0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κολλήσαμε στην αίτηση απλά για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ενημερώνω ότι δεν την κάνουν δεκτή αν δεν δικαιούσαι. Δήλωσα συμμετοχή στο http://groups.google.com/group/dioristeoi10 .Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!
Συγγνώμη, αλλά η όλη προσπάθεια προσφυγής και διεκδίκησης διορισμού θα γίνει μόνο για όσους ανήκουν στους πίνακες του 24 μηνου που κλείδψσαν;;; Εμείς οι υπόλοιποι δηλ. που ταλαιπωρούμαστε τόσα χρόνια , δεν δικαιούμαστε μεγαλύητερη μεταβατική περίοδο;;; Εγώ προσωπικά έχω 3 επιτυχίες Ασεπ -πάντα λίγο κάτω απ΄τον αριθμό των διοριστέων κάθε χρονιάς- , 1 χρόνο ωρομίσθια, 2 χρόνια αναπληρώτρια και μάλιστα τον 1 σε δυσπρόσιτο....μπορείτε να φανταστείτε τις αντοχές και τα ψυχικά αποθέματα για να ξαναδώσω εξετάσεις..και στην τελική..πόσες φορές να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί, όταν την ίδια στιγμή διορίζονται χωρίς Ασεπ.,αλλά μόνο με προϋπηρεσία;;; Να απαιτήσουμε μαζικά μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο για το διορισμό μας!!!!!!!!!!!!!1
Παράθεση από: mary_c στις Αυγούστου 04, 2010, 10:58:32 amθα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή! Εγώ θα την κάνω. σύμφωνα με το Feng Sui πρέπει να πλάθεις τις συνθήκες, εκ' των προτέρων, στις οποίες επιθυμείς να βρεθείς. Το ίδιο λέει και το "Μυστικό". Μετά συνωμοτεί το σύμπαν υπέρ σου και πέφτει μετεωρίτης στο υπουργείο...
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή!
Παράθεση από: Elianna στις Αυγούστου 04, 2010, 12:54:12 pmΣυγγνώμη, αλλά η όλη προσπάθεια προσφυγής και διεκδίκησης διορισμού θα γίνει μόνο για όσους ανήκουν στους πίνακες του 24 μηνου που κλείδψσαν;;; Εμείς οι υπόλοιποι δηλ. που ταλαιπωρούμαστε τόσα χρόνια , δεν δικαιούμαστε μεγαλύητερη μεταβατική περίοδο;;; Εγώ προσωπικά έχω 3 επιτυχίες Ασεπ -πάντα λίγο κάτω απ΄τον αριθμό των διοριστέων κάθε χρονιάς- , 1 χρόνο ωρομίσθια, 2 χρόνια αναπληρώτρια και μάλιστα τον 1 σε δυσπρόσιτο....μπορείτε να φανταστείτε τις αντοχές και τα ψυχικά αποθέματα για να ξαναδώσω εξετάσεις..και στην τελική..πόσες φορές να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί, όταν την ίδια στιγμή διορίζονται χωρίς Ασεπ.,αλλά μόνο με προϋπηρεσία;;; Να απαιτήσουμε μαζικά μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο για το διορισμό μας!!!!!!!!!!!!!1++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
παιδια να αγωνιστουμε όλοι μαζι. θελει να κανει λιγοτερους διορισμους ας το κανει αλλα με το σύστημα που ίσχυε μέχρι τώρα.