γίνονται αέρας...Τελικά η κυβέρνηση θέλει να μας τρελάνει..Είμαι στην επαρχία αλλά είμαι μέσα στο να βάλουμε δικηγόρο και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα τοπυ διορισμού...Μπορώ όμως εγώ να το διεκδικήσω?Το λέω επειδή παρόλο που με τα δεδομένα ήταν να διοριστώ τώρα με αποκλείουν να κάνω την άιτηση..
Παράθεση από: mary_c στις Αυγούστου 04, 2010, 10:58:32 amθα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή! Δεν νομίζω το σύστημα να κάνει αποδεκτή την αίτησή σου καν...