0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 31, 2010, 12:01:59 amΠρος ngdek ==> το δούλεμα συνεχίζεται ε?Προς Κόζζι==> πως γίνεται σε κάθε τόπικ που πέφτει ψαλίδι να είσαι μέσα??? Εννοείται πως κι αυτά θα πάνε για διαγραφή... το έχουμε καταλάβει.Προς Ρόζυ==> Είναι όπως τα λες κι εγώ ακολουθώ όσο γίνεται αυτό που είπε ο Τσέ αλλιώς ... τι νόημα θα είχε η ζωή?? Γι' αυτό θα βάλω μέσα και το 175 και το 347 αλλά και τα 23 μόρια, όχι μόνο τους 24μηνίτες!!!!!!Κι εμείς τα ...7μηνίτικα έχουμε ψυχή!!!
Προς ngdek ==> το δούλεμα συνεχίζεται ε?Προς Κόζζι==> πως γίνεται σε κάθε τόπικ που πέφτει ψαλίδι να είσαι μέσα??? Εννοείται πως κι αυτά θα πάνε για διαγραφή... το έχουμε καταλάβει.Προς Ρόζυ==> Είναι όπως τα λες κι εγώ ακολουθώ όσο γίνεται αυτό που είπε ο Τσέ αλλιώς ... τι νόημα θα είχε η ζωή?? Γι' αυτό θα βάλω μέσα και το 175 και το 347 αλλά και τα 23 μόρια, όχι μόνο τους 24μηνίτες!!!!!!
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 31, 2010, 12:03:52 amΠαράθεση από: tihea στις Ιουλίου 31, 2010, 12:01:59 amΠρος ngdek ==> το δούλεμα συνεχίζεται ε?Προς Κόζζι==> πως γίνεται σε κάθε τόπικ που πέφτει ψαλίδι να είσαι μέσα??? Εννοείται πως κι αυτά θα πάνε για διαγραφή... το έχουμε καταλάβει.Προς Ρόζυ==> Είναι όπως τα λες κι εγώ ακολουθώ όσο γίνεται αυτό που είπε ο Τσέ αλλιώς ... τι νόημα θα είχε η ζωή?? Γι' αυτό θα βάλω μέσα και το 175 και το 347 αλλά και τα 23 μόρια, όχι μόνο τους 24μηνίτες!!!!!!Κι εμείς τα ...7μηνίτικα έχουμε ψυχή!!! Φωτεινή πρόσεξε γιατί την επόμενη φορά έξω από το υπουργείο θα υποχρεωθείς να σηκώνεις πλακάτ που να το γράφει.
Mωρέ...αν είναι να διοριστώ...μέχρι και τον Πάγκαλο σηκώνω! Στο πλακάτ θα κολλήσω...
1. Είμαι ... εθνικά υπερήφανη για το φίλο μου που είναι πια του κουτιού και με φωτο...γραφία. (Το ολοκλήρωσα για να μη με μαλώσουν και μένα). 2. Με δέκα μετάνοιες σώζεται ο φίλος μου ή να φέρω τη βίτσα; 3. tihea , έχεις απόλυτο δίκιο. Όπου ψαλίδι και ο ... Τρύφωνας μέσα. Άσε που παρασύρει και εμάς τις αθώες υπάρξεις! 4. Η υπόθεση 24μηνο για τους περισσότερους από μας είναι καμένο χαρτί φέτος. Οπότε, απλώς ευελπιστούμε για του χρόνου. ...Προσεχώς καλύτερα, που λέει και ο Ζήκος.
Φίλε μου, μια και για 24μηνο δε σε βλέπω για φέτος, μήπως να σκεφτείς την περίπτωση ίδρυσης κάποιου συλλόγου;