0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 09, 2010, 04:49:03 pmΠαράθεση από: eam στις Αυγούστου 09, 2010, 02:45:38 pmΠάντως η ταινιούλα δινει ιδέα σε όποιους ψάχνουν σημείο να μην ενοχλει το τατουάζ στη δουλειά τους...αν δεν αρέσει η adidas και η puma καλή είναι ... αν και ήτο απολαυστική η μεσημεριανή σιέστα ..., εστερήθην την ταινιούλα (!) ..., και η puma είναι από τους σπόνσορές μου ... ...aristo, εγω ειχα μια πολυ καλη προσφορα - χορηγια απο την ...Α2 , ανερχομενη εταιρια αθλητικων ειδων...
Παράθεση από: eam στις Αυγούστου 09, 2010, 02:45:38 pmΠάντως η ταινιούλα δινει ιδέα σε όποιους ψάχνουν σημείο να μην ενοχλει το τατουάζ στη δουλειά τους...αν δεν αρέσει η adidas και η puma καλή είναι ... αν και ήτο απολαυστική η μεσημεριανή σιέστα ..., εστερήθην την ταινιούλα (!) ..., και η puma είναι από τους σπόνσορές μου ...
Πάντως η ταινιούλα δινει ιδέα σε όποιους ψάχνουν σημείο να μην ενοχλει το τατουάζ στη δουλειά τους...αν δεν αρέσει η adidas και η puma καλή είναι
Παράθεση από: kozzi1 στις Αυγούστου 09, 2010, 04:56:59 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 09, 2010, 04:49:03 pmΠαράθεση από: eam στις Αυγούστου 09, 2010, 02:45:38 pmΠάντως η ταινιούλα δινει ιδέα σε όποιους ψάχνουν σημείο να μην ενοχλει το τατουάζ στη δουλειά τους...αν δεν αρέσει η adidas και η puma καλή είναι ... αν και ήτο απολαυστική η μεσημεριανή σιέστα ..., εστερήθην την ταινιούλα (!) ..., και η puma είναι από τους σπόνσορές μου ... ...aristo, εγω ειχα μια πολυ καλη προσφορα - χορηγια απο την ...Α2 , ανερχομενη εταιρια αθλητικων ειδων...Την αγνοώ ..., καλή προσφορά ..., θα την αποδεχθείς ..., εγώ σκέπτομαι να επεκταθώ και στην τούρκικη αγορά ...!
Παράθεση από: mabos στις Αυγούστου 09, 2010, 04:29:20 pmΠόνος και τατουάζ πάνε πακέτο. Τέχνη χωρίς ένταση δεν υπάρχει..++++++++++++++++++++++++++
Πόνος και τατουάζ πάνε πακέτο. Τέχνη χωρίς ένταση δεν υπάρχει..
Η δερματοστιξία όπως λέγεται στα ελληνικά το τατού, χρησιμοποιούνταν στην αρχαία Ελλάδα ως σημάδι που υποδήλωνε άτομο της κατώτατης κοινωνικής βαθμίδας, ενώ στιγματίζονταν και οι δούλοι.Το πώς από στιγματισμός κατέληξε (ακαλαίσθητο) αξεσουάρ μόδας / καλλοπισμού είναι άξιο απορίας.Θα 'θελα να δω πως θα αντιμετώπιζαν αυτό το κακόγουστο σημάδεμα του κορμιού τους ειδικά οι νεαρές που αργότερα θα γίνουν γυναίκες και μάνες.Το δυσσάρεστο είναι πως παρόλες τις σελίδες που διαβάσαμε ως τώρα κυρίως πέρα από γνώμες συναδέλφων που σώνει και καλά ταυτίζουν το τατού με την πρόοδευτική και την ελεύθερη σκέψη και κάνουν λόγο για συντηρητική και κομπλεξική ελληνική κοινωνία, δεν έχει αναφέρει κανείς ούτε μάλλον έκανε τον κόπο να ψάξει την νομοθεσία (βλέπε δημοσιοϋπαλ. κώδικας), αν και είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους εργάζεται στο δημόσιο ως μόνιμοι ή ως συμβασιούχοι (...ή θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτό).
