0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: psipsinel στις Αυγούστου 03, 2010, 12:59:11 pm Είναι όντως διαστροφή...μας έχει μπει μες στο πετσί μας η Αννούλα γι αυτο.... Το διαμάντι της εκπαίδευσης.. Κι εγώ λεω φιλε μου να προχωρήσεις...κι αν το κάνεις, πες μου και σε εμενα, που δε βρίσκω το κουράγιο να το τολμήσω οσο για σχεδιο...κανε ενα σταυρο...πως λεμε αυτος παει με το σταυρο στο χερι...ετσι... γατοψαρο.. :-*αυχενα ρε θηριο;; δεν ποναει εκει πανω;; :oτο σκεφτομαι για εκει τωρα..
Είναι όντως διαστροφή...μας έχει μπει μες στο πετσί μας η Αννούλα γι αυτο.... Το διαμάντι της εκπαίδευσης.. Κι εγώ λεω φιλε μου να προχωρήσεις...κι αν το κάνεις, πες μου και σε εμενα, που δε βρίσκω το κουράγιο να το τολμήσω
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:02:45 pmΠαράθεση από: psipsinel στις Αυγούστου 03, 2010, 12:59:11 pm Είναι όντως διαστροφή...μας έχει μπει μες στο πετσί μας η Αννούλα γι αυτο.... Το διαμάντι της εκπαίδευσης.. Κι εγώ λεω φιλε μου να προχωρήσεις...κι αν το κάνεις, πες μου και σε εμενα, που δε βρίσκω το κουράγιο να το τολμήσω οσο για σχεδιο...κανε ενα σταυρο...πως λεμε αυτος παει με το σταυρο στο χερι...ετσι... γατοψαρο.. :-*αυχενα ρε θηριο;; δεν ποναει εκει πανω;; :oτο σκεφτομαι για εκει τωρα..
Χμμ...τώρα που λέω για σχέδιο...λέτε να κάνω τη Διαμαντοπούλου; Ε???
Παράθεση από: psipsinel στις Αυγούστου 03, 2010, 12:44:17 pm Χμμ...τώρα που λέω για σχέδιο...λέτε να κάνω τη Διαμαντοπούλου; Ε??? Αν θέλεις να παίζουν βελάκια μαζί σου οι συνάδελφοι στο διάλειμμα, προχώρα!Πάντως δεν φαντάζομαι να υπάρχει τέτοια νομοθεσία. Θα έδινε πάτημα για να κάνεις αγωγή στο Δημόσιο για διακρίσεις.Πάντως το πως θα σου "φερθούν" εξαρτάται και από τι δικαιώματα θα δώσεις.Όσο για το ευπρεπώς ντυμένοι κτλ κτλ άσε!Υποκειμενικό είναι και αυτό.
οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!)
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 03, 2010, 01:49:25 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!) Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .(Διοτι υπαρχει και το αλλοδαπο φρουτο σε πολλα χρωματα και εκδοσεις)