0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλά τώρα ανακαλύψατε την Αμερική;; Ειναι πολλά φροντιστήρια σε όλες τις ειδικότητες που εχουν καθηγητές του δημοσίου αλλά σε άλλο όνομα. Τωρα για το παράνομο ειναι μεγάλη η κουβέντα.. ο καθένας κανει οτι μπορεί για να αυξήσει το εισόδημα του , και εγώ το ίδιο κάνω.. εσύ δεν παρανομείς όταν δεν κόβεις αποδείξεις; Δεν παρανομείς όταν δηλώνεις τρίχες εισόδημα; Αλλωστε πολλά ιδιαίτερα εχουν μόνο οι καλύτεροι απο τους δημόσιους γιατί τους ζητάνε. Ας σταματήσουμε να κοιτάμε την καμπούρα των άλλων και να κοιτάξουμε την δικιά μας ... εγω θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις να διοριστείς!!
Μου αρέσουν αυτές οι απορίες, θα προσθέσω άλλη μία, τόσο διαφορετική αλλά τόσο όμοια. Στο χ χωριό/πόλη κτλ, ο ψ εκπαιδευτικός είναι και δημοτικός σύμβουλος της Α παράταξης.Αυτός κάνει μάθημα σε παιδιά άλλων δημοτικών συμβούλων και λοιπών κομματικών μικροστελεχών που ανήκουν στην παρατάξεις Α,
Η απάντηση είναι απλή: από την στιγμή που δεν σου κλέβει άμεσα λεφτά ούτε σου προκαλεί οιαδήποτε ζημία, δεν ασχολείσαι και αν πιαστεί, πιάστηκε. Γιατί στην Ελλάδα από καλοθελητές έχουμε μπόλικους..
υγφιλοσοφώ ......δεν αντιδικώ με καποιον
...Παράθεση από: paraxenos στις Αυγούστου 01, 2010, 03:11:05 pmυγφιλοσοφώ ......δεν αντιδικώ με καποιον ..αυτό Πάντως -γενικά το λέω-κάπου με πειράζει που αντί να ντρεπονται κάποιοι που είναι παράνομοι, ντρέπονται όσοι είναι νόμιμοι ...