Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 05, 2010, 10:00:42 pm(Θεέ μου, συγχώρεσέ με γι'αυτό που θα πω...)
(Θεέ μου, συγχώρεσέ με γι'αυτό που θα πω...)
Παράθεση από: sgrig στις Αυγούστου 05, 2010, 10:26:37 amΧρειάζεται πίεση (νέο σωματείο, συνεργασία με ΠΕΑ κτλ.), ώστε να επανέλθει η δίκαιη ρύθμιση 24μηνο+Ασεπ... Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα του νέου νόμου, έστω κι αν επιτρέπει να διατηρείς τα μόρια επιτυχίας για 6 περίπου χρόνια.. Αίτημα: τροπολογία που θα προβλέπει το διορισμό εκείνων που συμπληρώνουν προϋπηρεσία 2 διδακτικών ετών με επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ...Παλι καθε ενας την παρτι του κοιταει εδω μεσα, γιαυτο δεν μας περνουν σοβαρα.δεν πρεπει να διοριστουν μονο οσοι εχουν ασεπ και 24 μηνες αλλα ολοι οσοι κατωχηρωνουν νομιμα διορισμο και 30 μηνο και 40 % και ασεπ.ΚΑΙ αυτοι ειναι εκπαιδευτικοι που εφαγαν τα χρονια τους δεξια και αριστερα τρεχωντας παντου, ακομα και ωρομισθιοι σε δυσπροσιτα.Πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να διεκδικησουμε τα διακαιωματα μας, οχι να βλεπει ο καθενας μονο την κατηγορια του. Μονο ετσι θα μας φοβηθουν και θα μας σεβαστουν.
Χρειάζεται πίεση (νέο σωματείο, συνεργασία με ΠΕΑ κτλ.), ώστε να επανέλθει η δίκαιη ρύθμιση 24μηνο+Ασεπ... Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα του νέου νόμου, έστω κι αν επιτρέπει να διατηρείς τα μόρια επιτυχίας για 6 περίπου χρόνια.. Αίτημα: τροπολογία που θα προβλέπει το διορισμό εκείνων που συμπληρώνουν προϋπηρεσία 2 διδακτικών ετών με επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ...
Και πώς να τον ψάχνουμε, τότε; Ξέρω, ξέρω... μέσω διοριστέας θέσης στον ΑΣΕΠ!