*

Αποστολέας Θέμα: ΙΔΕΚΕ-ωρομίσθιοι  (Αναγνώστηκε 78655 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofiagexa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 07
    • Προφίλ
Απ: ΙΔΕΚΕ-ωρομίσθιοι
« Απάντηση #126 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:20:55 pm »
Λάμπει μέσα μου κείνο που αγνοώ... Μα ωστόσο λάμπει...
(Οδ. Ελύτης)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:10 »

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Αυγούστου 29, 2010, 02:14:35 am »
Κι εγώ σαν μεγάλος βλάκας,
δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο χαρτί από τα σεμινάρια και τις ημερίδες που έχω παρακολουθήσει...  >:(
διορθωσέ το, δεν είναι αργά!
Τι να διορθώσω η έξυπνη...
Δεν κατάλαβες μάλλον... Δεν ΕΠΑΙΡΝΑ βεβαιώσεις παρακολούθησης...
Νόμιζα ότι δεν θα χρειαστούν κάπου και η αλήθεια είναι ότι ώς τώρα, πρώτη φορά στην εκπαίδευση
παίρνω μόρια για οτιδήποτε άλλο εκτός του βασικού πτυχίου!
Πάντως, καλού-κακού, θα ρίξω μια ματιά, μπας και βρω ...κανέναν θησαυρό!  ;D ;D ;D
Αν πλήρωνες εγγραφή στα συνέδρια ίσως να μπορείς να βρεις το πιστοποιητικό σου! Για τις ημερίδες χλωμό εκτός αν είσαι τυχερή!!! Πάντως κακώς δεν έπαιρνες, εντάξει πάντως δεν έχασες και το κελεπούρι δηλαδή το ΙΔΕΚΕ. μην στεναχωριέσαι και πολύ...

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:18:20 am »
παιδια, επειδη το σκεφτομαι για τα ΚΕΕ, αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται και πως γινεται, υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει, αν ηταν καθηγητης, τι κατασταση παιζει;; εχω προυπηρεσια σε ΙΕΚ ενα χρονο, και μου αρεσε αρκετα. στα ΚΕΕ τι θα συντησω;; ο,τι ξερετε θα μου ειναι χρησιμο. το μαθημα πως γινεται; και τι ωρες;;

Στα ΚΕΕ συναδελφε κανεις προγραμματα 25ωρα η 50ωρα η και μεγαλυτερα που απευθυνονται σε ενηλικες πχ εγω που μαι αγγλικων γενικα αγγλικα , αγγλικα στο εργασιακο περιβαλλον και εκαστος τα αναλογα στην ειδικοτητα του. Εχεις ποικιλια ηλικιων και μορφωτικου επιπεδου εκπαιδευομενους οι οποιοι συνηθως εχουν ζωηρο ενδιαφερον για το προγραμμα .Τα προγραμματα ειναι απογευματινα πχ. 5-8 η 6-9  .Υπαρχει υλικο απο το ΙΔΕΚΕ σε καθε ΚΕΕ καθε νομου στην βιβλιοθηκη καθως και συνοδευτικα C.D. για να σε διευκολυνουν . Μπορεις να εμπλουτιζεις και με δικο σου βεβαια αν το κρινεις απαραιτητο...το ΙΔΕΚΕ ειναι ο εργοδοτης και κανεις συμβαση εργου...για την πληρωμη σου δεν υπαρχει σαφες πλανο αν και οταν δουλεψα εγω δεν αργουσαν παρα πολυ να πληρωσουν ( στο 2007-2008 αναφερομαι δεν ξερω τωρα τι γινεται...)...αυτα ελπιζω να σε διαφωτισα λιγακι... :) :) :) :) :)

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, κι εγω αγγγλικων ειμαι. ααα οποτε υλικο εχεις απο αυτους, δεν κανεις ο,τι θελεις εσυ οπως στα ιεκ... καταλαβα... εχεις δουλεψει σε ιεκ;; τα θεωρεις καλυτερα απο πλευρας συνθηκων εργασιας απο ο,τι τα ΚΕΕ;; γενικα θα τα προτεινες να κανω αιτηση ή δεν λεει;; ας πουμε σε ΣΔΕ δεν θα ηθελα να παω, θα ηθελα ενηλικες, αλλα δεν θα μου ηταν ευκολο αν ηταν ολοι αλλοδαποι ή πρωην φυλακισμενοι, δεν ειμαι ρατσιστρια, αλλα δεν ξερω πως θα τα εβγαζα περα ή αν θα με κανανε ο,τι θελανε...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος nebula