ΥΓ: Μην το θεωρήσεις επίθεση, αλλά ίσως έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα πριν γράψεις τη φράση "Μήπως οι πολλές ελευθερίες δεν είναι και τόσο καλές τελικά;"
Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Αυγούστου 19, 2010, 02:51:27 pmΥΓ: Μην το θεωρήσεις επίθεση, αλλά ίσως έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα πριν γράψεις τη φράση "Μήπως οι πολλές ελευθερίες δεν είναι και τόσο καλές τελικά;"συμφωνω σε πολλα απο οσα ειπες, αλλα στο τελευταιο (οπου το κανω παραθεση) θελω να πω πως ...ναι, οι "πολλες" ελευθεριες ειναι που κανουν το μεγαλο κακο. πρεπει να μαθουμε στα παιδια τα "ορια" μιας και δεν μπορουμε να στηριχτουμε στους γονεις γιατι ισως και αυτοι δεν ξερουν.βεβαια θα μου πεις οτι φτανουμε 22 χρονων και ακουμε τη μαμα μας ακομα και για προσωπικα μας θεματα και δεν μιλω να παρεις απλα τη γνωμη της αλλα να τη δεχτεις άκριτα σαν αβουλο πλασμα! να θαψεις τα θελω σου και τη ζωη σου ολη.....τοτε ναι συμφωνω μαζι σου.
Μάρκο συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να μπουν όρια γιατι τα νέα παιδια έχουν εντελώς ξεφύγει.Έχουν ομως ξεφύγει και πολλοι από τους νέους γονεις που όταν προσπαθησεις να μαζεψεις το παιδι τους έρχονται και σου κάνουν παρατήρηση:'' και ποια ειστε εσεις κυρία μου που θα μαλώσετε το παιδι μου....''Αρα αυτοι που θα έπρεπε να βάζουν πραγματικά όρια στα παιδια τους, οι γονεις που ζουν τις πιο πολλές ώρες με τα παιδια τους, δεν το κάνουν στο όνομα της δήθεν ελευθερίας που όμως φτάνει στην ασυδοσία!
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 19, 2010, 03:19:24 pmΠαράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Αυγούστου 19, 2010, 02:51:27 pmΥΓ: Μην το θεωρήσεις επίθεση, αλλά ίσως έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα πριν γράψεις τη φράση "Μήπως οι πολλές ελευθερίες δεν είναι και τόσο καλές τελικά;"συμφωνω σε πολλα απο οσα ειπες, αλλα στο τελευταιο (οπου το κανω παραθεση) θελω να πω πως ...ναι, οι "πολλες" ελευθεριες ειναι που κανουν το μεγαλο κακο. πρεπει να μαθουμε στα παιδια τα "ορια" μιας και δεν μπορουμε να στηριχτουμε στους γονεις γιατι ισως και αυτοι δεν ξερουν.βεβαια θα μου πεις οτι φτανουμε 22 χρονων και ακουμε τη μαμα μας ακομα και για προσωπικα μας θεματα και δεν μιλω να παρεις απλα τη γνωμη της αλλα να τη δεχτεις άκριτα σαν αβουλο πλασμα! να θαψεις τα θελω σου και τη ζωη σου ολη.....τοτε ναι συμφωνω μαζι σου. Μάρκο συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να μπουν όρια γιατι τα νέα παιδια έχουν εντελώς ξεφύγει.Έχουν ομως ξεφύγει και πολλοι από τους νέους γονεις που όταν προσπαθησεις να μαζεψεις το παιδι τους έρχονται και σου κάνουν παρατήρηση:'' και ποια ειστε εσεις κυρία μου που θα μαλώσετε το παιδι μου....''Αρα αυτοι που θα έπρεπε να βάζουν πραγματικά όρια στα παιδια τους, οι γονεις που ζουν τις πιο πολλές ώρες με τα παιδια τους, δεν το κάνουν στο όνομα της δήθεν ελευθερίας που όμως φτάνει στην ασυδοσία!