*

Αποστολέας Θέμα: ΙΔΕΚΕ-ωρομίσθιοι  (Αναγνώστηκε 78522 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΙΔΕΚΕ-ωρομίσθιοι
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:40:50 am »
παιδιά αν μπορούμε να δηλώσουμε μόνο ένα ΣΔΕ πως θα μάθουμε αν έχει κενά αυτό που θα δηλώσουμε...δηλώνουμε στην τύχη σε ένα ΣΔΕ ή ΚΕΕ που μπορεί και να μην έχει κενό; μπορώ να πάρω τηλέφωνο κάπου να ρωτήσω; που βρίσκονται τα κενά οεο; ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:28:27 »

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:03:55 am »
loella το μόνο που κατάλαβα σαν επιχείρημα είναι οτι μίλησες με νομικό. οκ.

αλλά, ο νόμος 3848/2010 το άρθρο 6 που αναφέρεται στην προϋπηρεσία συμπληρώνει το άρθρο 2 του 3687/2008 όπου εντάσσονται και τα "ιγ) στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) του άρθρου 5 του ν. 2525/1997 (ΦΕΚ 188/Α΄)."

από που έχεις βγάλει το συμπερασμα οτι η προϋπηρεσία εκπαιδευτικού σε ΣΔΕ δεν προσμετράται για τον διορισμό;

mirigene, το πως καταλήγουμε στο συμπέρασμα αυτό το παρουσίασα σε άλλο νήμα του φόρουμ ως εξής: Αυτό προκύπτει απ' το νέο νόμο για την εκπαίδευση που αναφέρει στην παράγραφο 7 του άρθρου 9: "Προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί µετά την 1η Σεπτεµβρίου 2010 λαµβάνεται υπόψη για τους τελικούς πίνακες του διαγωνισµού του άρθρου 3 µόνον εφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Από την προϋπόθεση του προηγούµενου εδαφίου  εξαιρείται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθµιας ή δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και της περίπτωσης ιδ΄ της υποπαραγράφου α΄ της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002, όπως ισχύει." H πρόσληψη ωρομισθίων στα Σ.Δ.Ε. γίνεται μέχρι σήμερα από ειδικούς πίνακες που συντάσσει το ΙΔΕΚΕ και όχι από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Επιπλέον τα Σ.Δ.Ε. δεν περιλαμβάνονται στις περιπτώσεις  της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002. Οι ρυθμίσεις των διατάξεων  στις οποίες παραπέμπεις έχουν ισχύ  μέχρι 1/9/2010.   

Ζήτημα προέκυψε όταν στο νομοσχέδιο για τη Δια

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 04, 2010, 03:57:28 am »
MIRIGENE με κάλυψαν απόλυτα οι KAKAR και  IOANNIS00.

GOGONA μπορώ μόνο να σου πω για τα κενά των ΣΔΕ γιατι προχθές πήγα στο ΙΔΕΚΕ και ρώτησα. Συγκεκριμένα ρώτησα να μου πουν πόσους ωρομίσθιους φιλόλογους πήραν πέρσι στα ΣΔΕ της Αττικής για να ξέρω κι εγώ αν με συμφέρει να δηλώσω αυτά. Η υπεύθυνη δεν είχε καμία διάθεση να με εξυπηρετήσει γιατι όπως είπε είναι ''ολόκληρη διαδικασία να ψάξει να βρει πόσοι ήταν οι ωρομίσθιοι'' αλλά μου είπε ότι πέρσι σχεδόν όλοι οι καθηγητές στα ΣΔΕ Αττικής ήταν μόνιμοι αποσπασμένοι. Επίσης είπε ότι φέτος μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ακόμα δεν βγήκε απόφαση για το αν θα ξαναπάρουν αποσπασμένους στα ΣΔΕ οπότε δύο είναι οι πιθανές εκδοχές:
α)να πάρουν τους περισσότερους αποσπασμένους όπως πέρσι (αν βγει απόφαση αποσπάσεων) και ό,τι περισσέψει να το δώσουν σε ωρομίσθιους
β)να μην πάρουν καθόλου αποσπασμένους αλλά μόνο ωρομίσθιους οπότε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πρόσληψής σου (το πιο πιθανό)

Όσο για το ποιο ΣΔΕ συμφέρει να δηλώσεις δεν νομίζω ότι μπορεί να στο πει κανείς αυτό..που να ξέρουν πόσοι καθηγητές πρόκειται να κάνουν αίτηση σε κάθε συγκεκριμένο ΣΔΕ? Εκτός αν κοιτάξεις τους περσινούς πίνακες μοριοδότησης των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που δήλωσαν να τους πάρουν στα ΣΔΕ και βγάλεις κάποιο συμπέρασμα...