• Πλήρες μέλος
  • Ουφ...
    • Προφίλ
    • Φωτεινή Παντογνώστρα
« Απάντηση #129 στις: Αυγούστου 29, 2010, 09:15:03 pm »
Μπορώ να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά;
Πώς ακριβώς μεταφράζεται σε ώρες η συμμετοχή μας σε συνέδρια και σεμινάρια; Προσωπικά, οι βεβαιώσεις που έχω δεν γράφουν πάνω ώρες. Τι κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση όπου ντε και καλά πρέπει να αναφέρουμε τις ώρες;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:10 »

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:50:17 pm »
ειπαμε σε προηγουμενο, οπου δεν αναγραφονται ωρες υπολογιζεις 8ωρο. αν ειναι περισσοτερο απο 8ωρο επισυναπτεις υπευθυνη δηλωση οπου αναγραφεις υπευθυνως και αναλυτικα τις ωρες της εκαστοτε μερας.

Αποσυνδεδεμένος nebula

• Πλήρες μέλος
  • Ουφ...
    • Προφίλ
    • Φωτεινή Παντογνώστρα
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:52:41 pm »
ειπαμε σε προηγουμενο, οπου δεν αναγραφονται ωρες υπολογιζεις 8ωρο. αν ειναι περισσοτερο απο 8ωρο επισυναπτεις υπευθυνη δηλωση οπου αναγραφεις υπευθυνως και αναλυτικα τις ωρες της εκαστοτε μερας.

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Πραγματικά μου είχε ξεφύγει, αν όντως είχε αναφερθεί παραπάνω! :)

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 30, 2010, 11:27:32 am »
παιδια, επειδη το σκεφτομαι για τα ΚΕΕ, αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται και πως γινεται, υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει, αν ηταν καθηγητης, τι κατασταση παιζει;; εχω προυπηρεσια σε ΙΕΚ ενα χρονο, και μου αρεσε αρκετα. στα ΚΕΕ τι θα συντησω;; ο,τι ξερετε θα μου ειναι χρησιμο. το μαθημα πως γινεται; και τι ωρες;;

Στα ΚΕΕ συναδελφε κανεις προγραμματα 25ωρα η 50ωρα η και μεγαλυτερα που απευθυνονται σε ενηλικες πχ εγω που μαι αγγλικων γενικα αγγλικα , αγγλικα στο εργασιακο περιβαλλον και εκαστος τα αναλογα στην ειδικοτητα του. Εχεις ποικιλια ηλικιων και μορφωτικου επιπεδου εκπαιδευομενους οι οποιοι συνηθως εχουν ζωηρο ενδιαφερον για το προγραμμα .Τα προγραμματα ειναι απογευματινα πχ. 5-8 η 6-9  .Υπαρχει υλικο απο το ΙΔΕΚΕ σε καθε ΚΕΕ καθε νομου στην βιβλιοθηκη καθως και συνοδευτικα C.D. για να σε διευκολυνουν . Μπορεις να εμπλουτιζεις και με δικο σου βεβαια αν το κρινεις απαραιτητο...το ΙΔΕΚΕ ειναι ο εργοδοτης και κανεις συμβαση εργου...για την πληρωμη σου δεν υπαρχει σαφες πλανο αν και οταν δουλεψα εγω δεν αργουσαν παρα πολυ να πληρωσουν ( στο 2007-2008 αναφερομαι δεν ξερω τωρα τι γινεται...)...αυτα ελπιζω να σε διαφωτισα λιγακι... :) :) :) :) :)

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, κι εγω αγγγλικων ειμαι. ααα οποτε υλικο εχεις απο αυτους, δεν κανεις ο,τι θελεις εσυ οπως στα ιεκ... καταλαβα... εχεις δουλεψει σε ιεκ;; τα θεωρεις καλυτερα απο πλευρας συνθηκων εργασιας απο ο,τι τα ΚΕΕ;; γενικα θα τα προτεινες να κανω αιτηση ή δεν λεει;; ας πουμε σε ΣΔΕ δεν θα ηθελα να παω, θα ηθελα ενηλικες, αλλα δεν θα μου ηταν ευκολο αν ηταν ολοι αλλοδαποι ή πρωην φυλακισμενοι, δεν ειμαι ρατσιστρια, αλλα δεν ξερω πως θα τα εβγαζα περα ή αν θα με κανανε ο,τι θελανε...

