0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η βεβαίωση προυπηρεσίας μου στο ΙΔΕΚΕ λέει πως είναι από 8-3-2010 έως 30-6-2010. Πως το δηλώνω αυτό στο πεδίο που λέει μήνες πλήρους απασχόλησης?είναι πάνω από 3 μήνες αλλά όχι 4.ξέρει κανείς?
Παράθεση από: grooog στις Αυγούστου 24, 2010, 10:30:38 amΗ βεβαίωση προυπηρεσίας μου στο ΙΔΕΚΕ λέει πως είναι από 8-3-2010 έως 30-6-2010. Πως το δηλώνω αυτό στο πεδίο που λέει μήνες πλήρους απασχόλησης?είναι πάνω από 3 μήνες αλλά όχι 4.ξέρει κανείς?βρε παιδια που λεει για μηνες σε φροντηστηριο? δεν εχει 3 κατηγοριες προυπηρεσιας? τυπικη, δια βιου και καταρτιση?
η μονη προυπηρεσια που δηλωνουμε για δομες του ιδεκε ειναι αυτη που αφορα ενηλικες; π.χ. απο εεεεεκ μπορω να βαλω; απο επας;ευχαριστω
Καλό μεσημέρι...αν ξέρει κάποιοσ να μου απαντήσει γιατί παίρνω στο ιδεκε και είναι κατεβασμένα όλα...στο κομμάτι τησ αίτησησ που αναφέρει επιμόρφωση στην τυπική εκπαίδευση τι εννοεί;; κάποιο σεμινάριο που μπορεί να έχουμε κάνει;;; όχι ημερίδεσ και συνεδρια ε;; για τα σδε ρωταω....
Παράθεση από: penny* στις Αυγούστου 24, 2010, 01:01:22 pmΚαλό μεσημέρι...αν ξέρει κάποιοσ να μου απαντήσει γιατί παίρνω στο ιδεκε και είναι κατεβασμένα όλα...στο κομμάτι τησ αίτησησ που αναφέρει επιμόρφωση στην τυπική εκπαίδευση τι εννοεί;; κάποιο σεμινάριο που μπορεί να έχουμε κάνει;;; όχι ημερίδεσ και συνεδρια ε;; για τα σδε ρωταω....συγγνωμη....που ειδες στην αιτηση των σδε επιμορφωση στην τυπικη εκπαιδευση?μηπως εννοεισ διδακτικη εμπειρια στην τυπικη εκπαιδευση?
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 24, 2010, 10:33:21 amΠαράθεση από: grooog στις Αυγούστου 24, 2010, 10:30:38 amΗ βεβαίωση προυπηρεσίας μου στο ΙΔΕΚΕ λέει πως είναι από 8-3-2010 έως 30-6-2010. Πως το δηλώνω αυτό στο πεδίο που λέει μήνες πλήρους απασχόλησης?είναι πάνω από 3 μήνες αλλά όχι 4.ξέρει κανείς?βρε παιδια που λεει για μηνες σε φροντηστηριο? δεν εχει 3 κατηγοριες προυπηρεσιας? τυπικη, δια βιου και καταρτιση?γενικα δεν υπαρχει πεδιο που να δηλωνεις μηνες.μονο ωρες εχω δει