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:08:07 pm »

mirigene, το πως καταλήγουμε στο συμπέρασμα αυτό το παρουσίασα σε άλλο νήμα του φόρουμ ως εξής: Αυτό προκύπτει απ' το νέο νόμο για την εκπαίδευση που αναφέρει στην παράγραφο 7 του άρθρου 9: "Προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί µετά την 1η Σεπτεµβρίου 2010 λαµβάνεται υπόψη για τους τελικούς πίνακες του διαγωνισµού του άρθρου 3 µόνον εφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Από την προϋπόθεση του προηγούµενου εδαφίου  εξαιρείται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθµιας ή δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και της περίπτωσης ιδ΄ της υποπαραγράφου α΄ της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002, όπως ισχύει."

με κάλυψες.

να πω κατι χαζό.. γιατί στο νόμο 3027/2002 δεν υπάρχει στην παράγραφο 34 περίπτωση ιδ';

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:28:27 »

Αποσυνδεδεμένος Dimpas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 19 Δ.Τ.Ψ.Σ Ετος εισόδου 1999
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:46:24 pm »
μίλησα το μεσημέρι μαζί τους.
οι αιτήσεις ξεκινάνε 6/8, το λέει και στην προκήρυξη οπότε μέχρι τότε θα αναρτηθεί η ηλεκτρονική αίτηση.
δεν ξέρουν και πολλά πράγματα, γιατί έχει αλλάξει κατά πολύ ο τρόπος πρόσληψης από άλλες χρονιές.
κάνεις αίτηση και μετά βλέπεις κοινώς.
τα προσόντα των εκπαιδευτικών περιγράφονται στην προκήρυξη.
προσοχή, μιλάμε για τα ΚΕΕ και οχι για τα ΣΔΕ που αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία.

Είμαι στα ΚΕΕ 4 χρόνια και ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ! ! ! Μιλάω για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του μητρώου !

Τι να πώ είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ , και ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ !

ΜΠΑΧΑΛΟ , είναι λέξη στολίδι ! Το άλλο που αρχίζει από ΜΠ...... είναι δείγμα για το τι επικρατεί !

Αποσυνδεδεμένος avatar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 10, 2010, 04:33:10 pm »
ποτε λήγει η υποβολή αιτησεων?

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:14:19 pm »
ποτε λήγει η υποβολή αιτησεων?

Για τα ΣΔΕ στις 25, για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα στις 30 Αυγούστου.

Αποσυνδεδεμένος eirini

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 13, 2010, 01:19:27 pm »
θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τον υπολογισμό των ωρών προϋπηρεσίας. Είμαι ωρομίσθια ΠΕ09 σε ιδιωτικό επαλ τα τελευταία 4 χρόνια, και η προϋπηρεσία που μου έδωσε η δευτεροβάθμια είναι σε μήνες και ημέρες (παράδειγμα: 5 μήνες και 6 μέρες). Επειδή στα ΣΔΕ χρειάζονται την προϋπηρεσία σε ώρες μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα την υπολογίσω??? Δυστυχώς, στη δευτεροβάθμια δεν μπορούν να με βοηθήσουν διότι η υπεύθυνη λείπει με άδεια μέχρι τέλος Αυγούστου!...

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 13, 2010, 02:50:46 pm »
απο το ιδιο το ΕΠΑλ φανταζομαι θα ξερουν τις ωρες...καποια μερα την εβδομαδα δεν ειναι ενας καθηγητης εκει?

Αποσυνδεδεμένος dimkos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:05:24 pm »
καλησπερα παιδια .μια ερωτηση στην e- αιτηση για ΣΔΕ ζηταει προυπηρεσια σε ωρες.Η βεβαιωση που σου δινει το ΙΚΑ , αναφερει ημερες(μιλαω για προυπηρεσια σε φροντιστηριο). τι κανουμε; ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:08:59 pm »
Εμένα μου είπανε στο τηλέφωνο της εγκυκλίου για τα ΣΔΕ ότι μετράει η προυπηρεσία για διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:12:53 pm »
δλδ θα μετρηθει κανονικα οπως περυσι και θα μπει στους πινακες διορισμου??? ειναι σιγουρο?

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:14:01 pm »
καλησπερα παιδια .μια ερωτηση στην e- αιτηση για ΣΔΕ ζηταει προυπηρεσια σε ωρες.Η βεβαιωση που σου δινει το ΙΚΑ , αναφερει ημερες(μιλαω για προυπηρεσια σε φροντιστηριο). τι κανουμε; ευχαριστω
μετραει και η προυπηρεσια σε φροντηστιριο? σε ποια κατηγορια ειναι αυτη? διοτι εγω στην ενδεικτικη αιτηση δεν ειδα κατι τετοιο...

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:14:34 pm »
Πού να ξέρω αν είναι σίγουρο έτσι μου είπανε στο τηλέφωνο.Πάρτε και εσείς κανά τηλέφωνο.Δε θα πάθετε τίποτα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182550
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)