Α  ωραια σε συναδελφισσα επεσα.... :) :) :)  ναι εχω δουλεψει σε ι.ε.κ. και δημοσιο και ιδιωτικο....και γενικα μου αρεσε περισσοτερο στα κ.ε.ε. απο την αποψη της συστηματοποιησης και του οτι ηταν ολα καπως πιο στοχευμενα και οργανωμενα....εγω εκανα παλι τωρα αιτηση και για κ.ε.ε. και για σ.δ.ε. αφου το ιδεκε προκηρυξε θεσεις εκπαιδευτων και το θεωρω ως κατι ενδιαφερον .... ;) ;) ;) προσωπικα ετυχε να εργαστω και σε σ.δ.ε. φυλακων που ειχε και αρκετους ξενους και τολμω να σου πω πως θα ξαναπηγαινα... ;) ηταν πολυ διαφορετικα αν και αυτο ειναι πολυ ειδικη κατηγορια και δεν το σηκωνουν ολοι....παντως η εκπαιδευση ενηλικων ειναι κατι ξεχωριστο και εμενα μου αρεσει να δουλευω σε τετοιους χωρους......

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 30, 2010, 01:00:12 pm »
Κι εγώ σαν μεγάλος βλάκας,
δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο χαρτί από τα σεμινάρια και τις ημερίδες που έχω παρακολουθήσει...  >:(
διορθωσέ το, δεν είναι αργά!
Τι να διορθώσω η έξυπνη...
Δεν κατάλαβες μάλλον... Δεν ΕΠΑΙΡΝΑ βεβαιώσεις παρακολούθησης...
Νόμιζα ότι δεν θα χρειαστούν κάπου και η αλήθεια είναι ότι ώς τώρα, πρώτη φορά στην εκπαίδευση
παίρνω μόρια για οτιδήποτε άλλο εκτός του βασικού πτυχίου!
Πάντως, καλού-κακού, θα ρίξω μια ματιά, μπας και βρω ...κανέναν θησαυρό!  ;D ;D ;D
Αν πλήρωνες εγγραφή στα συνέδρια ίσως να μπορείς να βρεις το πιστοποιητικό σου! Για τις ημερίδες χλωμό εκτός αν είσαι τυχερή!!! Πάντως κακώς δεν έπαιρνες, εντάξει πάντως δεν έχασες και το κελεπούρι δηλαδή το ΙΔΕΚΕ. μην στεναχωριέσαι και πολύ...
Το ξέρω, γι'αυτό δεν πολυσκοτώνομαι...
Να φανταστείς, και την αίτηση για το ΙΔΕΚΕ την έκανα 5 η ώρα το απόγευμα, ενώ έληγε στις 3...
Το'χα αφήσει την τελευταία μέρα και δεν είχα δει ότι υπήρχε και ώρα στην προθεσμία...
Πάλι καλά, δόθηκε παράταση... Αλλιώς θα'μουν εκτός, ε;

Υ.Γ.: Και ...άλλαξε όνομα, βρε παιδάκι μου, κάθε φορά που το διαβάζω, νομίζω πως με βρίζεις και ...σταυροκοπιέμαι!  ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2010, 01:01:56 pm από Joanna Bear ΠΕ06 »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 30, 2010, 01:24:09 pm »
Τελικά, παιδιά, ΔΕΝ μοριοδοτείται τρίτη ξένη γλώσσα, ε;

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 30, 2010, 01:53:08 pm »

γιατι μοριοδοτειται δευτερη?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 30, 2010, 01:56:28 pm »

γιατι μοριοδοτειται δευτερη?
Αυτό εννοούσα, απλά επειδή είμαι ξενόγλωσση η δεύτερη για σένα είναι τρίτη για μένα...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2010, 04:17:55 pm από Joanna Bear ΠΕ06 »

Αποσυνδεδεμένος KikiG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 06:07:41 pm »
Καλησπέρα

είναι η πρώτη φορά που κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθια σε ΚΕΕ και θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει το πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας να είναι και μεταφρασμένο ή απλώς επικυρωμένο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 06:24:20 pm »
Μεταφρασμένο νομίζω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη